Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
Zemo ovo ti je malouman komentar.Ja zivim nazalost 30g na tzv.zapadu I bez trunke ideologiji I navijanja pokusavam ovdje da dam doprinos MOG zivotnog iskustva objektivnosti I istine.Nije meni u 1 ruku bas ni drago sto pisem cinjenice da se svijet mijenja I centar svijeta seli u Aziju.
lako je vama pticama selicama. preselite se sad u aziju.);)
za nas ostale centar sveta je tamo gde smo. nikad mi nije jasno šta vam je trebalo da bežite napolje.)

Poslednja izmena:
Jeste razmišljali o opijumskom ratu kao što je bilo protiv Kineza ? Doduše kod Rusa je delimično uspeo alkoholni rat ubacivanjem krilatice " pije kao Rus ".. pa se dobar deo Rusa primio na to. To je iz iste kuhinje odakle potiče krilatica da su Srbi najgori narod " u celoj vasioni pa se dobar deo Srba primio na to. Probajte neke druge fore izmisliti bar nešto novo ali garantujem da će biti provaljeni u startu.
Руси кажу - "Пије као Финац". Свако има свој еталон.

Јуче сам разговарао са пријатељицом која је скоро 40 година на западу. Сели се у Србију и продаје све некретнине које је тамо стекла, проблем је што нико не купује. Каже да им је порез 46%, да је велико незадовољство народа.
Zemo kinezi I Rusi mnogi od njih zadnjih 10ak su se u ogromnom % vratili u svoje otadzbinu kako oni bolje stojeci tako I oni veeeeeeliki mozgovi I nazalost beznacajan broj nasih Srba sto nije za cuditi ni za kineze ni za Ruse ni za Srbe. Ona 2 prva naroda vratili se jer su njihove otadzbinu postal bolje mjesto za zivot a nasi Srbi za sada slabo Kome se vraca u onakvu Srbiju.Tuzno jbga

I kad se seliš u Rusijicu, obećanu zemlju?
Bog ti Dao pameti I kad citas da nesto I da malo zapamtis...vec Sam ovde par puta opisao da je .meni blizu 70g starosti I selidbe su zavrsene osim u nekim extremnim prilikama.. Ako me slucajno to strefi moja OTADZBINA je RSrpbska u koju cesto idem I rado bi se vratio da mi je zdravlje malo bolje. Ima I cak RSrpbska svojih prednosti u odnosu na zapad kao npr.hrana koja jos nije s8ebana s GMO.

Bog ti Dao pameti I kad citas da nesto I da malo zapamtis...vec Sam ovde par puta opisao da je .meni blizu 70g starosti I selidbe su zavrsene osim u nekim extremnim prilikama.. Ako me slucajno to strefi moja OTADZBINA je RSrpbska u koju cesto idem I rado bi se vratio da mi je zdravlje malo bolje. Ima I cak RSrpbska svojih prednosti u odnosu na zapad kao npr.hrana koja jos nije s8ebana s GMO.
Da sam mlad nebi cekao ni casa pa bih sve uciniio da se dokopam drzavljanstva Rusije gde I neki amerikanci kanadjana s puno djece su se vec preselila. Imas o tome pregrst video zapisa a ja nazalost nisam bas pismen da to prikazem ovde.

Stanovnici europskih zemalja sve više biraju Rusiju kao novo mjesto za život, rekao je predsjednik Državne dume Volodin.

Kaže da su ljudi iz Njemačke, Latvije, Francuske, Italije, Engleske, Estonije i Litve među onima koji podnose najviše zahtjeva.

Prema njegovim riječima, oko 150 ljudi podnosi zahtjeve za preseljenje svaki mjesec, a prema ministarstvu unutarnjih poslova, do kraja listopada 2025. ruskim vlastima podneseno je 2275 zahtjeva.

Volodin je kao razloge naveo "slobodu govora", "sigurnost" te besplatnu zdravstvenu skrb i obrazovanje. Ti čimbenici, uz "rastuće ekonomske probleme kod kuće", potiču Europljane da traže "bolji život za sebe i svoju djecu" u Rusiji, zaključio je.

Ahahahahahahhahahahahhabaha
Hahahahahahahhahaha
Sta je smijesno???
Reci zemo da se I ja nasmijem...

Kao sto sam vec rekao, to se moze kupiti od drugih dobavljaca. U pitanju je samo cijena. Na drugoj strani, ukoliko se Rusija odsjece od svjetskog trzista energenata, sto je plan, dolazi neminovno do raspada sustava.
Možete da kupite đubrivo i gas od Kazahstana ili Azerbejdžana i da se folirate da to zapravo nije rusko đubrivo i gas, ako vam je tako lakše.

Novus logistički centar
Odnosno, sad je Starus

G6mT3FfbwAIJ5Wx
Rupus.

Јуче сам разговарао са пријатељицом која је скоро 40 година на западу. Сели се у Србију и продаје све некретнине које је тамо стекла, проблем је што нико не купује. Каже да им је порез 46%, да је велико незадовољство народа.
Srećom, potražnja za iznajmljivanjem je velika. Najbolje je preko agencija.

Једина пољска подморница се покварила док је покушавала да парадира.

▪️Једина подморница пољске морнарице, ORP Orzeł, поново је ван употребе.
▪️Због „техничког квара“, планирана поморска мисија је морала бити прекинута. Даље мисије су немогуће.
▪️Посада је била приморана да се одмах врати у своју матичну луку у Гдињи, где ће подморница бити подвргнута даљим поправкама у војним бродоградилиштима.
▪️Важно је напоменути да је већ реновирана 2024. године.

Kakvo je stanje kod drugih, ako je ovakvo u Poljskoj, koja im je najjaca karika.

Back