Opet,mozda ta linija posle koje buducnost nije napisana nije postojala paralelno sa nostradamusovim postojanjem,vec je bila ispred njega...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako smo destruktivni) i vrnes se u ovaj, onda to nije paralelni univerzum i on nastavlja sam svojim tokom da se razvija, potpuno drugacije od svih ostalih (paralelnih?!).
Кулиража:Veliki je problem sto na zdrav razum ljudi uticu losi filmovi i Hari Poter kao neki epski SF.
Jer ipak jedno je knjiga, a drugo real life.

Ovo već nije lepo od tebe, dođeš u goste i odmah omalovažavaš domaće, koje uz to ni ne poznaješ.A upravo je obratno, 99% nas je "čulo" za tu "novu" teoriju.Mislim, nismo mi prespavali zadnjih 100 godina.Iako verovatno 99% vas nije culo da postoji "specijalna" i "opsta" teorija relativnosti...
Slazem se..dan555:Чика Ајнштајн не би се баш сложио са тим.
Шта је онда простор-време?
Путовање кроз време обавезно би било и путовање кроз простор.
JimiHex:Iskreno, ne secam se da sam u zivotu video vecu gomilu gluposti...
Iako verovatno 99% vas nije culo da postoji "specijalna" i "opsta" teorija relativnosti, usudjujete se da pricate o tome na nivou doktora nauka...
A sto je najgore od svega, sluzite se logikom iz SF filmova i romana, ne trudeci se da razmislite...
Zaista tuzno i sramotno pljuvanje po razumu...
JimiHex:Iskreno, ne secam se da sam u zivotu video vecu gomilu gluposti...
Iako verovatno 99% vas nije culo da postoji "specijalna" i "opsta" teorija relativnosti, usudjujete se da pricate o tome na nivou doktora nauka...
A sto je najgore od svega, sluzite se logikom iz SF filmova i romana, ne trudeci se da razmislite...
Zaista tuzno i sramotno pljuvanje po razumu...