RADIKALNO BOLJE?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
Bila je pre neki dan tema o mitingu radikala na Trgu, spominjane su cifre od sto i više hiljada ljudi (naravno da je to nemoguće na onako malom prostoru).
Danas, išao sam do opštine nekim poslom, uzeh "Zemunske novine" to je časopis koji se finansira iz budžeta opštine Zemun, na drugoj strani radikali su nas informisali sa puno slika o njihovom mitingu na Trgu u BEOGRADU:roll:
ALi nisam to hteo da kažem već sledeće:
kao što je napisano u novostima, politici i još par ozbiljnih novina, ni radikali nisu mogli da uveličavaju broj ljudi koji je bio prisutan.
Čak i njihova formulacija glasi: pred više desetina hiljada ljudi:roll:
Da je bilo bar 50 hiljada, oni bi to i napisali:-D

То само говори да су објективне новине. Међутим, неко од вас испали провокацију од 100000, па се онда навуку ДОС-манлије и блебећу летњи дан до подне на ту тему!

paola:
Коле шећерко је купио од ДОС-а шећеране за 3 евра, еј бре! а ово је само закуп. По Србији има толико запуштене земље да би било срећа да је неко и бесплатно обрађује! Не браним малверзације, али погледак корупционашке афере ДОС-а, ДС, Г17, чедиста....

U ala si neobaveshtena...
Mogo ih dobiti dzabe....3 evra je forma....

Kupish sheceranu sa nasledjenim dugom od vishe miliona evra koju niko nece da kupi sa dugom...
Paola bash nemash informacija pravih,nagadjash..

paola:
погледај Булевар, Зелењак, па и Кнез Михајлову! Где је Богдановић?

PAOLA U ZEMUNU RADIKALI KAO DA SAMI VLADAJU..
ZNASH LI KO JE ODGOVORAN NA NIVOU GRADA ZA ULICHNE PRODAVCE?
NARAVNO PRICHASH A NEMASH POJMA...
KO JE ODGOVORAN U TVOJOJ KUCI KAD NE NAMESTISH KREVET TI
ILI TVOJI RODITELJI?
TVOJI RODITELJI JEL?

Krstan:
ОПРОСТИТИ, НИКАД НЕ ЗАБОРАВИТИ !!!

Милостиви Господе Боже, шта све чине Тадићеви ДС нарко-аџувани како би још једанпут Србе у Србији преварили и завели своју анималну, богохулу и зверску ДОС-манлијску СТРАХОВЛАДУ. Боже, па зар неко може заборавити да су Тадићеви ДС нарко-манијаци запалили Народну скупштину, РТС, опљачкали Народну банку Србије, на улицама убијали, злостављали и мучили Србе само због тога што су Срби. Зар такав вандализим, отворени антисрбизам и јавни аџуванлук бедника, издајника и кукавица може неко да заборави!? Зар неко и тако нешто може да опрости !? Ако је и од њих, превише је ! Зар стварно и на овако простачки начин још увек верују да се подвалама, сплеткама, интригама и лажима може нешто ушићарити !? Хвала Богу да Срби у Србији знају ко су, какви су, чији су и какве су им кретено-идиотске комуњарско-злочиначко-проусташке зле намере. ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПЛАТЕ ЗА СВОЈА НЕДЕЛА, ИЗДАЈУ И РУГАЊЕ СРБИМА И СРБИЈИ !!!

Са презиром и гађењем,

Крстан Ђ. Ковјенић

Decko kad 10 godina trpish nepravdu i onda ti pokradu izbore dobro su proshli,
trebalo ih je sve ratatatatta...Kad o ovakvim stvarima pishesh trebash prvo dobro
da se umijesh i skinesh povez preko uchiju..Obavezno da ti pishesh a neko drugi..

Ovde se priča svela na kartonske tezge i slične gluposti, a glavni problem ovog grada je saobraćaj i tu nikakva "šminka", crvene kockice na trotoarima i slične guposti ne pomažu... Beogradu i Zemunu fale mostovi. U Beogradu je DS već skoro 10 godina na vlasti (bili su na vlasti i u koaliciji sa SPO), pa nijedan most nisu podigli, onaj o kome se toliko priča, što treba da spoji Banovo Brdo i Novi Beograd je trebalo da bude uveliko sagrađen, međutim gradnja tog mosta nije ni započeta, a kad će ne znamo... To je (DS) - POŠTENO!!!

paola:
Коле шећерко је купио од ДОС-а шећеране за 3 евра, еј бре! а ово је само закуп. По Србији има толико запуштене земље да би било срећа да је неко и бесплатно обрађује! Не браним малверзације, али погледак корупционашке афере ДОС-а, ДС, Г17, чедиста....
Paola, draga:roll: :-D
Ovu temu sam postavio jer sam ti obećao i sličice i argumente i činjenice.
Kao prvo: ovde je reč o Zemunu, a ne o šećeranama. Otvori temu o koletu, ako nije bila, pa ću ti napisati svoje mišljenje.
I nemoj sad da odgovaraš kao Bogoljub: ja sam se nakrao, ali drž'te one lopove tamo....:roll:
Dakle tema je Zemun i vladavina radikala.

paola:
погледај Булевар, Зелењак, па и Кнез Михајлову! Где је Богдановић?

Kao pravi radikal - površno čitaš ili namerno to radiš:roll:
Napisao sam da su tezge postavile opštinske vlasti i pokazao na šta to liči. Ova kutija nalazi se ispred pošte u glavnoj ulici, levo i desno od nje su tezge, znači: lokaciju su odredili radikali.
I napisao sam da ulične prodaje ima po gradu, ali nema opštine koja je sama podstiče na ovaj način, i zašto mešati sad Bogdanovića, ionako je pobedio Vučića.
Doduše, ja sam za njega glasao tek u drugom krugu:-D

paola:
То само говори да су објективне новине. Међутим, неко од вас испали провокацију од 100000, па се онда навуку ДОС-манлије и блебећу летњи дан до подне на ту тему!

Objektivne su koliko i ti sama:roll:
I nije niko od NAS to ispalio, već simpatizer SRS Al Paćino ili Spasioci Srbije:lol:
Postavio je temu, kasnije je zaključana.
Da se mi ipak vratimo na radikale i Zemun koji uništavaju:roll:

Strela:
Ovde se priča svela na kartonske tezge i slične gluposti, a glavni problem ovog grada je saobraćaj i tu nikakva "šminka", crvene kockice na trotoarima i slične guposti ne pomažu... Beogradu i Zemunu fale mostovi. U Beogradu je DS već skoro 10 godina na vlasti (bili su na vlasti i u koaliciji sa SPO), pa nijedan most nisu podigli, onaj o kome se toliko priča, što treba da spoji Banovo Brdo i Novi Beograd je trebalo da bude uveliko sagrađen, međutim gradnja tog mosta nije ni započeta, a kad će ne znamo... To je (DS) - POŠTENO!!!

Stretlo, draga:roll: :-D
Ovde je priča o Zemunu, tema je opštinska vlast.
Kakve sad kockice, crveni trotoari i saobraćaj...
Što se tiče trotoara i pešačke zone pročitaj kako su je radikali napravili u Zemunu, kako je otac tadašnjeg predsednika opštine Steve Dragišića naplatio 500 hiljada maraka više nego što košta8-)
I kad smo već kod mostova..... radikali su bili na vlasti sa Slobom i Mirom kad su nas bombardovali i slušeno je desetine mostova. Radikali ni jedan nisu izgradili, sve je to čika Mrka - pre roka:lol:

Ali to na stranu, tema je Zemun i kakvi su radikali na vlasti8-)

DellBoy-011:
Stretlo, draga:roll: :-D
Ovde je priča o Zemunu, tema je opštinska vlast.
Kakve sad kockice, crveni trotoari i saobraćaj...
Što se tiče trotoara i pešačke zone pročitaj kako su je radikali napravili u Zemunu, kako je otac tadašnjeg predsednika opštine Steve Dragišića naplatio 500 hiljada maraka više nego što košta8-)
I kad smo već kod mostova..... radikali su bili na vlasti sa Slobom i Mirom kad su nas bombardovali i slušeno je desetine mostova. Radikali ni jedan nisu izgradili, sve je to čika Mrka - pre roka:lol:

Ali to na stranu, tema je Zemun i kakvi su radikali na vlasti8-)

Pa zar mostovi ne povezuju Zemun i Beograd, ili se možda do Zemuna vozimo čamcima?

