Rapidshare i drugi

Otkad to.....

Ranije je bilo cekas odredjeno vreme ali od pocetka downloada....sto ce reci na 100Mbps mrezi skines fajl za 5 min i onda cekas 35min.... a na 768 to je skidas 25min i cekas 15min...mislim kad je 100Mb u pitanju, za vise se vise cekalo....

Pomocu ovog programa mozete da skidate fajlove sa rapidshare-a bez cekanja. Evo ukratko kako da koristite program: - Otvorite free aol mail ( www.aol.com ) - Instalirajte Aol program ( ostavio sam link ka njemu ) 1. Ako javi neki error klikate Yes 2. Klikate New members 3. Onda Expert setup 4. Add location 5. Upisite Home 6. Manually add connection device 7. Ovde birate Home Network 8. Sign On to AOL now 9. You already have an AOL screen name and password 10. Upisite username i password koji ste kreirali na www.aol.com 11. Uloguje se, skidate fajl sa rapidsharea, kad zavrsi idete na sign out 13. Sad opet sign on pa opet skidate fajl sa rapida bez cekanja

Kakvi monopolisti ovi iz rapida...
Vec par godina imam premium acc i sve je bilo ok,ali sad su stvarno preterali
Ogranicili su download sa 300gb na 80gb mesecno,znaci sa 10gb dnevno sad je moguce samo 2.6gb..

Kakvi monopolisti ovi iz rapida...
Vec par godina imam premium acc i sve je bilo ok,ali sad su stvarno preterali
Ogranicili su download sa 300gb na 80gb mesecno,znaci sa 10gb dnevno sad je moguce samo 2.6gb..

i ja sad primetih , *** a nalog mi tek istice u martu:kletva::kletva::kletva:
bio sam zauzet kad sam zadnji put produzavao nalog i nisam video da se uvodi(ili je bio eveden) download limit
sto je najgore ako predjes download limit a u sred si downloada taj fajl ne mozes posle da nastavis ,tako dok sam to provalio:sad2::sad2:
*** ujutru krecem sa novim downloadom a od sad pazim sta skidam i kolko a trenutno sam instalirao USD i skidam neke MU fajlove
stvarno su jajare ovi iz rapida , mozes da nastavis ako kupis dodatne gigabajte ,
za 9 jevreja 100giga
ovo foru se verovatno pokupili od nashih internet provajdera

*** jedino da se organizujemo na shirem nivou i da ih bojkotujemo neko vreme sa uplatama naloga

78622869ko6.jpg

a na slici USD fercera

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje u vezi sa Rapidshare-om. Pošto ima nekih RAR fajlova za skidanje koji me zbunjuju imenom pa ne znam šta se tačno nalazi pod njima, da li mogu nekako da vidim listu tih fajlova, odnosno koji fajlovi sve postoje u okviru tog RAR-a?

recimo film je od 7 rar fajlova
skinuo si jedan
radis sledece
desni klik na fajl
open whith winrar>> otvara se program winrar, jednostavno dvaput kliknes na taj fajl u polju winrara i otvara ti film u defolt playeru
ili
u opcijama cekiras keep broken fajl i exract recimo desktop>ok
ne gasis rar
probas fajl sa desktopa

Poslednja izmena:
Ne znam da li je već bilo pomenuto, ali ja to čekanje rešavam tako što ugasim modem na sekund i prilikom paljenja dobijem novu ip adresu... Uglavnom kad žurim da skinem neki film, inače čekam standardno... z:lol:

Ne bih ja rekao, to je ekipa izuzetno mudra i premazana....
Ako su procenili da ovako treba , znaci rezu nesto sto im ne odgovara, i ostavljaju nesto sto im odgovara....

Sto je manje free usera, manje je i downloada a boga mi i uploada. A pored toga uveli su i preveliko ogranicenje za premium usere.

Ne verujem da ce moci oni dugo sa ovom politikom. A izgleda da nemaju para cim podizu cene za premium, i teraju free usere u skup premium. Jer je sada rapid skuplji nego ikad, kada se uzme u obzir doplacivanje Gb...

postovani forumasi i internet strucnjaci, imam jednu veeeeliku molbu za vas...pa ko bude zainteresovan da pomogne neka mi objasni...

dakle radi se o tome da ja nisam nikakav "guru" za racunare i koristim ga kao i internet ali samouko, sto bih htela da kazem da se bas ne razumem puno...a treba mi rapidshare, a ne umem da ga koristim...molim vas objasnite mi kako se koristi...

hvala Vam...

Back