Rat u Gruziji

Sta koji je interes. Pa interes je da Ruse predstave kao zavojevace koji hoce da porobe Gruziju i time privuku svetske simpatije, jasno k'o dan.

Inace predlozio bih naslov "Putin je Hitler" za ovu i slicne teme, kako bi smo otklonili bilo kakve nedoumice u pogledu pozeljnog stava na forumu.

Jomini čoveče,

prekini da ignorišeš moj zahtev za promenu imena teme!

Ja sam svestan da su događaji prerasli stari naslov, ali ne dozvoljavam ni ovaj antiruski.

Ja kao postavljač odlučujem da tema od sad nosi naslov: RAT U GRUZIJI.

Ne aludira ninašta, a jasno se vidi o čemu je tema.

Znači, još jednom te molim, izmeni naslov po mom zahtevu.

:hahaha: kako lazes! lepo je radila tema Počela gruzijska "Oluja" nad Osetijom ali zabagovala je i suzila se nakon toga je jomini otvorio o Oluja u Gruziji: ''Milosrdni Anđeo'' part II... i prebacio temu Počela gruzijska "Oluja" nad Osetijom u ovu sad temu Oluja u Gruziji: ''Milosrdni Anđeo'' part II... :rtfm:

On je na staru temu dodao svoju i izmenio naslov.Jer tema ide hronoloshki,od stare(150 strana) ka novojk( 3 posta).
Da nije tako prvo na temi bi bili jominijevi postovi iz nove teme koju je otvorio.
Koristi malo ono iznad vrata pa razmisli kako to da je ista tema samo bez njegova 3 posta bila zabagovana a sad nije?

Stvarno misliš da su se Rusi umešali zbog par svojih vojnika? Ali ozbiljno te pitam?
Ili su videli priliku da i oni pokažu koliko su jaki i da nisu da se uzimaju kao neozbiljan igrač?

jesu , isto kao sto su i Ameri 99. branili jadne siptarske bebe sa tri zuba u vilici koje su masovno silovali i genocidisali zli Srbi ,sve sami dusevni branitelji nezasticenih i potlacenih i naravno da im pu,pu daleko bilo nije bio interes da uspostavljaju svoj uticaj u doticnim regionima vec cist humanizam:D

Poslednja izmena:
Jomini čoveče,

Ja sam svestan da su događaji prerasli stari naslov, ali ne dozvoljavam ni ovaj antiruski.

av av av....:hahaha:

Naravno, ima i toga, slažem se. Ali da bi se razlikovali od NATO akcije, trebali su da intervenišu samo na teritoriji J. Osetije.

Svako kad ratuje neprijatelja napada po celoj teritoriji narocito vojno-stratesku infrastrukturu, nece da mu ostavi bazu odakle i sprovodi te napade i gde moze da se pregrupise...

Mada ja mislim da se ruski interesi ne zavrsavaju samo na J. Osetiji...kao sto rekoh njima je problem cela Gruzija...ugrozava njihvoe vitlne interese...

Dok smo mi Amerima, bili samo jedan bokserski dzak, koji je bio primer kako ce dalje da nastave, i upozore druge .. ..Postoji tu velika razlika

Jomini čoveče,

E dosadan si kao... Znaš već šta...
Ok, menjam.:otkacio:

Russian troops enter Georgian port- Georgian PM
11 Aug 2008 20:28:14 GMT
Source: Reuters

TBILISI, Aug 11 (Reuters) - Russian troops have entered Georgia's Black Sea port of Poti, an oil and cargo shipping centre, Georgian Prime Minister Lado Gurgenidze said on Monday. "According to our information, Russian troops have entered Poti, as well as being in Senaki and Zugdidi," he said in a televised address, referring to two other towns in western Georgia.

Russia denies troops entered Georgian port-Ifax

11 Aug 2008 20:59:43 GMT
Source: Reuters

MOSCOW, Aug 11 (Reuters) - Russia's Defence Ministry denied a statement by Georgia's prime minister on Monday that Russian troops had entered Georgia's Black Sea port of Poti, Interfax news agency reported. "They (troops) had never been given such a task," a ministry representative told Interfax. (Writing by Maria Golovnina)

kazu da su gruzijci izgubili i najvazniju luku i centar sopstvene flote luku Poti grad od 50.000 stanovnika :hahaha:

samo zasto rusi demantuju? nesto se cudno ovde desava :think:

Pa u početku je tako bilo. I Rusi su mogli da reše sve iz vazduha, ali sada idu da nametnu vlast u Gruziji i da smene Saaskvilija... I to pešadijom. NATO bar nije pešadiju uveo u Srbiju.

Zato ja kazem Medvedev ce potpisati primirje kad skine Sakasvilija.Apsolutno nikakve logike nema da sad stanu sa operacijama kad su toliko vec smlatili

jesu , isto kao sto su i Ameri 99. branili jadne siptarske bebe sa tri zuba u vilici koje su masovno silovali i genocidisali zli Srbi ,sve sami dusevni branitelji nezasticenih i potlacenih i naravno da im pu,pu daleko bilo nije bio interes da uspostavljaju svoj uticaj u doticnim regionima vec cist humanizam:D
Baš to.

Back