Sta mislit, da li ljudska rasa ima izgleda da nekad krene sa putovanjem u juce ili u sutra.......gde se krije tajna ..........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DON:Bravo Jeronimo,nadovezujes se na moju temu.
Ja verujem,ne znam dal ce to biti bas masina za putovanje u proslost,ali ako i kad spoznamo proslost lako cemo znati buducnost.Proslost nas zemljana je veoma misticna.Treba to otkrivati....
DON:Dal vi citate kako sam ja to napisao za famoznu "masinu"?Naravno da ni ja ne verujem u "masinu",ali verujem da spoznaja proslosti nam,daje odgovre nase buducnosti.Prema tome,ajmo se malo pozabaviti i otkriti proslost i nema potrebe ni za kakvom mashinom.
pO)))))
ako otkrijemo buducnost necemo buducim pokolenjima ostaviti nista za zadovoljavanje njihovih psihicko-egzistencijalnih potreba za otkrivanjem.DON:Bravo Jeronimo,nadovezujes se na moju temu.
Ja verujem,ne znam dal ce to biti bas masina za putovanje u proslost,ali ako i kad spoznamo proslost lako cemo znati buducnost.Proslost nas zemljana je veoma misticna.Treba to otkrivati....
niche:ako otkrijemo buducnost necemo buducim pokolenjima ostaviti nista za zadovoljavanje njihovih psihicko-egzistencijalnih potreba za otkrivanjem.
Lazenstein:
Prosto je nemoguće napraviti takvu mašinu jer se tako nešto kosi sa svim zakonima fizike. Da bi se napravilo tako nešto moralo bi se napraviti nešto što će prekršiti zakone fizike
Potpuno se slazem sa tobom s` tim sto treba uzeti u obzir i odnos vreme / prostor. Razlog je taj sto ko zna da li ces pri putavanju kroz vreme (proslost - buducnost) stici na isto mesto sa kog si i krenuo ili ako bi se vratio previse u proslost pre nastanka zemlje gde bi stigao (to isto vazi i za buducnost samo malo izmenjeno)Jeronimo:Suvise se osvrcemo na linearno racunanje vremena, jednostavno razmisljamo o juce, danas, sutra..... Slazem se sa tim da je neko nekad rekao "e ajde sad da pocnemo pa kad zavrsimo" pa je ljudska vrsta to prihvatila kao jedino moguce, ali zar ne mislite da ako vreme smatramo dimenzijom mozemo uzeti u obzir i kretanje kroz tu dimenziju.
A ti si vedeo vanzemaljce kada znas da imamo slicnosti )) ??erak:Zasto oni koje smatramo vanzemaljcima ne bi mogli u stvari da budu ljudi iz buducnosti?Fizicki imamo slicnosti,to sto je razlika u izgledu mozemo smatrati da je ipak proslo i previse vremena dok su tim ljudi pronasli tu spravicu.
die_happy:A ti si vedeo vanzemaljce kada znas da imamo slicnosti )) ??erak:Zasto oni koje smatramo vanzemaljcima ne bi mogli u stvari da budu ljudi iz buducnosti?Fizicki imamo slicnosti,to sto je razlika u izgledu mozemo smatrati da je ipak proslo i previse vremena dok su tim ljudi pronasli tu spravicu.
Ja se ni na dokumentima ne potpisujem sa punim imenom, cesto cak zaboravim i prezime da napisem ppPPStoorbak:die_happy:A ti si vedeo vanzemaljce kada znas da imamo slicnosti )) ??erak:Zasto oni koje smatramo vanzemaljcima ne bi mogli u stvari da budu ljudi iz buducnosti?Fizicki imamo slicnosti,to sto je razlika u izgledu mozemo smatrati da je ipak proslo i previse vremena dok su tim ljudi pronasli tu spravicu.
E a shto se ti ne potpisujesh sa puuunim nickom??? PP