Raskolčimo BiH

Kako su navalili dokazivati da Srbi nemaju prava u Bosni, još ću pomisliti da su Srbi naseljavali Vojnu Krajinu i pre najezde turaka, tj. da tamo uopšte nikada i nije bilo Hrvata!?:D

pa i nije ih bilo mnogo ,ako cemo iskreno ,nadam se da si upoznat sa slucajem dubrovnik i dalmacija ,i sa subicev tatom cini mi se mladenom :) ako pak nisi nebi ulazio u dublji dijalog

Naslov članka:BiH treba hitne ustavne promjene

http://www.net.hr/vijesti/page/2008/03/01/0005006.html

Međutim, u tekstu se navodi, citat:
Dodao je kako je za BiH poseban problem to što postoji suglasnost o nužnosti ustavnih promjena no ne i konsenzus o tome kakva treba biti buduća država.
--------------
Ukratko, ako se strane ne uspeju dogovoriti, kao što se ni Srbi i šiptari nisu uspeli da dogovore oko KiM-a, po logici stvari, neminovno je rasturanje BiH!?
PS: Samo treba preduzeti sve da se strane ne dogovore:D

Nema nista od toga druskane. ;)
I ne mozes porediti Kosovo i RS. ;)

Da, ne moze se porediti,jer Srbi su u BiH konstituivni narod,a siptari su bili manjina u Srbiji i SFRJ.Tako da puno veca prava na otcjepljenje ima RS negoli Kosovo i Metohija.Ali ne treba zuriti naravno,ima vremena .

Mogu li te zamoliti da ne komentarises moje statuse jer svaki put nakon sto procitam tvoj neki post moram otici da se "olaksam". :P

Naslov članka:BiH treba hitne ustavne promjene

http://www.net.hr/vijesti/page/2008/03/01/0005006.html

Međutim, u tekstu se navodi, citat:
Dodao je kako je za BiH poseban problem to što postoji suglasnost o nužnosti ustavnih promjena no ne i konsenzus o tome kakva treba biti buduća država.
--------------
Ukratko, ako se strane ne uspeju dogovoriti, kao što se ni Srbi i šiptari nisu uspeli da dogovore oko KiM-a, po logici stvari, neminovno je rasturanje BiH!?
PS: Samo treba preduzeti sve da se strane ne dogovore:D

Rusija podrzava Srpsku, niko tamo Srbima nece moci nesto da namece, a sto se tice rasturanja BIH, mislim da nema potrebe, to je sada labava konfederacija koja Srbima pruza potpunu komociju sa njihovom republikom unutar BIH

Mogu li te zamoliti da ne komentarises moje statuse jer svaki put nakon sto procitam tvoj neki post moram otici da se "olaksam". :P

Rjesenje je,nemoj dolaziti na ovaj forumu.Idi brate na Sarajevo-x i tamo ces moci da pricas sta hoces,a niko ti ne kontrira,jer su svi antisrpski nastrojeni,a ovdje je drugacije.Sto se tice tvojega trcanja u cenifu,kako vi volite reci,zdravo je to i znaj kad god odes,da si nesto novo naucio,a besplatno.

Iznenadjujes me covece :mrgreen: Prvo poce da gotovis Turke, pa sad izjavi nema potrebe za nezavisnom RS, jos mi reci da svi trebamo u EU i pomislicu da ti je neko hackovao nalog :mrgreen:

RS ima sve sto joj treba i sad, nezavisnost je formalnost:per: EU je propao projekat, a Turska se mora respektovati, mada ne ide se golog dupeta medju pijane turke, to je stara izreka:mrgreen:

Rjesenje je,nemoj dolaziti na ovaj forumu.Idi brate na Sarajevo-x i tamo ces moci da pricas sta hoces,a niko ti ne kontrira,jer su svi antisrpski nastrojeni,a ovdje je drugacije.Sto se tice tvojega trcanja u cenifu,kako vi volite reci,zdravo je to i znaj kad god odes,da si nesto novo naucio,a besplatno.

Oni antisrpski nastrojeni, a vi antimuslimanski. :)
Ali nisi dobro razumio, to vazi samo za tvoje postove. :)
I bas je lijepo kako znas i nase izraze. :)

Back