Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Izvini, malo sam preterao, ali batali me..
Мораш да дискутјеш и са онима који не мисле као ти
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, malo sam preterao, ali batali me..
Хахааааа...иди бре Дачо....ово је бисер свих бисера....нада у нову будућност...

Хахааааа...иди бре Дачо....ово је бисер свих бисера....нада у нову будућност...
Tebi sigurno nece biti bolje, al meni je vec bolje..a sve mi se cini da je svetla buducnost ispred mene.I u materijalnom i u emotivnom zivotu.
Ne u novu, nego u bolju.... Želim da nam svima bude bolje, ne samo meni... Meni ni sada nije loše...
Naprotiv...
Zadnja tri meseca su mi najbolji period u životu što se tiče posla i primanja...
A kako ćeš to ako uđemo u EU biti rob, a ako ne uđemo biti slobodan... Baš bih voleo da čujem..
Mi smo i bez EU robovi. Igramo kako oni sviraju! Sta tu nije jasno?
A na koj način misliš da ostvariš svoju slobodu, robe?
Ne u novu, nego u bolju.... Želim da nam svima bude bolje, ne samo meni... Meni ni sada nije loše...
Naprotiv...
Zadnja tri meseca su mi najbolji period u životu što se tiče posla i primanja...

Е, па поздрави се са тим -најбољим примањима и почни да одвајаш за рекет и враћање дуговаи вољеној ЕУ, јер те твоји генијалци сваке секунде задужују 24 еврића...
Cuj da li se radujem? Ajme meni! Pa bre naravno da se radujem.
ja hocu da budem deo evropske drzave, a ovi orijentalci neka se presele u Siriju.
U Evropi nece pòstojati reket.
A kriminalci ce biti svoj na svome - iza resetaka.
Cela kampanja protiv EU u Srbiji vodi poreklo od CRKVE i KRIMINALA.
To je SPREGA kojoj Evropa smeta da MUZU NAROD.
Znaci tebi je posao da ga primas? Fino zaradjujes a?![]()
Е, па поздрави се са тим -најбољим примањима и почни да одвајаш за рекет и враћање дуговаи вољеној ЕУ, јер те твоји генијалци сваке секунде задужују 24 еврића...
Znao sam da nemaš pojma u životu ni o čemu... Zato sam te i ispitivao i postavljao podpitanja. Bilo je pitanje trenutka kad ćeš pokazati ko si i šta si ... Jedna obična neznalica, neostvareni luzer, koji se hvata za neke parole i mitove, koji samo bukači, smrdeći u mraku svoje buđave sobice ispred katodnog monitora...
Znao sam da nemaš pojma u životu ni o čemu... Zato sam te i ispitivao i postavljao podpitanja. Bilo je pitanje trenutka kad ćeš pokazati ko si i šta si ... Jedna obična neznalica, neostvareni luzer, koji se hvata za neke parole i mitove, koji samo bukači, smrdeći u mraku svoje buđave sobice ispred katodnog monitora...
Glup - Gluplji - Blajbinger.