teddy bubu
Zainteresovan član
- Poruka
- 280
A šta hoČeš da uradiš sa Rapidom??
Da okačiš neki fajl, ili da skineš nešto??
Da skinem neke knjige
Hvala Ti puno u napred!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta hoČeš da uradiš sa Rapidom??
Da okačiš neki fajl, ili da skineš nešto??
postovani forumasi i internet strucnjaci, imam jednu veeeeliku molbu za vas...pa ko bude zainteresovan da pomogne neka mi objasni...
dakle radi se o tome da ja nisam nikakav "guru" za racunare i koristim ga kao i internet ali samouko, sto bih htela da kazem da se bas ne razumem puno...a treba mi rapidshare, a ne umem da ga koristim...molim vas objasnite mi kako se koristi...
hvala Vam...
Da pratis njihovu politiku video bi da oni nista ne drze dugo, vec imaju faze ....Sto je manje free usera, manje je i downloada a boga mi i uploada. A pored toga uveli su i preveliko ogranicenje za premium usere.
Ne verujem da ce moci oni dugo sa ovom politikom. A izgleda da nemaju para cim podizu cene za premium, i teraju free usere u skup premium. Jer je sada rapid skuplji nego ikad, kada se uzme u obzir doplacivanje Gb...
Da pratis njihovu politiku video bi da oni nista ne drze dugo, vec imaju faze ....
Tako kad uvode nesto, oni to ne uvode odmah, vec faza1+faza2+faza3 i tako nekoliko faza i svaka traje po 15 dana mozda mesec i tek onda odrade ono sto su zamislili od pocetka....
Tako voze publiku i nauce je ono sto hoce i ko otpadne otpadne.
Jel' ti to radiš za njih![]()
??
Ja ne uplaćujem preko njih ...![]()
Jel' ti to radiš za njih![]()
??
Ja joj prvo ne bi preporučiJo niti jedan "ubrzivaČ" download-a, a drugo
2.6 giga sa bržim net-om, uz pravljenje zaprške za Gravče na Tavče
ladno skida i bRez premiJuma![]()
!!
p.s. nije li nekih 204-206MB-a max. veličina fajla?
pitajte slobodno
OhhoooHooo, otkuDe tebe devojčice, u ove krajOve![]()
??
...
Kod:pitajte slobodno
bas me zanima sta skidaju oni sto se hvale sa nekim silnim GB ako se ne bave piraterijom?
ja sam od jesenas skinuo ono sto mi je trebalo , najnovoje igrice i gomilu programa koje probam i ako mi odgovara ostavim. nekad skida punom brzinom oko 93 a nekad sporije, al opet skinem ono sto mi treba . i naravno FREE. nekad i nece, ali imam uvek ukljucen net pa kad krene ok. dakle bas me zanima sta skidaju oni sto se hvale gomilom GB mesecno?
'Ebi ga, nemaš celu četvrtu sezonu House MD![]()
!!
TV Serije neznalice. Samo jedan X Files ima oko 60 Gb !
A pogledaj koliko ja imam serija http://www.dvdserije.blogspot.com/
A mnogi imaju mnogo vise.![]()
ok dakle prodaja
ok dakle prodaja
Ma joCk prodaja, vi'š da piše dogovor![]()
![]()
!!
Tante za Kukuriku![]()
!!
Bas sam pre neki dan istrgovao neke serije za nov zadnji konusni ležaj za moj auto...![]()
Imaš li zadnji lonac za stojadina??
Dam ti House-a, ono što ti fali od četvrte![]()
![]()
!!!
Da,samo se vi hvalite