Ako mostovi nisu bitno pitanje, onda zbilja ne znam šta je bitno... Za dva grada u neposrednoj blizini, koji su kraj dve velike evropske reke, mostovi su najbitnija pretpostavka normalnog života...
Pa što ovi DS-ovci ne pozovu čika Mrku da im zida mostove, kad već ne umeju sami da ih zidaju? 8-)

Ja o popločavanju Trga pobede u Zemunu i radikalskim porodičnim biznis akcijama uz pomoć državnog novca, a ti mi držiš predavanja o važnosti mostova.
naravno da su važni, ali nisu sada tema.
Vidim da žmuriš pred svakom radikalskom malverzacijom, a naročito u Zemunu iako si pisala o Zemunu i njihovoj vlasti.
To što ti zabijaš glavu u pesak - ne znači da mi ostali ne vidimo8-)

Psihologue:
Decko kad 10 godina trpish nepravdu i onda ti pokradu izbore dobro su proshli,
trebalo ih je sve ratatatatta...Kad o ovakvim stvarima pishesh trebash prvo dobro
da se umijesh i skinesh povez preko uchiju..Obavezno da ti pishesh a neko drugi..

То је најбољи доказ да се из кукавичијег (читај тито-комуњарског) јајца може само још већа кукавица да ископили. Ваши очеви су били "хуманији" ratatatatta-рали су нешто више од 250000 Срба (после 1945.) само због тога што бише Срби и што желеше то и остати...

Krstan:
То је најбољи доказ да се из кукавичијег (читај тито-комуњарског) јајца може само још већа кукавица да ископили. Ваши очеви су били "хуманији" ratatatatta-рали су нешто више од 250000 Срба (после 1945.) само због тога што бише Срби и што желеше то и остати...

Krstane, dragi:-D
Meni je potpuno jasno da si neshvaćen, ali imaš par tvojih tema, doduše neke su zaključane, gde možeš širokim narodnim masama da iznosiš svoje stavove po odredjinim pitanjima8-)
Koliko vidim pristiže ti i društvo pa se lepo zabavljajte, ovde je tema, ponavljam peti put: radikali i zemun.
Hvala gospodine8-)

A koga si ti pitao u Zemunu?
Btw drago mi je da si se vratio na temu, ali opet se rasplinjuješ.
Evo mene su pitali i ja odgovaram.
Ovo je KONKRETNA tema, aloooooo čoveče.
Mani se propagande, širenja velikosrpskih ideja i sličnog.
Ovo su konkretne stvari, život. Razumeš ili ne?
Opadanje kvaliteta života u gradu u kojem živim.
I nemoj ti iz-ko-zna-odakle da mi govoriš kako je meni i mojim komšijama dobro8-)

DellBoy-011:
Paola, draga:roll: :-D
Ovu temu sam postavio jer sam ti obećao i sličice i argumente i činjenice.
Kao prvo: ovde je reč o Zemunu, a ne o šećeranama. Otvori temu o koletu, ako nije bila, pa ću ti napisati svoje mišljenje.
I nemoj sad da odgovaraš kao Bogoljub: ja sam se nakrao, ali drž'te one lopove tamo....:roll:
Dakle tema je Zemun i vladavina radikala.

Да ли се ти то правиш наиван или блесав? Опрости на изразу али тако ми блескасто изгледа да немају везе продаја шећеране за 3 евра и ИЗНАЈМЉИВАЊЕ ЗЕМЉЕ ЗА 1 ДИНАР МЕТАР КВАДРАТНИ! Говорим о прљавштини политике, као такве, а ти ми причаш само о земуну. Данас сам била на Булевару револуције и видела грозније ствари него на твојим фоткама, а овде је газда Богдановић. У чему је разлика? Зашто Земун мора бити Париз, који уништавају радикали, а Београд да остане касаба под ДС-ом?

