- Poruka
- 33.100
Hehehe, koji cirkus...NATO nije imao muda da krene na nas kopneno 20 i kusur drzava nije imalo muda, dok rusi sami krecu na gruziju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe, koji cirkus...NATO nije imao muda da krene na nas kopneno 20 i kusur drzava nije imalo muda, dok rusi sami krecu na gruziju![]()

Pa u početku je tako bilo. I Rusi su mogli da reše sve iz vazduha, ali sada idu da nametnu vlast u Gruziji i da smene Saaskvilija... I to pešadijom. NATO bar nije pešadiju uveo u Srbiju.
Sto bi se reklo propaganda radi sa obe strane....

Bilo je vreme da se stvori ravnoteza u svetu. Chik neka se sad umeshaju SAD i NATO. Da bog da Rusi doshli na KiM.
Zašto nema smisla? Odbranili su J.Osetiju i ovako...
Pa da, ovako ne znaju da su raspadnuti... Trebaju im vesti. Inače život im teče sasvim normalno... :headbang:pa zasto bi gruzijci potvrdjivali da gube svoje gradove?
mislim to deluje bas demoralisuce na vojsku i narod zar ne?![]()
Dooobro... A to se razlikuje od '99... Kako?
E dosadan si kao... Znaš već šta...
Ok, menjam.tkacio:
Pa dobra prilika za demonstraciju sile.Da,a sto su onda isli dalje...?
Ko je pratio Chilly Villy-ja sta prica po CNN-u ovih dana, plus ono "panicno beganje" od aviona danas, to je kao 1 i 1....
pa zasto bi gruzijci potvrdjivali da gube svoje gradove?
1.Руси бране свој народ.
2.Бивша Совјетска република, блиска зона интереса илити своје двориште
3.Бране свој народ.
Довољно?

Pa da, bolje da su ušetali ovde i napravili od Srbije za 7 dana ono što ovi prave od Gruzije. :headbang:Dosadno je vise...
Vec sam ti objasnjavao sta je bilo 99 i kakvu je doktrinu primenio NATO...on nije krenuo u klasicne ratne operacije, nego je dva-tri meseca maltretirao gradjane Srbije, da bi mi na kraju rekli DOSTA, predajemo se...
A ko je ushao u Poti?
Dosadno je vise...
Vec sam ti objasnjavao sta je bilo 99 i kakvu je doktrinu primenio NATO...on nije krenuo u klasicne ratne operacije, nego je dva-tri meseca maltretirao gradjane Srbije, da bi mi na kraju rekli DOSTA, predajemo se...Nije krenuo na vojsku...za to je poturao Siptare...nego je krenu da lagano unistava zemlju,
Rusija hoce da sto vise onesposobi gruzijsku vojsku, nanaese im sto vece gubitke, a nisam siguran da se zaustavlja na J.Osetiji...
Dobrovoljaca SRS.Cega su se plasili?![]()

Zašto nema smisla? Odbranili su J.Osetiju i ovako...
pa zasto bi gruzijci potvrdjivali da gube svoje gradove?

Ali deluje na zapadnjake...Sto im je i cilj...Da izazovu sazaljenje i sta vec...Eto gazi ih ruski medved, blablabla, a oni sami i bespomocni...Evo i primirje potpisali, ali Rusi bagra nece nego ruse i dalje itd itd itd....
Znači i NATO je trebao da uđe u SRBIJU? Da neko odgovara za frku na Kosovu? A to ispadosmo mi, koliko se sećam?Mora neko da odgovara za 2000 mrtvih Oseta civila. Osim toga, ako udju mirovne trupe, ushao je NATO.
Pa da, bolje da su ušetali ovde i napravili od Srbije za 7 dana ono što ovi prave od Gruzije. :headbang: