Srbi nikada nisu voleli ni jednog svog vladara, da li je onda bolje da nad nama vlada stranac?

Srbi nikada nisu voleli ni jednog svog vladara, da li je onda bolje da nad nama vlada stranac?

Србкиње/и су једноставан..прост ..приземан..животан 'народ'...Без икакве пежорације да се разумемо

Па само так је и могао преживети ..... и жене и мушкарци

Обе стране знају да је лепота дрскост и богатство велика предност у преживњавању ..мада и велика мамка разним блудницама и битангама

Велик ЛажаК..полиглота ..знајући за коју публику преводи ' To bee or not , to be ! '

Добро је знао лексичку и историографску дилему зареза ...и узвичника...али је прилагодио 'духу' ..не само језика...

првевеши бесмртнога Шекспира са ' Трт мрт , живот или смрт '

За разлику одоригиналне Хамлетове дилеме која са зарезом је избор делања .....а без зареза дилема без решења

... Лажа преводи и прилагођава ..даје принципијелан допринос уносећи одлучност са Балкана...неминовност

.... јер избор ..исход може бити само један

Дилема као исход .. нема смисла ..и непостоји...бар је тако било пре

Тако и 'господар' Србљима..обично им постане смртни терет ..уместо живототворне благодети

Србљи су све више у лимбу дилема и противречности заробљени ...залутали у лавиринту ...у мејзу

Poslednja izmena:
Боље Милко Ђуровски.
Delije ga tretirale kao izdajnika
Grobari ga nisu voleli jer je došao iz Zvezde a puno golova im zabio

onda otišo u Italiju i naučio razliku izmedju socijalizma i kapitalizma kada mu je mafija izlomila ruke i noge jer se nije držao ugovora da radi kako se kaže a na kako se ume, a lepo rekli da bude utakmica bez golova zbog kladionica, al on da dokaže kako je vredan pa na oduševljenje publike zbiberio gol pa publika pokupila pare iz kladže... a on gips...

ok ja malo karikirao al tako nekako bilo

pa ebote, prošle nedelje bilo par utakmica tipa:
"šta se dešava kad rezultat nije važan"
to su bili tezultati za rukomet a ne za fudbal
jedna bila 13:0
al ako ti se kaže: sve u prvom ništa u drugom ili golo i samo u zaustavnom vremenu da nažickamo oara tokom LIVE kockanja onda uradiš tako
A kad bi ih pustili to bi bile majmunijade

a ja i dalje tvrdim - svaka utakmica preko 3 gola nije utakmica

Delije ga tretirale kao izdajnika
Grobari ga nisu voleli jer je došao iz Zvezda a puno golova im zabio

onda otišo u Italiju i naučio razliku izmedju socijalizma i kapitaluzma kada mu je mafija izlomila ruke i noge jer se nije držao ugovora da radi kako se kaže a na kako se ume, a lepo reklu da bude utakmica bez golova zbog kladionica, al on da dokaže kako je vredan pa na oduševljenje publike zbiberio gol pa publika pokupila pare iz kladže... a on gips...

ok ja malo karikirao al tako nekako bilo
Ja ga gotivio. On i šipac i Župić jurili Mrkelu :mrgreen: .

pazi sad...
pre derbija Zvezda imala utakmice sa po 6 golova u zbiru
Partizan isto valjda, ono sa Spartakom čini mi se da su dali na kraju pa bilo 5:1

a onda ti pred derbi kladža spamuje "goleada u najavi" a ono - klasičan sportski rezultat, koji crni 5+ 6+
Zna se šta je goleada...

zatim basket pazi ovo
kladža "poklanja vaučer od 1000 dinara" (!) za košarkašku utakmicu Partizan - Budućnost
i sad to bude u startu sumnjivo
dal staviti uopšte na Partizan ili na Budućnost uz Crne Gore?
E ta "vaučer utakmica" se završila u NBA fazonu - nerešeno (!!!???)

kladionice su uništile sport
a fudbaleri su postali belo roblje

pazi sad...
pre derbija Zvezda imala utakmice sa po 6 golova u zbiru
Partizan isto valjda, ono sa Spartakom čini mi se da su dali na kraju pa bilo 5:1

a onda ti pred derbi kladža spamuje "goleada u najavi" a ono - klasičan sportski rezultat, koji crni 5+ 6+
Zna se šta je goleada...

zatim basket oazi ovo
kladža "poklanja vaučer od 1000 dinara" (!) za košarkašku utakmicu Partizan - Budućnost
i sad to bude u startu sumnjivo
dal staviti uopšte na Partizan ili na Budućnost uz Crne Gore?
E ta "vaučer utakmica" se završila u NBA fazonu - nerešeno (!!!????)
E kladža me obišla, bogu hvala. Ako sam jednom ušao video da me ne radi i ćao.
Ko će da zaradi osim njih? Sve će da smisle, da se ponadaš i onda tuš.

E kladža me obišla, bogu hvala. Ako sam jednom ušao video da me ne radi i ćao.
Ko će da zaradi osim njih? Sve će da smisle, da se ponadaš i onda tuš.
Naše kladže ne daju baš svaku utakmicu kao što to rade velike EU kockarnice.
Uglavnom su pokrivene Engleska sa seoskim utakmicama, Italija, Nemačaka i Španija ali ne kao Engleska.
a sve ostalo su utakmice sa rizikom 6/10 pa naviše
jer treba znati gde je favorit sa vrha tabele prijateljski raspoližen prema fenjerašu a to narod ugkavnom ne zna, zatim postoje "ritual utakmice" neke se zasnivaju na vremenu idigravanja pa ako su posle 20h onda tu sevaju golivi a ako su pre onda gol ili dva maks, zatim ima i ono 2 utakmice mi 2 utakmice vi... ma ima svašta...

Naše kladže ne daju baš svaku utakmicu kao što to rade velike EU kockarnice.
Uglavnom su pokrivene Engleska sa seoskim utakmicama, Italija, Nemačaka i Španija ali ne kao Engleska.
a sve ostalo su utakmice sa rizikom 6/10 pa naviše
jer treba znati gde je favorit sa vrha tabele prijateljski raspoližen prema fenjerašu a to narod ugkavnom ne zna, zatim postoje "ritual utakmice" neke se zasnivaju na vremenu idigravanja pa ako su posle 20h onda tu sevaju golivi a ako su pre onda gol ili dva maks, zatim ima i ono 2 utakmice mi 2 utakmice vi... ma ima svašta...
Vidiš, pojma ne znam te finese. I sad se ja kao kladim nešto. Ne ide.

Back