DellBoy-011:
Kao pravi radikal - površno čitaš ili namerno to radiš:roll:
Napisao sam da su tezge postavile opštinske vlasti i pokazao na šta to liči. Ova kutija nalazi se ispred pošte u glavnoj ulici, levo i desno od nje su tezge, znači: lokaciju su odredili radikali.
I napisao sam da ulične prodaje ima po gradu, ali nema opštine koja je sama podstiče na ovaj način, i zašto mešati sad Bogdanovića, ionako je pobedio Vučića.
Doduše, ja sam za njega glasao tek u drugom krugu:-D

Откуда тај податак да су тезге поставиле општинске власти у Земуну? По којој логици онда и у БГ није власт то исто урадила? Јели то Богдановић законом заштићен, и којим? Као медвед? Богдановић је само тако и могао да добије: када се и кука и мотика (кукала нам мајка!) дигне против радикала и гласа за њега, али и томе је дошао крај! Цепате се као фронцле. Само вас је антирадикализам одржавао. Сада ни то више не пали. ГОТОВО ЈЕ СА ВАШИМ "НЕПРИНЦИПИЈЕЛНИМ КОАЛИЦИЈАМА".

DellBoy-011:
Objektivne su koliko i ti sama:roll:
I nije niko od NAS to ispalio, već simpatizer SRS Al Paćino ili Spasioci Srbije:lol:
Postavio je temu, kasnije je zaključana.
Da se mi ipak vratimo na radikale i Zemun koji uništavaju:roll:

Па стално и говоримо и о Земуну, али и о још којечему, што живот значи. Није леп тај локалпатриотизам! То је као када би причали о једном откинутом дугмету на сакоу а не и изгледу целог човека и о његовом лицу (ружном лицу демонократије).

DellBoy-011:
Ja o popločavanju Trga pobede u Zemunu i radikalskim porodičnim biznis akcijama uz pomoć državnog novca, a ti mi držiš predavanja o važnosti mostova.
naravno da su važni, ali nisu sada tema.
Vidim da žmuriš pred svakom radikalskom malverzacijom, a naročito u Zemunu iako si pisala o Zemunu i njihovoj vlasti.
To što ti zabijaš glavu u pesak - ne znači da mi ostali ne vidimo8-)

Ма не лупетај више! Време шерпа и лонаца је прошло! Зар је могуће неутемељеном причом о радикалским пљачкама засенити пљачку целе Србије од стране тајкуна ДС, Г17, ПСС (са којом Боришко тесно сарађује и која је велики финансијер ДС!). Коме ти бацаш прашину у очи? Па када би била откривена било која пљачка од стране СРС, на крст бисте их распели. Ова галама против СРС је скретање пажње са пљачки горе поменутих мангупа и криминалаца.

DellBoy-011:
A koga si ti pitao u Zemunu?
Btw drago mi je da si se vratio na temu, ali opet se rasplinjuješ.
Evo mene su pitali i ja odgovaram.
Ovo je KONKRETNA tema, aloooooo čoveče.
Mani se propagande, širenja velikosrpskih ideja i sličnog.
Ovo su konkretne stvari, život. Razumeš ili ne?
Opadanje kvaliteta života u gradu u kojem živim.
I nemoj ti iz-ko-zna-odakle da mi govoriš kako je meni i mojim komšijama dobro8-)

Ма боли ме штикла за ТВОЈ ГРАД У КОМЕ СТАНУЈЕШ, ако ти не желиш да видиш пљачке по целој Србији, већ само сипаш мржњу по легитимној власти у свом граду, која ти није по вољи из политичких разлога, а не зато што лоше ради! Политичко слепило, због којег сипаш отров, може бити јак разлог за посете "Лази Л"

Psihologue:

U ala si neobaveshtena...
Mogo ih dobiti dzabe....3 evra je forma....

Kupish sheceranu sa nasledjenim dugom od vishe miliona evra koju niko nece da kupi sa dugom...
Paola bash nemash informacija pravih,nagadjash..

