Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovakvi bi da ratuju protiv Rusa :D
https://nportal.novosti.rs/vest/122...novosti-naslovna&utm_campaign=naslovna-widget

FIJASKO BRITANSKE ARMIJE: Vojnici povraćali i tresli se​

Izvor: Nportal

26.11.2025

13:11
INCIDENT se dešava samo nekoliko nedelja nakon što je britanska vlada saopštila da je "uverena" da će saveznici NATO-a biti zainteresovani za kupovinu oklopnih vozila proizvedenih u Južnom Velsu.
Britanska vojska je privremeno obustavila upotrebu svojih novih oklopnih vozila "Ajaks" nakon što je oko 30 vojnika prijavilo zdravstvene probleme izazvane bukom i vibracijama tokom vojne vežbe. Incident se dogodio prošlog vikenda, a Ministarstvo odbrane (MOD) je pokrenulo istragu "kao meru predostrožnosti", izveštava "BBC".

Vojnici su povraćali i tresli se​

Prema pisanju lista "The Times", neki vojnici su povraćali nakon vežbe na ravnici Salisberi, dok su se drugi toliko tresli da nisu mogli da kontrolišu svoja tela. Incident se dešava samo nekoliko nedelja nakon što je britanska vlada saopštila da je "uverena" da će saveznici NATO-a biti zainteresovani za kupovinu oklopnih vozila proizvedenih u Južnom Velsu.

Foto: Profimedia

- Ovog vikenda, mali broj vojnika je prijavio simptome buke i vibracija nakon učešća u vežbi sa oklopnim borbenim vozilom "Ajaks" - rekao je portparol Ministarstva odbrane.

Nakon testiranja, "oko 30 pripadnika je pokazalo simptome buke i vibracija". Potparol je dodao da "mali broj osoblja" još uvek prima medicinski tretman, ali da je "velika većina" proglašena sposobnom za dužnost.

Pročitajte još​

Ma odron od vojske, nisu samo englezi takvi nego komplet nato, oni samo filuju oružjem da bi drugi ratovali umesto njih. Kao i u II ww.

I u njihovom dvoristu , igra mecka​

Two West Virginia National Guard members shot in DC have died, the state's governor says​

Story by Alanna Durkin Richer And Gary Fields ()
• 21m•
3 min read
1764193526533.png

WASHINGTON (AP) — Two West Virginia National Guard members who deployed to the nation's capital were shot and killed Wednesday just blocks from the White House, the state’s governor said.

A suspect who was in custody also was shot and had wounds that were not believed to be life-threatening, according to a law enforcement official who was not authorized to discuss the matter publicly and spoke to The Associated Press on condition of anonymity.

Запорошки правац.
Рањеног војника руских оружаних снага заробила су два припадника 82. ваздушно-десантне бригаде украјинских оружаних снага. Провео је четири дана у заробљеништву, након чега је одлучио да промени ситуацију, убивши једног од својих отмичара, везавши другог и довео га на своје положаје.

Za razliku od crnogoraca, muslimana i djela katolika tj danasnjih hrvata Krajisnici nisu okrenuli ledja srpstvu.

У Црној Гори је била жестоко јака комунистичка власт која је уз помоћ Милована Ђиласа смислила нову нацију Црногорац, и данас се око 40 % становника тако изјашњава, док је Срба око 33%.
Велики број од тих 40% није скроз окренуо леђа српству већ говоре да су свјесни да су им преци били Срби, али они хоће да се зову Црногорци. Поштују и иду у СПЦ а то си могао да видиш када су биле литије, у којима се рачуна да је било ативно више од 60% становника. Српство у Црној Гори није везано за Србију него за Црну Гору која је вијековима била друга српска држава поред Србије.
Промјену свијести становништва у Украјини око назива народа је одрадио Запад а у Црној Гори комунисти од 1945-1991 године, плус Мило и ДПС око 20 година.

A da
Mađarski ministar vanjskih poslova Peter Sijarto poručio je da Budimpešta podržava ulazak Srbije i protivi se ulasku Ukrajine u Evropsku uniju. "Da članstvu Srbije u EU. Ne članstvu Ukrajine u EU. Ovo je stav Mađarske", poručio je Sijarto.

