- Poruka
- 9.215
vidim da se nedojebanoj kravetini i dalje prividjaju Fate i alkoholicari ,nisam znao da nejebica tako gadno udara na mozak trebao bi neko da se zrtvuje i pomogne joj :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svetolik trpkovic:vidim da se nedojebanoj kravetini i dalje prividjaju Fate i alkoholicari ,nisam znao da nejebica tako gadno udara na mozak trebao bi neko da se zrtvuje i pomogne joj :?
Evo ti i mogao da dobrovoljno pomognes Sandriji i resis njen problem mislim vajda se za toliko mozes zrtvovati .Душан:Зар постоје модератори?
A još i ne rade!Душан:Зар постоје модератори?
Registra:A zamisli da je predsednik opštine Kikinda npr. LDP, šta misliš? Ala bi to bila veleizdaja, ala bi bilo argumenata: ustaše i ustaše ruše naše crkve...
SANDRINAbg:AKO OVO NISU LIČNE UVREDE, MOLIM MODERACIJU DA MI OBJASNI ŠTA JESU..?????
Tražim link s porukama o kojima si pisala. Znači sve si to čula iz druge treće ili pete ruke.Sem toga i tamo se kao i ovde svako može predstaviti kako želi. S Hercegovinom imam veze taman koliko i ti s pameću.SANDRINAbg:vid' fate što se raspištoljila, 'ebo mater...![]()
![]()
...jel' to blam što je razotkriveno da si alkoholočarka ?
A odgovor ovom gore hercegovačkom vozaču : Kakav link ba od mene tražiš bre? pa vidi na tom svom forumu pod nekoliko tema, a ja sam poslednji put tamo " bila" pre ...hm...pa najmanje desetak dana i na mnogima nick BosanaC, moderator il' avanzovani admin, a kako kažu sa pravim imenom Dejan Mengeš se hvali da je mod na našem ovde sajtu...eto mu odgovor.
Šta se sprema, daj nešto konkretno?comandos:SPREMITE SE BRACO DA SKIDAMO LOPINE SA VLASTI.BORCA 1
Nisam ''moderacija'' ali ću ti objasniti: ove dve tvoje porukeSANDRINAbg:AKO OVO NISU LIČNE UVREDE, MOLIM MODERACIJU DA MI OBJASNI ŠTA JESU..?????