Да, да, биле су у ВЕЕЕВИКОМ ДУГУ, који је накарикала ДОС-манлијска власт да би их јевтино купио, гле чуда, највећи финансијер ДС-а! Тако је продат и Сартид Америма, вашим финансијерима, зато не желите да продате "Новости" Дивцу јер хоће поштено да их купи без давања наруквице, али, ДС-овска експозитура у Војиној Влади Г17 то не дозвољава јер нема наруквице!

paola:
Да ли се ти то правиш наиван или блесав? Опрости на изразу али тако ми блескасто изгледа да немају везе продаја шећеране за 3 евра и ИЗНАЈМЉИВАЊЕ ЗЕМЉЕ ЗА 1 ДИНАР МЕТАР КВАДРАТНИ! Говорим о прљавштини политике, као такве, а ти ми причаш само о земуну. Данас сам била на Булевару револуције и видела грозније ствари него на твојим фоткама, а овде је газда Богдановић. У чему је разлика? Зашто Земун мора бити Париз, који уништавају радикали, а Београд да остане касаба под ДС-ом?

Naivan nikako, blesav još manje.
Paola, draga:-D
Teško da ćemo izmeriti koja je prljavština veća, ali ne zaboravi da sam napisao da je povod za ovu temu izjava kako radikali odlično vladaju Zemunom.
Ja samo ukazujem, činjenicama, kako oni to rade.
Doduše, ti tri činjenice preskočiš, dve ignorišeš, a na jednu odgovaraš kontra-pitanjem:roll:
Ne znam tačno na koji deo BUlevara misliš? Onaj koji pripada opštini Zvezdara ili onaj koji pripada opštini Vračar, u svakom slučaju opštinske komunalne inspekcije su nadležne da taj lom rasteraju, a u tome im mogu pomoći gradske komunalne inspekcije (one, doduše, jesu u nadležnosti Bogdanovića), na njihov zahtev.
E sad, razlika izmedju BUlevara i Glavne ulice u Zemunu je sledeća: na bulevaru NIKO nema odobrenje za uličnu prodaju, a u Zemunu imaju. Opština Zemun im je IZDALA tezge i podstiče uličnu prodaju8-)

paola:
Откуда тај податак да су тезге поставиле општинске власти у Земуну? По којој логици онда и у БГ није власт то исто урадила? Јели то Богдановић законом заштићен, и којим? Као медвед? Богдановић је само тако и могао да добије: када се и кука и мотика (кукала нам мајка!) дигне против радикала и гласа за њега, али и томе је дошао крај! Цепате се као фронцле. Само вас је антирадикализам одржавао. Сада ни то више не пали. ГОТОВО ЈЕ СА ВАШИМ "НЕПРИНЦИПИЈЕЛНИМ КОАЛИЦИЈАМА".

Podatak je tačan i proveren, drugi je problem što ti u to ne želiš da veruješ.
I opet, kada nemaš argumenata onda prebacuješ stvari na "viši nivo", grad, Bogdanović, neprincipijelne koalicije, što ti sama napisa neko veče: bla bla truć truć:roll:

paola:
Па стално и говоримо и о Земуну, али и о још којечему, што живот значи. Није леп тај локалпатриотизам! То је као када би причали о једном откинутом дугмету на сакоу а не и изгледу целог човека и о његовом лицу (ружном лицу демонократије).

Demokratija ima svoje ružno lice, eto u nečemu se i slažemo.
Jedno od ružnijih lica demokratije je da je svako uzima u usta.
Ot kada su radikali počeli da govore o demokratiji, meni to sve dodje naopako:roll:

paola:
Ма не лупетај више! Време шерпа и лонаца је прошло! Зар је могуће неутемељеном причом о радикалским пљачкама засенити пљачку целе Србије од стране тајкуна ДС, Г17, ПСС (са којом Боришко тесно сарађује и која је велики финансијер ДС!). Коме ти бацаш прашину у очи? Па када би била откривена било која пљачка од стране СРС, на крст бисте их распели. Ова галама против СРС је скретање пажње са пљачки горе поменутих мангупа и криминалаца.
Hahahah ja lupetam, a ti si pametna, obrazovana, informisana8-)
Sve ovo je živa istina, preduzeće čiji je vlasnik otac Steve Dragišića je moralo da VRATI pare, radikali JESU sa opštinskim marama renovirali zgradu Magistrata, a onda je za TRI PUTA MANJE para izdali sami sebi!8-)
Ja za to znam:wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back