Ja mislio da ste kao neki frendovi
Želi napakostiti Srbiji!
Koliko znam KONACNO po svim istrazivanjima javnog mnjena najmanje 60%gradjana Srbije ne zeli u EU. A Koliko znam odavno politika Srbije igra igricu ko fol Srbija zeli u EU a ista ko fol ce primitive Srbiju u EU. To misljenje gradjana je jos prije rata u Ukraini dok je EU koliko toliko bila primamljiva... A sad EU niko me pa ni onima Koji su u EU nije primamljiva...naprotiv mnogi se kaju I zale za vremenima kad bijah van te Satanske tvorevine.

Запорошки правац.
Рањеног војника руских оружаних снага заробила су два припадника 82. ваздушно-десантне бригаде украјинских оружаних снага. Провео је четири дана у заробљеништву, након чега је одлучио да промени ситуацију, убивши једног од својих отмичара, везавши другог и довео га на своје положаје.

У Црној Гори је била жестоко јака комунистичка власт која је уз помоћ Милована Ђиласа смислила нову нацију Црногорац, и данас се око 40 % становника тако изјашњава, док је Срба око 33%.
Велики број од тих 40% није скроз окренуо леђа српству већ говоре да су свјесни да су им преци били Срби, али они хоће да се зову Црногорци. Поштују и иду у СПЦ а то си могао да видиш када су биле литије, у којима се рачуна да је било ативно више од 60% становника. Српство у Црној Гори није везано за Србију него за Црну Гору која је вијековима била друга српска држава поред Србије.
Промјену свијести становништва у Украјини око назива народа је одрадио Запад а у Црној Гори комунисти од 1945-1991 године, плус Мило и ДПС око 20 година.
Da slazem se da je najuzasnija brozomorna bila u CG. Tragedija nevidjenih razmera a moja malenkost se zivo osjeca tog brozomornog zla stradanja naroda Koji uprkos svakom zlu tvrdokorno se drzao predaka tj.srbstva.
Znao Sam licno par slucajeva losih odnosa otac-sin.... Otac srbin a sin crnogorstvujuci maaa bilo je svasta a taj svekoliko silom I svake nacine nametani virus razbijanje naroda ostavio je uzasne rezultate na srbskoj dusi.

То је Русија.
Шта примећујете?

🇷🇺 Rusija je izvor energije, metala, ruda, šuma i drugih ključnih resursa neophodnih za svetsku ekonomiju.

ℹ️ Pogledajte u infografici Sputnjika gde se Rusija nalazi u poređenju sa drugim velikim izvoznicima resursa.

⛏️ Prema rečima direktora „Rosnjefta“ Igora Sečina, Rusija, sa svojom jedinstvenom bazom resursa, može da garantuje energetsku bezbednost za celu Evroaziju.

G6tLgydXUAAHy1y
G6tL_2HW4AAlvZr

G6tMBDmXQAArzfe

https://x.com/rs_sputnik/status/1993770943504633947

Da slazem se da je najuzasnija brozomorna bila u CG. Tragedija nevidjenih razmera a moja malenkost se zivo osjeca tog brozomornog zla stradanja naroda Koji uprkos svakom zlu tvrdokorno se drzao predaka tj.srbstva.
Znao Sam licno par slucajeva losih odnosa otac-sin.... Otac srbin a sin crnogorstvujuci maaa bilo je svasta a taj svekoliko silom I svake nacine nametani virus razbijanje naroda ostavio je uzasne rezultate na srbskoj dusi.
Neznam da li vi mladji znate da su zlotvori isti oni koji su kreirali bratoubilacki rat u ex Ukraini zamalo su uspjeli to zlo da urade I u CG s Srbijom.Cudom boziji je izbjegnuto krvoprolice u CG. Po mom misljenju nasa Sveta crkva je sve ucinili da do tog zla ne dodje a Milo Djukanovic po mom misljenju je No1 zlotvor zadnjih 50g.
DaBOGda mu se sjeme zatrlo. Amin

То је Русија.
Шта примећујете?

🇷🇺 Rusija je izvor energije, metala, ruda, šuma i drugih ključnih resursa neophodnih za svetsku ekonomiju.

ℹ️ Pogledajte u infografici Sputnjika gde se Rusija nalazi u poređenju sa drugim velikim izvoznicima resursa.

⛏️ Prema rečima direktora „Rosnjefta“ Igora Sečina, Rusija, sa svojom jedinstvenom bazom resursa, može da garantuje energetsku bezbednost za celu Evroaziju.

