Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Da li ti čitaš šta piše? Očito, ne. Nije "bila b92", nego je bio "iznajmljeni termin" , snimali su sami radikali.Boze bila B92 a nisu snimali , dali ti stvarno cujes sta pises.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ti čitaš šta piše? Očito, ne. Nije "bila b92", nego je bio "iznajmljeni termin" , snimali su sami radikali.Boze bila B92 a nisu snimali , dali ti stvarno cujes sta pises.
Ako baš hoćeš, bilo je preko 50 njih, među njima i telohranitelji, sigurno nisu nosili plišane mece ispod sakoa. Drugo, vi , vidim, volite te nasilnike, oduševljavaju vas, stoga nije čudo da ćete uvek naći opravdanja za njih. Treće, - vi se stvarno pravite ludi i izbegavate poentu - ulazak bez odobrenja, sem samo u specijalnim uslovima - NIJE DOPUŠTEN.
) i rekla im sve u oci i pred kamerama . A onda je Vucic neznajuci sta ce pozvao radikalski nastrojenog Verana i rekao mu da B92 ne sme objaviti prilog. Koji trip , ako das malo Cedi covek ce da utripuje da ce preci cenzus.

Ćuti, bolje, kad ništa nisi shvatio.Da a direktorka se prepala heklerima naoruzanih radikala pa ih je pustila , ali je ipak skupila hrabrosti (pa i da pogine za pravu stvar) i rekla im sve u oci i pred kamerama . A onda je Vucic neznajuci sta ce pozvao radikalski nastrojenog Verana i rekao mu da B92 ne sme objaviti prilog. Koji trip , ako das malo Cedi covek ce da utripuje da ce preci cenzus.
![]()
Ma kakvi, taman posla, a to što je došlo njih 50 uopšte nije delovalo primoravajuće na tu direktorku, kud bi ...Pa zasto je direktorka bila "primorana"? Niko je nije silom terao! A u ucionice koliko vidim nisu ipak usli, i to je pravo nastavnika da mu se ne ometa nastava, molim lepo! Nisu usli sigurno da deci propagiraju politiku.
Da a direktorka se prepala heklerima naoruzanih radikala pa ih je pustila , ali je ipak skupila hrabrosti (pa i da pogine za pravu stvar) i rekla im sve u oci i pred kamerama . A onda je Vucic neznajuci sta ce pozvao radikalski nastrojenog Verana i rekao mu da B92 ne sme objaviti prilog. Koji trip , ako das malo Cedi covek ce da utripuje da ce preci cenzus.
![]()

Ma kakvi, taman posla, a to što je došlo njih 50 uopšte nije delovalo primoravajuće na tu direktorku, kud bi ...

To nije razum. Drugo je kada glasaš za nešto, protiv nečega, a ne znaš kako će biti, već se nadaš boljem. A drugo je kada znaš šta ćeš dobiti. Već je raspravljano o tome.
Ma kakvi, taman posla, a to što je došlo njih 50 uopšte nije delovalo primoravajuće na tu direktorku, kud bi ...
мислим да ће бити све исто победили ови или они...то стално понављање о 90им је глупост..треба се похвалити неким својим успехом а не туђим грешкама![]()
skola u pitanju?
?
?
?
?
ipak - dajmo im jos malo vremena da pretraze sajt beee52 i dokazu da ova tema nije proizvod necije bolesne masteMa vidis da ne znaju, to je samo buva.
Ne mislim da je glupost. Nisu učinili ništa da bih mislila da neće biti isti. Sva prilika je da vuk daku menja a ćud nikada i da narod kratko pamti. Ne valja. Neke stvari su jednostavno loše. I tačka.
Sreca pa nije na tebi da odlucujes .
ipak - dajmo im jos malo vremena da pretraze sajt beee52 i dokazu da ova tema nije proizvod necije bolesne maste
Pa valjda je na meni koliko i na tebi. Ili ti znaš nešto što ja ne znam?
па ни ови нису ништа учинили за 8 година или ја не видим8-)Ne mislim da je glupost. Nisu učinili ništa da bih mislila da neće biti isti. Sva prilika je da vuk daku menja a ćud nikada i da narod kratko pamti. Ne valja. Neke stvari su jednostavno loše. I tačka.
Oni su izgleda, sa tog sajta i preuzeli vest! Nista time nece dokazati.
па ни ови нису ништа учинили за 8 година или ја не видим8-)
Ne verujem nebi Milunka Savic lagala , mislim ako je uzela sa B92 a kaze ta ta ekipa nije bila tamo onda bi opet lagala.Jedino da nam da ime naselja , skole i prijateljice .