Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Propade evro, oće li neko švajcarce da kupi?
Bila tema na Krsti, pisale patriote, nema evra više, jok, fajront, puko![]()
Spasi Srbiju i ubij se Marsale , Marsaleeeeeeee ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Propade evro, oće li neko švajcarce da kupi?
Bila tema na Krsti, pisale patriote, nema evra više, jok, fajront, puko![]()

Може, али чини ми се да у случају Србије то неће дуго трајати, јер вукови се радују овци.
Spasi Srbiju i ubij se Marsale , Marsaleeeeeeee ...![]()

Oвца прати вука бојећи се да јој вук не поједе траву, а не размишља да вук њу може да поједе.Samo vas da ne pojedu... forum bi postao dosadan...![]()
Plačite... mi odosmo u EU da potonemo zajedno s njima, a vi ...snaći ćete se već...![]()
А да вас човек пита шта има Србија од свега тога?
Нико од вас не зна да одговори.
Просперитет, сигурну будућност и што је најбитније неће бити полигон за компликоване оперције великих сила.А шта има Србија од тога да не иде ЕУ курсем?
Ne mogu da kažem da mi nije drago što smo dobili status kandidata, jer bi to navodno trebalo da udvostruči priliv novca iz EU, mada slaba vajda dok se ne vidi na delu... Fina uteha za narod, ali dok ne počnu pregovori, neću biti preterano zadovoljan zbog te evrointegracione politike, jer je Hrvatskoj trebalo 8 godina da iste završi i uđe u EU. A kod nas teško da će isti početi jer pre svega nemamo ni objektivno definisanu granicu.
Kao prvo da li ljudi uopste znaju sta znaci "uci u evropu"? Raduju se necemu sto neznaju sta uopste znaci. Mislim da ce nas status kandidata trajati vecno. Vucice nas za nos ko kako stigne i brisati cipele sa nama dok nam se ceo svet smeje kako smo glupi sto to trpimo.
Kako i mozemo biti pametni kada se srpski mozgovi truju kojekakvim glupostima tipa spanske serije, turske serije, indijske serije(ovo je stvarno vrhunac!), zvezde granda... Da ne skrecem sa teme o ovome cu u posebnoj temi.
Da li ljudi misle da ce nam posle ulaska u Evropu biti bolje? Evo mog odgovora- NECE!
Pogledajte sta se desilo sa Grckom.
Nekada najveca svetska sila(anticka grcka) sada je propala i o nekadasnjoj velicini svedoce samo anticke rusevine koje grcki gradjani gledaju sa tugom posto znaju gde su stigli-na dno.
Tako je i sa ostalim clanicama. Zasto nisu propale dok su bile van Evropske unije?
Ja sam protiv ulaska u evropu i uvek cu biti(nemojte misliti da sam nepismen,pisem evropa malim slovima iz nepostovanja). Srbija ne treba da udje u evropu, Srbija je u evropi vec vekovima! Srbija je Evropa!!!! Radije cu ziveti u velikoj i jakoj "neevropskoj" i nenatovskoj Srbiji nego u maloj evropskoj Srbiji!
Браво...кључно питање је економија, а не ЕУ/НЕ ЕУ.
Oвца прати вука бојећи се да јој вук не поједе траву, а не размишља да вук њу може да поједе.
Ето укратко о политици коју такви попут тебе заговарају.
А да вас човек пита шта има Србија од свега тога?
Нико од вас не зна да одговори.
Srbija ima povlastica u tregovinskim odnosima sa R.Federacijom, ukoliko postane clanica EU gubi privilegije i posluje pod istim uslovima kao i sve ostale clanice unije.Србија има већи прилив страног капитала(нове инвестиције), што аутоматски вуче нова радна места за све оне које ништа не раде и чекају да им кинта падне са неба, што даље наговештава на виши животни стандард од тренутног. Сигурно неће да нам поново уводе визни режим.
А шта Србија има од тога ако прекине евро-интеграције?
Одмах прескочи питања да губи суверенитет и територијални интегритет, јер свака држава унутар ЕУ има одређене границе, има своју власт, поред евопских има и своју скупштину и парламент. То што ћемо покварити односе са Конузином, не значи да ћемо покварити односе и са Русијом, јер је ЕУ највећи економски партнер Русије, итд.
Pa sve polazi od naroda... Nas narod je veoma inteligentan,a opet glup. Ameriku cine 80% ljudi sa iq-om manjim od 80, a Srbiju cine 90% ljudi sa iq-om vecim od 100! Ipak,mi smo gluplji od njih... Zasto? Pa zato sto ne razmisljamo svojom glavom, lakoverni smo,sujeverni,zavidni... Sve dok smo takvi ne mozemo napredovati. Trebamo biti slozni i imati hrabrosti da nesto promenimo,a to danas nije osobina Srba.
Prvo se treba osloboditi vladajuce koalicije koja se svim snagama stegla za svoje fotelje i ne da vlast. Kada se taj problem resi onda treba odbiti EU, odbiti sve uslove koje postavljaju, zahtevati(ne moliti) i samo zahtevati prava na Kosovu, dovesti strane investitore(ali ne prodati Srbiju), poraditi na Turizmu i otvaranju novih radnih mesta i spreciti odlazenje mladih u inostranstvo... Evropska Unija ce samo isisati iz Srbije i ono malo jada sto je ostalo i odbaciti je kao stare,pocepane carape...
Pa trenutno je stanje u Srbiji bolje od vecine clanica Eu(ako ovaj jad mozemo da nazovemo dobrim,pa vi vidite)! Sad smo dobili zeleno svetlo ali ne za napredak,vec za propast! Neka nam je Bog na pomoci... Mislim da se svi Srpski velikani koji su dali zivot za otadzbinu sada prevrcu u grobu. Zbogom Srbijo...