ubootfahrer
Aktivan član
- Poruka
- 1.705
Bilo je vreme da se stvori ravnoteza u svetu. Chik neka se sad umeshaju SAD i NATO. Da bog da Rusi doshli na KiM.
Bili, pojeli, popili i otišli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je vreme da se stvori ravnoteza u svetu. Chik neka se sad umeshaju SAD i NATO. Da bog da Rusi doshli na KiM.
Pa da, bolje da su ušetali ovde i napravili od Srbije za 7 dana ono što ovi prave od Gruzije. :headbang:
Znači i NATO je trebao da uđe u SRBIJU? Da neko odgovara za frku na Kosovu? A to ispadosmo mi, koliko se sećam?
Pa da, bolje da su ušetali ovde i napravili od Srbije za 7 dana ono što ovi prave od Gruzije. :headbang:
Kako??? O čemu pričamo? Au....Oni bi usli kopneno, a mi smo u tome, i tek tada neprevazidjeni...!
A pre toga svi sadili ljubičice?frka na kosovu je nastala tek kada je NATO napao, koliko se setjam..
haha a najjace je sto rusija sve vojne operacije finansira u stvari ZAPADNIM NOVCEM
pitate se kako? pa presekli su o vaj naftovod sto je dostavljao milion barela nafte dnevno iz azerbejdzana do turske, i odma je nafta poskupela za 2 dolara , a negde sam citao da za svaki dolar poskupljenja nafte ruski budzet je bogatiji za 300 miliona eura DNEVNO![]()
frka na kosovu je nastala tek kada je NATO napao, koliko se setjam..
Mozda i to ne bi bilo tako lose. Bar sada ne bi bilo radikala i ostalih nacijonalista
Ozbiljno nekad pomislim da smo trebali mnogo vise dobiti jer smo ovako sve brzo zaboravili.
Samo ti nama objasniA shta je NATO napravio od Srbije? Shta je EU napravila od Srbije?
Dosta bre vishe lazi i nametnute Americhke "demokratije"!
haha a najjace je sto rusija sve vojne operacije finansira u stvari ZAPADNIM NOVCEM
pitate se kako? pa presekli su o vaj naftovod sto je dostavljao milion barela nafte dnevno iz azerbejdzana do turske, i odma je nafta poskupela za 2 dolara , a negde sam citao da za svaki dolar poskupljenja nafte ruski budzet je bogatiji za 300 miliona eura DNEVNO![]()
Znači i NATO je trebao da uđe u SRBIJU? Da neko odgovara za frku na Kosovu? A to ispadosmo mi, koliko se sećam?
Kako??? O čemu pričamo? Au....
ne bi bilo ni tebe pametnice..
Zašto? Mogli su i ako nastave sa akcijama van Osetije, samo vazdušnim napadima na infrastrukturu da ove smore kao NATO nas.NATO je ishao na to da cemo mi sami skinuti SLobu. Rusija to mora obaviti ruchno.
udri se bekane..ionako ti vugla nichemu ne sluzhi..
A pre toga svi sadili ljubičice?
Samo meni su tri stvari zanimljive ovde.
Pretpostavljam da zapad, posto nece vojno da se mesa(valjda), da ce probati da instaliraju medjunarodne mirovne trupe ili tako nesto. Da li ce Rusi pristati na tako nesto?
A druga, ako podele Gruziju, onaj deo sto ostane tada moze da udje u NATO. A ni to Rusiji ne odgovara bas.
A treca varijanta je da ih Ruje okupiraju skroz na skroz.
Sta je najrealnije, i masim li jos neku mogucnost za ovu situaciju?![]()
Zašto? Mogli su i ako nastave sa akcijama van Osetije, samo vazdušnim napadima na infrastrukturu da ove smore kao NATO nas.