RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne u novu, nego u bolju.... Želim da nam svima bude bolje, ne samo meni... Meni ni sada nije loše...

Naprotiv...

Zadnja tri meseca su mi najbolji period u životu što se tiče posla i primanja...

Е, па поздрави се са тим -најбољим примањима и почни да одвајаш за рекет и враћање дуговаи вољеној ЕУ, јер те твоји генијалци сваке секунде задужују 24 еврића...

Е, па поздрави се са тим -најбољим примањима и почни да одвајаш за рекет и враћање дуговаи вољеној ЕУ, јер те твоји генијалци сваке секунде задужују 24 еврића...

U Evropi nece pòstojati reket.

A kriminalci ce biti svoj na svome - iza resetaka.

U Evropi nece pòstojati reket.

A kriminalci ce biti svoj na svome - iza resetaka.

Шта ће ти футур када се све дешава у презенту? Нема бре већих криминалаца и лихвара од еУропских банкара и ових домаћих прилепака који им овде направише тржиште за пљачку.И не само овде.

Znaci tebi je posao da ga primas? Fino zaradjujes a? :rotf::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::whistling:

Znao sam da nemaš pojma u životu ni o čemu... Zato sam te i ispitivao i postavljao podpitanja. Bilo je pitanje trenutka kad ćeš pokazati ko si i šta si ... Jedna obična neznalica, neostvareni luzer, koji se hvata za neke parole i mitove, koji samo bukači, smrdeći u mraku svoje buđave sobice ispred katodnog monitora...

Znao sam da nemaš pojma u životu ni o čemu... Zato sam te i ispitivao i postavljao podpitanja. Bilo je pitanje trenutka kad ćeš pokazati ko si i šta si ... Jedna obična neznalica, neostvareni luzer, koji se hvata za neke parole i mitove, koji samo bukači, smrdeći u mraku svoje buđave sobice ispred katodnog monitora...

Еботе вас Чеда коликтивно навукао на иглу

Ja sam ti na svako pitanje odgovorio. Proveri malo. Nemoj odmah da napadas.
I ja nisam debil da sedim za kompjuterom ceo dan kao neki ovde koji brane zutu firmu. Imam ja zivot.

Cela kampanja protiv EU u Srbiji vodi poreklo od CRKVE i KRIMINALA.

To je SPREGA kojoj Evropa smeta da MUZU NAROD.

Mislim da crkva nije u toj priči, osim možda pojedinih pripadnika.... Sam Patrijarh je evropejac, a i mnoge druge vladike... Čak im prebacuju da su unijati i da rade za Papu...

Ali Tajkuni i kriinalci jesu najveća prepreka...

Tajkun Mišković je za sad "udaljen", krimosi sa severa Kosova takođe...

Ali to je malo, biće više toga...

Poslednja izmena:

Back