Ko bi sve bio protiv podele BiH?

Znači, ti ćeš i svojim životom da braniš CELOVITOST i društveno političko ekonomski ustavni poredak ove BiH!!??? Ili ćeš uz ćevape i gajbu piva navijati!!?? :rotf:
ја сам већ свој живот у том рату ризиковао

не таласај превише

поделе ти у кући биле ако их прижељкиваш

ја сам већ свој живот у том рату ризиковао

не таласај превише

поделе ти у кући биле ако их прижељкиваш
Znači, da ostavimo ovo bure baruta našoj deci, unucima, naslednicima!!?? Pa da nam spominju sve po spisku ako ikada opet ponovo pukne!!??? kao što mi danas spominjemo mamice onim svinjama koje su nas 45 godina lagale i zahebavale sa lažnim bratstvom i jedinstvom, kosturima ispod tepiha, u ormarima itd.... :whistling:

Znači, da ostavimo ovo bure baruta našoj deci,
ne

treba raditi na tome da bosnjadija koju truje zvanicno sarajevo izbaci iz glave da je bosna njihova sprcija jer su oni eto vecina trenutna a daje srpska genocidna i da treba da nestane

jacati srpsku , kao temelj garancije opstanka srpstva u bosni

unucima, naslednicima!!?? Pa da nam spominju sve po spisku ako ikada opet ponovo pukne!!??? kao što mi danas spominjemo mamice onim svinjama koje su nas 45 godina lagale i zahebavale sa lažnim bratstvom i jedinstvom, kosturima ispod tepiha, u ormarima itd.... :whistling:
jesi li ti odande vasice ?

ne
treba raditi na tome da bosnjadija koju truje zvanicno sarajevo izbaci iz glave da je bosna njihova sprcija jer su oni eto vecina trenutna a daje srpska genocidna i da treba da nestane
jacati srpsku , kao temelj garancije opstanka srpstva u bosni

jesi li ti odande vasice ?
bla, bla... 81/82-e sam služio JNA kraj CAPAJEBA. družio se sa mnogim muslimanima. nikada se nisam osećao ugroženo, i nije mi nikada palo na pamet da bi se samo 10 godina kasnije moglo desiti sve ono..... A sa nekim muslimanima sam bio dobar iz studentskih dana sve do 1991-e... a onda sam postao oprezniji!!!itd.... Onome koga nedužnog ubiju, svejedno je ko je zašto pokrenuo nešto... kao 90-tih....

bla, bla... 81/82-e sam služio JNA kraj CAPAJEBA. družio se sa mnogim muslimanima. nikada se nisam osećao ugroženo, i nije mi nikada palo na pamet da bi se samo 10 godina kasnije moglo desiti sve ono..... A sa nekim muslimanima sam bio dobar iz studentskih dana sve do 1991-e... a onda sam postao oprezniji!!!itd.... Onome koga nedužnog ubiju, svejedno je ko je zašto pokrenuo nešto... kao 90-tih....
vaso vaso

rata okusio nijesi a pricas o podjelama...

vaso vaso

rata okusio nijesi a pricas o podjelama...
Tako je! zato diplomatski pokušavam da rešim probleme.. da ne moram da ratujem..... Pre nego što OPET neko upregne ovu balkansku stoku sitnopg zuba i ispranih mozgova da šetaju puške po prašini, vallaju se po krvavo blatnim rovovima i budu topovsko meso za ko zna čije interese....
PS: Prošli rat NIJE bio MOJ rat!!! :super:

Back