watcherrr
Početnik
- Poruka
- 40
kontam nego mi je u trenutku proslo kroz
glavu pa sam napiso
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
deltajedan:Putovanje kroz vreme NIJE moguce.
watcherrr:jedno pitanje
da postoji putovanje kroz vrjeme, crkva bi bila u mogucnosti da se dokopa toga jer je jaka i bogata(vatikan) dali bi se oni vratili da spasu isusa?
ma to mi je tek tako palo na pamet u tom trenutkuMGordan:Šta tebi pada na pamet. Misliš li da bi crkva bila jaka i bogata da nije bilo Isusove žrtve? Ako se ta žrtva ikada naučno dokaže, bit će to, možda, i dokaz da se Crkva dokopala putovanja kroz vrijeme i postarala da se taj događaj, koji je izvor postojanja crkve, stvarno desi.

HE HE Tako je :-D :-DSal:Ko mi ne veruje, nek pali na temu prirodnih nauka![]()
ender:Jedina greska ove teorije je sto koristis fizicke zakone koji ne vaze u datoj situaciji. Cela Ajnstajnova teorija zasniva se upravo na teoriji da se telo ne moze kretati brze od brzine svetlosti.
analogdigit:Evo dokaza da se moze putovati kroz vreme...
Posto je Katrina (uragan) dokazala da se moze putovati kroz nevreme... Znaci da se moze putovati i kroz vreme...
Mislim da je sada svima jasno o cemu mi ovde proicamo...

NaraYan:Javi kad stignesh da znam da li i ja da dolazim, el ima zurki, zena, alkohola... Yebesh vechnost u kojoj nema poroka.

NaraYan:Kad malo bolje razmislimo, svi smo mi doshli iz "crne rupe"![]()