G6tLgydXUAAHy1y
G6tL_2HW4AAlvZr

G6tMBDmXQAArzfe

Jadni Svajcarci, nigde ih nema... A da su rodjeni u Indiji, Kazahstanu ili Namibiji, bilo bi ih...

То је Русија.
Шта примећујете?

G6tLgydXUAAHy1y
G6tL_2HW4AAlvZr

G6tMBDmXQAArzfe

То је Русија.
Шта примећујете?

G6tLgydXUAAHy1y
G6tL_2HW4AAlvZr

G6tMBDmXQAArzfe

po sputnjiku i svi rusi voze meklarene :hahaha:

Jadni Svajcarci, nigde ih nema... A da su rodjeni u Indiji, Kazahstanu ili Namibiji, bilo bi ih...

Међународни капиталисти су смислили да поставе велики сеф за своју лову у Швајцарској, и њу нико неће да дира. Они зато праве "Милку" и имају велике плате! :D

A Hrvati, što kaže stručnjak Šešelj, odakle oni ?

Шта ће ти Шешељ, прочитај неке историјске чињенице рецимо о Далмацији и њеном становништву. Како их је Ватикан мамио да прво пређу у католике а задрже назив Срби, а онда након 50-100 година донесу одлуку да нису више Срби-католици већ Хрвати!

Међународни капиталисти су смислили да поставе велики сеф за своју лову у Швајцарској, и њу нико неће да дира. Они зато праве "Милку" и имају велике плате! :D
Zli kapitalisti su isto to uradili i u mojoj kompaniji u kojoj ja rmbacim, a vlasnik uziva i ubira kajmak...

Prije 30g 1 Rus rodom iz Sibira ispricao mi je vic u vezi enormnih bogastava Rusije pa kaze ovako:

"Kad je svevisnji letio s letjelicom I kroz prozor dijelio bogastva svakom pomalo...i kad je nadlijetao Sibir ruka mu se smrzla I onemocala i tom prilikom svo preostalo bogastvo je ispalo prosuto po Sibiru".

Koliko me sjecanje sluzi raznorazni I mnogi strucnjaci tvrde da se priroda bogastva Rusije procjenjuje na oko 40% svih bogastava nase planete Zemlja.
Eto 1 primjer:
Jezero Bajkal u Sibiru najdublje jezero svijeta sadrzi 20 ili 25% ciste pitke vode na planeti Zemlja.
Primjer 2
Prije nekih max 10ak godina tadasnji ministar energetike Rusije odrzao je konferenciju za stampu a novinari mahom iz EU cini mi se da je to bilo u vezi otvaranja/zavrsetak radova na cjevovod "sjeverni tok" onaj sto vodi direktno Rusija - Njemacka I pita 1 novinar nesto ko biva da li Rusija ima dovoljno gasa... Ministar ko iz topa veli po sadasnjim nadjenim rezervama I potrosnji Rusija ima dovoljno za Evropu 100g I za Rusiju 500g.

Prije 30g 1 Rus rodom iz Sibira ispricao mi je vic u vezi enormnih bogastava Rusije pa kaze ovako:

"Kad je svevisnji letio s letjelicom I kroz prozor dijelio bogastva svakom pomalo...i kad je nadlijetao Sibir ruka mu se smrzla I onemocala i tom prilikom svo preostalo bogastvo je ispalo prosuto po Sibiru".

Koliko me sjecanje sluzi raznorazni I mnogi strucnjaci tvrde da se priroda bogastva Rusije procjenjuje na oko 40% svih bogastava nase planete Zemlja.
Eto 1 primjer:
Jezero Bajkal u Sibiru najdublje jezero svijeta sadrzi 20 ili 25% ciste pitke vode na planeti Zemlja.
Primjer 2
Prije nekih max 10ak godina tadasnji ministar energetike Rusije odrzao je konferenciju za stampu a novinari mahom iz EU cini mi se da je to bilo u vezi otvaranja/zavrsetak radova na cjevovod "sjeverni tok" onaj sto vodi direktno Rusija - Njemacka I pita 1 novinar nesto ko biva da li Rusija ima dovoljno gasa... Ministar ko iz topa veli po sadasnjim nadjenim rezervama I potrosnji Rusija ima dovoljno za Evropu 100g I za Rusiju 500g.
I naravno ko zna sta su zapadne hijene Satanisti oberlopuze prevaranti.... nimalo se ne cudi zasto je Rusija meta za takve avetinje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back