Rapidshare i drugi

postovani forumasi i internet strucnjaci, imam jednu veeeeliku molbu za vas...pa ko bude zainteresovan da pomogne neka mi objasni...

dakle radi se o tome da ja nisam nikakav "guru" za racunare i koristim ga kao i internet ali samouko, sto bih htela da kazem da se bas ne razumem puno...a treba mi rapidshare, a ne umem da ga koristim...molim vas objasnite mi kako se koristi...

hvala Vam...

Pa pazi rapidom,znači link glasi www. rapidchare.com/files/..................,downlouduješ fajlove kao free korisnik i ako uplatiš mesečni nalog,kao premijum korisnik,s tim što kao free moraš između preuzimanja dva fajla da čekaš 5,6,7min,postoje kao programi koji neznam kao eliminišu čekanje,resetuju modem-ruter,a sa druge strane u premijum paketu postoji ograničenje u broju preuzetih linkova (npr.2,6GB za dan)
Na rapid možeš i da kačiš tvoje fajlove (upload),posle dobiješ link rapidchare.com,koji postuješ npr.ovde na krsti.
Za preuzimanje sa rapida imaš brdo programa za download,ja koristim Flash Get...itd,pitaj slobodno ako nešto nije jasno.
Znači:
1.Uplatiš premijum
2.Preuzmeš neki program za download+instaliraš i podesiš ga za rapid
3.Kopiraš u njega npr. 8 linka,(pazi ovo max.veličina fajla za download je oko 102mb)znači 8 linka po 102 fajl je od........uf,zaboravi matematiku.
4.Čekaš da završi ako je dan a ako je noć pa pusti ga on će to sam,ako tvoj provajder ,kao nenamerno ne isključi mrežni kabal(slučaj kod mene)
Pozzzzz

Sto je manje free usera, manje je i downloada a boga mi i uploada. A pored toga uveli su i preveliko ogranicenje za premium usere.

Ne verujem da ce moci oni dugo sa ovom politikom. A izgleda da nemaju para cim podizu cene za premium, i teraju free usere u skup premium. Jer je sada rapid skuplji nego ikad, kada se uzme u obzir doplacivanje Gb...
Da pratis njihovu politiku video bi da oni nista ne drze dugo, vec imaju faze ....

Tako kad uvode nesto, oni to ne uvode odmah, vec faza1+faza2+faza3 i tako nekoliko faza i svaka traje po 15 dana mozda mesec i tek onda odrade ono sto su zamislili od pocetka....

Tako voze publiku i nauce je ono sto hoce i ko otpadne otpadne.

Da pratis njihovu politiku video bi da oni nista ne drze dugo, vec imaju faze ....

Tako kad uvode nesto, oni to ne uvode odmah, vec faza1+faza2+faza3 i tako nekoliko faza i svaka traje po 15 dana mozda mesec i tek onda odrade ono sto su zamislili od pocetka....

Tako voze publiku i nauce je ono sto hoce i ko otpadne otpadne.

I ti mislis da je to dobro za rapidshare kao kompaniju?

Jel' ti to radiš za njih z:lol: z:lol:??

Ja joj prvo ne bi preporučiJo niti jedan "ubrzivaČ" download-a, a drugo
2.6 giga sa bržim net-om, uz pravljenje zaprške za Gravče na Tavče
ladno skida i bRez premiJuma z:lol: z:lol:!!

p.s. nije li nekih 204-206MB-a max. veličina fajla?

Pa pazi sve je moguće!

Kada uploaduješ željeni fajl, ispod njegovog naziva imaćeš, između ostalih, i opciju TrafficShare Download. Nakon aktiviranja ove opcije svako ko želi da preuzme taj fajl (i zna link za njega), moći će da preuzme taj fajl bez ograničenja free usera. Znači, fajl može biti veći od 200 MB i nema drugih ograničenja, ali obrati pažnju na to da se sa tvog premium naloga skidaju ti megabajti. Između ostalog, iz tog razloga na svom nalogu imaš onih 5 GB TrafficShare-a, pa ako veliki broj ljudi preuzima taj fajl, to možeš brzo potrošiti i na taj način ostati bez mogućnosti za download, osim ako ne uplatiš dodatni TrafficShare.

