Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Србија има већи прилив страног капитала(нове инвестиције), што аутоматски вуче нова радна места за све оне које ништа не раде и чекају да им кинта падне са неба, што даље наговештава на виши животни стандард од тренутног. Сигурно неће да нам поново уводе визни режим.
А шта Србија има од тога ако прекине евро-интеграције?
Одмах прескочи питања да губи суверенитет и територијални интегритет, јер свака држава унутар ЕУ има одређене границе, има своју власт, поред евопских има и своју скупштину и парламент. То што ћемо покварити односе са Конузином, не значи да ћемо покварити односе и са Русијом, јер је ЕУ највећи економски партнер Русије, итд.
Видели смо на делу то безобразно обећање о страним инвестицијама у Србији од 2000. до 2012. године.
Уласком Србије у ЕУ доћи ће до новог смањења радних места у Србији, а биће повећан број радних места за која неће требати посебна квалификација тј. проста радна снага која ће имати плату од 200 евра. Што ће за последици имати одлив младих људи из Србије и даљи пад наталитета земље.
Неки овде чини ми се гледају руску дипломатску службу из угла српске дипломатије, не то је погрешно иза Конузина стоји Русија као држава и она сматра да је човек тих дипломатских карактеристика потребан Москви у Београду.
Нисам ја овде тврдио да ћемо ми покварити много односе са Русијом али нећемо моћи да рачунамо на њу као партнера или евентуалног савезника. Тако да ћемо бити посве сами, осим ако неко мисли да ће Европска унија стати у заштиту интегритета Србије?
Колико ми је познато неће, зато је потребно чланство у НАТО пакту...