Za RH se ne brini, samo se nalijepe druge oznake na rame i glumi se Vojska BiH. Znas stari fazon sa Vojskom SRJ

. Nema agresije, nema ucestvovanja. Hoce ustase - jedva cekaju.
2 Miliona muslima na 24 % BiH, a milion pravoslavaca na 49 %. E jesi pametan - dok druge u bantustan guras. Za nas je povratak barem dijela opstina pitanje biti ili ne biti - dok je to pravoslavcima samo hir i osvajanje jer imaju gdje da zive. Zato cemo se cerati...
Hvala ti sto me oslobadjas od uracunjivosti, ali bojim se da sam vrlo lucidan. PC nije kompaktna, daleko od toga, muslimanski dio takodje, radi se o zemlji i zivotnom prostoru - a mi smo se 92ge razisli.
Niko ovdje nece nikoga da istrijebi do vi nas - vama vase - nama nase. Mi ne pravimo Srebrenice, a mogli smo.
Ne - dio muslimana su sigurno pravi Srbi - pa priznali ili ne. Kad si Afrikanac - mozes vikati da nisi nigger - ali jesi. Pravoslavna crkva je izreda posrbila sve na sta je naisla a da je pravoslavno,
pa danas od oko 8 miliona Srba , mozda njih oko milion od dva jesu pravi Srbi, ostalo zbrda zdola. Lazu se kao i mnogi muslimani. Na kraju krajeva vidi im se i po djelima.