DODATAK: U slučaju kada želiš da postaviš direktne linkove koji imaju preko 200 MB (maksimalna dozvoljena veličina fajla je 2 GB), i koje će moći da preuzimaju samo korisnici sa premium nalogom, onda u meniju Settings ispod Configuration čekiraj opciju Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare i zatim sačuvaj promene (klikni na taster Save na dnu prozora).
Kod:
pitajte slobodno

JA vam samo pricam da rapidshare tim razmislja o mnogo dubljim stvarima nego sto vama i pada na pamet....

Ako procene da im povecanje brzine interneta po svetu steti zbog neadekvatnog dogovora sa svojim ISP , onda mogu lako da odluce da favorizuju ozbiljne igrace,a zaobidju one traffic korisnike , koji nista i ne rade nego se utrkuju ko ce vise da skine, prave poene i stalno zive na premijumu zbog tih stvari...
Onda ih malo rastresu, pa se gamad malo ohladi, a zadrze poslovne korisnike i one koji rade, ne zele da cekaju , a zele da kad skidaju ne cekaju, pa plate premijum za dve tri igrice i film mesecno......
55e mnogi placaju bas zbog prosecno 3igrice i 5 filmova mesecno...

Struktura korisnika se ne odredjuje na osnovu dzabalebarosa, vec na osnovu mnogih drugih stvari...
Novo doba donosi automatizaciju i skripte i rapid zna da tu bitku gubi ako ostavi captcha....

Zato i prate psiholoske efekte i efekte mreze....
Vi mislite nista se ne desava, a pogledajte samo srbiju , za 2 meseca je duplo skocio protok...
To znaci da je napad na rapidshare ( a srbi su bili na 5 mestu po rapid Dr kanju, pa onda pali na 7,ali su uvek medju prvih 10) sada ne duplo vec 3,4 puta veci....a mozda i vise...2xpsiholoska volja za cekanjem x automatizacije x trend.....

Recimo svedjani koji imaju mnogo brzi internet nisu uopste visi po upotrebi rapidsharea....vec p2p mreza....jer oni ne vole da klikcu i cekaju , vec stave da se skine i onda dodju i pokupe....

Podatke o ovome mozete videti i sami, ako poznajete kako da prikupite internet statistiku...
Mi i brazilci osim zelje za brazilkama imamo i tu zelju za piraterijom.....oni su ipak bolji od nas....znaci znajte da su i na rapidu po trafficu veci od nas....

Nemam veze sa rapidom, cak nemam ni premium, a i ne skidam nesto puno....

bas me zanima sta skidaju oni sto se hvale sa nekim silnim GB ako se ne bave piraterijom?
ja sam od jesenas skinuo ono sto mi je trebalo , najnovoje igrice i gomilu programa koje probam i ako mi odgovara ostavim. nekad skida punom brzinom oko 93 a nekad sporije, al opet skinem ono sto mi treba . i naravno FREE. nekad i nece, ali imam uvek ukljucen net pa kad krene ok. dakle bas me zanima sta skidaju oni sto se hvale gomilom GB mesecno?

bas me zanima sta skidaju oni sto se hvale sa nekim silnim GB ako se ne bave piraterijom?
ja sam od jesenas skinuo ono sto mi je trebalo , najnovoje igrice i gomilu programa koje probam i ako mi odgovara ostavim. nekad skida punom brzinom oko 93 a nekad sporije, al opet skinem ono sto mi treba . i naravno FREE. nekad i nece, ali imam uvek ukljucen net pa kad krene ok. dakle bas me zanima sta skidaju oni sto se hvale gomilom GB mesecno?

TV Serije neznalice. Samo jedan X Files ima oko 60 Gb !

A pogledaj koliko ja imam serija http://www.dvdserije.blogspot.com/

A mnogi imaju mnogo vise. :D

Back