RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

RADUJETE LI SE ``STATUSU KANDIDATA``?

• Presrećan/na sam! Živela EUropa!!!

• EUropa - nikada! Nesrećan/na sam zbog dobijanja``statusa``

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
opa al se pojedini magarci i magarice......jel se tako kaze .......magarice........slade nad ovom sargarepom.......ajde skoci.....op......ebao vas taj bankrot savez.....dok ta fasisticka tvorevina puca po svim savovima jos i dalje ima glupe stoke koja se zaludjuje sa tamo nekom evropom.....ko sto puca ta usrana jevropa tako i nama srbima puca qurac za istu......ali dobro idu izbori pa se gladna stoka mora necim hraniti......kad nema hrane ima obecanja......pa zar iko normalan moze da pomisli da ce ova satro kandidatura moze zamazati izdaju kosova od strane alibabe tadica i njegovih razbojnika......mozda narod gresi po pitanju vuka brankovica al za ovog dodjosa sigurno ne i vreme da se sinonim za izdaju zemlje predje sa brankovica na tadica.....zasluzio je.......

niko normalan i sa malo mozga se ne raduje
naravno, raduju se pera luković, čeda, biljana, nataša, teofil, basara, sonja, olja, srđa, vojin, srbijanka i naravno nezaobilazni marko karadžić, tj. tačno onih 12 veličanstvenih koji su bili na premijeri anđinog filma
baš me zanima kojih troje je izašlo iz sale pre vremena? za jednu osobu znam, uhvatila kriza, ponestalo belog...:hahaha:

4108_2.jpg

Kao prvo da li ljudi uopste znaju sta znaci "uci u evropu"? Raduju se necemu sto neznaju sta uopste znaci. Mislim da ce nas status kandidata trajati vecno. Vucice nas za nos ko kako stigne i brisati cipele sa nama dok nam se ceo svet smeje kako smo glupi sto to trpimo. Kako i mozemo biti pametni kada se srpski mozgovi truju kojekakvim glupostima tipa spanske serije, turske serije, indijske serije(ovo je stvarno vrhunac!), zvezde granda... Da ne skrecem sa teme o ovome cu u posebnoj temi.
Da li ljudi misle da ce nam posle ulaska u Evropu biti bolje? Evo mog odgovora- NECE!
Pogledajte sta se desilo sa Grckom. Nekada najveca svetska sila(anticka grcka) sada je propala i o nekadasnjoj velicini svedoce samo anticke rusevine koje grcki gradjani gledaju sa tugom posto znaju gde su stigli-na dno.
Tako je i sa ostalim clanicama. Zasto nisu propale dok su bile van Evropske unije?

Ja sam protiv ulaska u evropu i uvek cu biti(nemojte misliti da sam nepismen,pisem evropa malim slovima iz nepostovanja). Srbija ne treba da udje u evropu, Srbija je u evropi vec vekovima! Srbija je Evropa!!!! Radije cu ziveti u velikoj i jakoj "neevropskoj" i nenatovskoj Srbiji nego u maloj evropskoj Srbiji!

opa al se pojedini magarci i magarice......jel se tako kaze .......magarice........slade nad ovom sargarepom.......ajde skoci.....op......ebao vas taj bankrot savez.....dok ta fasisticka tvorevina puca po svim savovima jos i dalje ima glupe stoke koja se zaludjuje sa tamo nekom evropom.....ko sto puca ta usrana jevropa tako i nama srbima puca qurac za istu......ali dobro idu izbori pa se gladna stoka mora necim hraniti......kad nema hrane ima obecanja......pa zar iko normalan moze da pomisli da ce ova satro kandidatura moze zamazati izdaju kosova od strane alibabe tadica i njegovih razbojnika......mozda narod gresi po pitanju vuka brankovica al za ovog dodjosa sigurno ne i vreme da se sinonim za izdaju zemlje predje sa brankovica na tadica.....zasluzio je.......

Bagzi majstore , Bagzi majstore , Bagzi majstore , Bagzi majstore , Bagzi majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

:maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica::maramica:

Back