*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
Mislis li da mene zanimaju sumnjiva lica?mislis li da to nekoga zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis li da mene zanimaju sumnjiva lica?mislis li da to nekoga zanima?
ma ne to ja samo onako,vama otpalim radikalima na celu pise da nemate politicku kulturuMislis li da mene zanimaju sumnjiva lica?
Naravno da se radujemo...
Evo narod vadi konzerve i kupuje "Step" sokove da proslavi ovaj (h)istorijski datum...
Važno je da smo postali kandidati.
A to što će evro za par dana da ode na 120 nikog ne tangira.
Zabole vas...
A i one na vlasti. Oni i onako štekaju u evrima pa im sve ovo dođe kao čist ćar.
Браво...кључно питање је економија, а не ЕУ/НЕ ЕУ.Važno je da smo postali kandidati.
A to što će evro za par dana da ode na 120 nikog ne tangira.
Zabole vas...
A i one na vlasti. Oni i onako štekaju u evrima pa im sve ovo dođe kao čist ćar.
Статус на Фејсбуку ?Najvažniji je status. Ako to nemaš džaba ti pare.

Valjda? 
U Swedcke zivi sto sedamdeset iljada Srbendije, prema tome, sve je jasno u vezi Bila.Kad smo vec kod Karla - moj post sa legendarne teme : ,,Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srspku Federaciju ,, ...
Kao da sam znao da ce ovaj spijun da se javne ...
Karl Bilt , ministar inostranih poslova Svedske , zloglasni neprijatelj Srbije i srpskog naroda vec 40 godina radi za americke tajne sluzbe , objavio je pozivajuci se na depese Vikiliksa ,, Ekspresen ,, ..
![]()
Издание цитирует своего источника в редакции сайта Wikileaks. Он утверждает, что вербовщиком Бильдта, по некоторым данным, был советник Джорджа Буша Карл Роув. Своего знакомства с ним шведский министр не только не отрицает, но и публично называет Роува "старым другом".
Neslavna politicka karijera Karla Bilta najverovatnije je ovim otkricem zavrsena ... al mora da ostane djubre do kraja ...
Ima istine u ovome sto govoris ali dodao bih i sledece.Ako se ovolika zbrka i frka digla oko skroz nebitnog statusa kandidata - koji je sam po sebi q**c od ovce i na njemu zvonce - sta ce biti kad se ozbiljnije odluke budu donosile .... pa u EU je veca nesloga i rasulo nego u Skupstini SFRJ 90 te ..![]()

Zvanicno potvrdjeno na B92.
Donosi ako nista strane investicije![]()

Donosi, jašta... Eno ih na Horgošu, guraju se sa džakovima para ko će pre ući u Srbiju da nam ih istrese pred noge.
E, debili naivni... Da se ne zaboravi trenutna situacija 110,1866, i nastavlja dalje.
evo se upišah od sreće![]()

Ako se radnici u Maxi-ju nazivaju Maxijevcima,
kako se zovu radnici u MERKUR-u?
Нећете ви да тонете са њима, сами ће те тонути и повућу друге за собом.Plačite... mi odosmo u EU da potonemo zajedno s njima, a vi ...snaći ćete se već...![]()