RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ulaskom u EU--srbadija ce da loce viski umesto domace rakije...ima da guli salamcinu iz evrope umesto domace prsute,kobasice,sira i kajmaka...nosice engleski stof...piti francuski konjak,jesti nemacku kobasicu,gajiti u saksijama holandsko cvece...jesti budjave francuske sireve,piti koka-kolu......
deci cemo pricati kako se nekad u srbiji pekla pecenica za bozic i prase za slavu....kako je nekad pecena rakija uz veselu pesmu komsija....kako se za djurdjevdan peklo jagnje na raznju...
kako je nekad srbija imala industriju i proizvodnju...itt...

Evropa ce da pogoduje svima vrednim i radnim ljudima. Olosu koji zivi na tudjoj grbaci kao onaj Vucic koji nikad nista nije radio, nece da pogoduje.

Ovo je tacno. S tim sto cemo da se nacekamo do tad, ako EU jos uvek bude postojala.

Inace rad red i mir ne odgovaraju samo lenstinama, zabusantima, onima koji primaju mito i koji su "gmizavci" najgore vrste u ljudskom smislu. Njima odgovara da nema pravila ni zakona, jer nikad ne bi dosli do izrazaja, vec bi kopali rake na groblju sa svojim obrazovanjem i inteligencijom.

Najjače su mi ove debilne priče, pogotovo priče ovog "bistroumnog" Blajbingera kako su tajkuni protiv EU, za SPC neću ni komenterasiti jer je previše maloumno i ulaziti u bilo kakvu diskusiju na tu tvrdnju i kako u EU nema korupcije, pljačke tajkuna itd.. Blagi ušas kakve gluposti

EU je zasnovana na ekonomskom modelu koji se oslanja na masovna zaduženja država, pa se onda preko tih dugova uspostavlja vlast na tim državama. I to vlast međunarodnih korporacija i finansijera, čiji su izvođači radova vlade najmoćnijih država pogotovo vlada Nemačke. Notorna je činjenica da su mnoge zemlje sadašnji dužnici godinama bile pod pritiskom, tih moćnih zemalja zaštitnica finansijera i investitora, da se masovno zadužuju, a oni koji to nisu hteli izvrgavani su ruglu i često vrlo brzo bivali “demokratski” smenjeni. Jedno od najsmešnijih objašnjenja Nemačke je da je postalo neprihvatljivo da nemački poreski obveznici isplaćuju dugove drugih država. Istina je da nemački poreski obveznici ne daju pare, na primer, Grčkoj i građanima te zemlje, nego isplaćuju potraživanja banaka.. Građani Nemačke i ne samo nje, nego i cele EU plaćaju banke i njihov nakaradni model. To se zove pljačka a ne sitna buranija kao što je Mišković i ostala bulumenta.

Ovo je tacno. S tim sto cemo da se nacekamo do tad, ako EU jos uvek bude postojala.

Inace rad red i mir ne odgovaraju samo lenstinama, zabusantima, onima koji primaju mito i koji su "gmizavci" najgore vrste u ljudskom smislu. Njima odgovara da nema pravila ni zakona, jer nikad ne bi dosli do izrazaja, vec bi kopali rake na groblju sa svojim obrazovanjem i inteligencijom.

Tako je. A kada? Nebitno. I za 30 godina, meni je bitno da bar moje dete zivi u normalnom okruzenju. Sa ili bez Kosova (bez prejudiciranja bla bla :D)

Kada si me vec toliko spopao sa bananama (svaki dan po 10 komentra), evo i tebi jedne:

luo-410757.jpg

А такве ли слике тражиш по нету и држиш у компјутеру, ПЕДЕРЧИНО!

ulaskom u EU--srbadija ce da loce viski umesto domace rakije...ima da guli salamcinu iz evrope umesto domace prsute,kobasice,sira i kajmaka...nosice engleski stof...piti francuski konjak,jesti nemacku kobasicu,gajiti u saksijama holandsko cvece...jesti budjave francuske sireve,piti koka-kolu......
deci cemo pricati kako se nekad u srbiji pekla pecenica za bozic i prase za slavu....kako je nekad pecena rakija uz veselu pesmu komsija....kako se za djurdjevdan peklo jagnje na raznju...
kako je nekad srbija imala industriju i proizvodnju...itt.
..

..sve ces to imat i u EU...tko ti to smije da otme !!!

Najjače su mi ove debilne priče, pogotovo priče ovog "bistroumnog" Blajbingera kako su tajkuni protiv EU, za SPC neću ni komenterasiti jer je previše maloumno i ulaziti u bilo kakvu diskusiju na tu tvrdnju i kako u EU nema korupcije, pljačke tajkuna itd.. Blagi ušas kakve gluposti

EU je zasnovana na ekonomskom modelu koji se oslanja na masovna zaduženja država, pa se onda preko tih dugova uspostavlja vlast na tim državama. I to vlast međunarodnih korporacija i finansijera, čiji su izvođači radova vlade najmoćnijih država pogotovo vlada Nemačke. Notorna je činjenica da su mnoge zemlje sadašnji dužnici godinama bile pod pritiskom, tih moćnih zemalja zaštitnica finansijera i investitora, da se masovno zadužuju, a oni koji to nisu hteli izvrgavani su ruglu i često vrlo brzo bivali “demokratski” smenjeni. Jedno od najsmešnijih objašnjenja Nemačke je da je postalo neprihvatljivo da nemački poreski obveznici isplaćuju dugove drugih država. Istina je da nemački poreski obveznici ne daju pare, na primer, Grčkoj i građanima te zemlje, nego isplaćuju potraživanja banaka.. Građani Nemačke i ne samo nje, nego i cele EU plaćaju banke i njihov nakaradni model. To se zove pljačka a ne sitna buranija kao što je Mišković i ostala bulumenta.

Pa evo vidimo dokle nas je dovela ta tvoja nebitna bulumenta. Nemas ti pojma sta je ekonomija. A ti sa svojim klerofasistickim "Obrazom" idi brate uzimaj kredite od Rusa po 5 puta vecoj kamati od one koju uzima MMF. Pa se pomolis Bogu i da vidis kako ce Bog da ti od jedne kruske napravi pune kosarice od kojih ce da se nahrani gladni narod. :D

Tacno!

Zato oni tako lose zive, a mi dobro......Jesi li to hteo da kazes?

Zato trcimo kod njih da se OGREBEMO ZA MRVICE MUDROSERU?

Pa evo vidimo dokle nas je dovela ta tvoja nebitna bulumenta. Nemas ti pojma sta je ekonomija. A ti sa svojim klerofasistickim "Obrazom" idi brate uzimaj kredite od Rusa po 5 puta vecoj kamati od one koju uzima MMF. Pa se pomolis Bogu i da vidis kako ce Bog da ti od jedne kruske napravi pune kosarice od kojih ce da se nahrani gladni narod. :D
Jel? Samo ne znam kakve ja veze imam sa Obrazom i tako retardiranom kvalifikacijom kao što je klerofašistička, za koju ne znaš ni šta znači? O tvom poznavanju ekonomije dovoljno govori ta tvoja tvrdnja o kreditima i MMF-u.

Tacno!

Zato oni tako lose zive, a mi dobro......Jesi li to hteo da kazes?

Zato trcimo kod njih da se OGREBEMO ZA MRVICE MUDROSERU?
Mudroser ti u gaćama. Mi i ne treba da se grebemo za mrvice, i svako ko kaže da je dobro stavljanje sopstvene sudbine u tuđe ruke, a na taj način drugima dajemo mogućnost da trguje sa nama kao sa običnom robom, smatram ga malumnom stokom.

Evropa ce da pogoduje svima vrednim i radnim ljudima. Olosu koji zivi na tudjoj grbaci kao onaj Vucic koji nikad nista nije radio, nece da pogoduje.

Lepo to zvuči kao parola samo stvrnost je nešto drugačija...

Naime, vas u Europu vodi upravo ološ koji PARAZITIRA na tuđoj grbači, agencijsko-kacelarijsko-direkcijsko-centarski strvinari koji žive od propasti ovog naroda. Ukratko rodbina i aktivisti. Što će reći vode vas tako da to vodanje što duže potraje jer je njima ovako super.

Vučić pak nije na budžetu tako da nema osnova da ga prozivaš. On još uvek nije na vlasti.

Poslednja izmena:

Veca je korupcija i lopovluk u Briselu nego u Beogradu - i u apsolutnim i u relativnim ciframa ... Svake godine lopovi iz Brisela ukradu preko 200 milijardi - jer im sistem , pravlila i zakoni to omogucavaju ... i niko nije odgovarao - cak ni razni zlocinci tipa Kusnera ... dosta vise te mantre o urednjenoj i ociscenoj od korupcije EU !!!!

Koliko je uredjena , pravedna i osnovana na vladivini zakona EU uveravamo se svalkog dana !!!! .. od Grcke - pa do nemacke ( tamo svako malo zbog korupcije i lopovluka menjaju predsednika drzave , akamoli ministre ili tajkune ) ...

Lepo to zvuči kao parola samo stvrnost je nešto drugačija...

Naime, nas u Europu vodi upravo ološ koji PARAZITIRA na tuđoj grbači, agencijsko-kacelarijsko-direkcijsko-centarski strvinari koji žive od propasti ovog naroda. Ukratko rodbina i aktivisti.

Vučić pak nije na budžetu tako da nema osnova da ga prozivaš. On još uvek nije na vlasti.

A kao nije poslanik?

Back