Путинова понуда Тадићу! Русиај се враћа на Балкан!

Naravno da imaju svoj interes koji se poklapa sa nasim. Kao sto su nam obezbedili i nezavinost od Turske iz svog interesa a nama super jer nam je to odgovaralo. Kao sto i SAD ima razlog da cuva Izrael i Saudijsiku Arabiju. Smesni ste sa time kako je to sve interes. Pa jeste, ali taj interes odgovara i nama a to je vazno.

Dobro,trenutni interes Rusije je jaka Srbija,hajde da tako kazemo-i???Sta mislis da Rusi mogu povodom toga da urade?Ne mogu nista,i nikada nece moci...

U 19.-om veku je svim glavnim evropskim silama bilo u interesu da izbace Tursku sa Balkana,nije to nikakav ruski izum...

Osim toga,zabole me sta bese 1830.-te,mada volim istoriju,jos se secam kako su nas Rusi u poslednjih 20 godina s.jebavali kada god su stigli...na zalost,nasa tupava "elita" nije uspela na vreme da prepozna i da se opredeli za one koji se zaista bore za svoje saveznike i idu do kraja u toj borbi-mislim na Amerikance,naravno...

Nije tacno, pogledati Krimski rat kada su Francuzi i Englezi bili sa Turcima protiv Rusa.
Rusi nas nisu sjebavali jer oni nisu imali svoje ljude, Milosevic nije bio njihov. A poslednjih 10 godina su nas stalno podrzavali pri cemu su omogucili da 5. oktobra ne bude krvi do kolena. Milsoevic jeste isao sa Ameriknacima, on je postavljen od strane Amerikanaca, njegov glavni operativac Stanisic-njihov covek, nacelnik generalstaba Perisic-njihov covek.
Toliko i toj olosi preko Atlantika.

Nije tacno, pogledati Krimski rat kada su Francuzi i Englezi bili sa Turcima protiv Rusa.
Rusi nas nisu sjebavali jer oni nisu imali svoje ljude, Milosevic nije bio njihov. A poslednjih 10 godina su nas stalno podrzavali pri cemu su omogucili da 5. oktobra ne bude krvi do kolena. Milsoevic jeste isao sa Ameriknacima, on je postavljen od strane Amerikanaca, njegov glavni operativac Stanisic-njihov covek, nacelnik generalstaba Perisic-njihov covek.
Toliko i toj olosi preko Atlantika.

Kakve veze ima Krimski rat sa Balkanom?Govorimo o Balkanu,to sto Zapadu u to vreme nije odgovaralo rusko ucvrscivanje na Crnom moru nema veze sa nama...

Milosevic mozda i jeste bio Americki covek na pocetku,ali posle su Ameri videli s kime imaju posla pa je morao sa Rusima,al' ni oni ga bas nesto nisu mirisali...jedino ako ne mislis da Ameri caste svoje saveznike tako sto ih salju u Hag,to bi bas bio vrhunski mazohizam...

Ljudi,meni je stvarno smesno to sto vi svoje poglede upucujete ka Rusiji,a ona zeli da bude kao Zapad...a vi mrzite taj isti Zapad...a Rusi ga obozavaju,ako je neko u poslednje dve decenije "pokupio" sve lose sto se tice zapadne kulture to su onda bili Rusi,a ono dobro sto su primili nesto im se bas i nije zapatilo...

Zabole Ruse za tebe i za sve nas...Ruse zabole i za Ruse a ti govoris o Srbima...

Ne znas sta su sve Rusi ucinili za Bugare u 19.-om veku,al' ne iz ljubavi (ne znam kako neko moze da govori o ljubavi u politici,to mi stvarno nije jasno) vec iz sopstvenih interesa...uostalom,da su u tom 19.-om veku istrajali na bugarskim interesima,bili bi danas Bugari mozda glavne baje na Balkanu,al' sta ces,ruska "ljubav" ne bese mnogo jaka...

Uzgred,dosadno mi je vise da pominjem da nisam Tadicevac,pisi sta ti volja...nego vidim da se lozis na Putina,na coveka koji je cestitanjem rodjendana tom Tadicu obezbedio prevagu u broju glasova na izborima...nema smisla,to je pomalo licemerno...

boli me patka za bugare. rusija je jedini prijatelj i saveznik kojeg srbija ima u zadnjih 250 godina

treba sprovesti referendum o uclanjenju srbije u evroazijsku uniju i rusku federaciju

mi od eevrope i zapada nemamo nista osim pljacke otimace ucena i cepanja drzave

sta su i kad su amerika nemacka engleska uradile za srbiju?

nikad i nista

nista nista dobro - SAMO ZLO

rusija nas je pomagala kad god je mogla dok nas je zapad okupirao napadao i ubijao KAD GOD JE MOGAO

Zato ZIVEO PUTIN! ZIVELA SRBIJA! ZIVELA RUSIJA!

DOLE AMERICKA PUDLICA BORIS TADIC

Kakve veze ima Krimski rat sa Balkanom?Govorimo o Balkanu,to sto Zapadu u to vreme nije odgovaralo rusko ucvrscivanje na Crnom moru nema veze sa nama...

Milosevic mozda i jeste bio Americki covek na pocetku,ali posle su Ameri videli s kime imaju posla pa je morao sa Rusima,al' ni oni ga bas nesto nisu mirisali...jedino ako ne mislis da Ameri caste svoje saveznike tako sto ih salju u Hag,to bi bas bio vrhunski mazohizam...

Ljudi,meni je stvarno smesno to sto vi svoje poglede upucujete ka Rusiji,a ona zeli da bude kao Zapad...a vi mrzite taj isti Zapad...a Rusi ga obozavaju,ako je neko u poslednje dve decenije "pokupio" sve lose sto se tice zapadne kulture to su onda bili Rusi,a ono dobro sto su primili nesto im se bas i nije zapatilo...

Koliko neznanja i lazi u tako malo.
Krimski rat je zapoceo tako sto je Ruska vojska umarsirala u Rumuniju i dosla sve do Dunava, a to je, slozic se, Balkan. Kao sto nije odgovaralo ni ucvrscivanje Rusije na celom Balkanu pa su podrzavali cesto Turke.
Kada posle?
1995 je bio Faktor mira i stabilnosti
1996/97 su mu spasili politicki zivot
Da Ameri bas rade to svojim saveznicima. Pogledaj bas sada Egipat i Tunis, u proslosti Sadama ili Norijegu. Citava armija bivsih americkih saveznika koje su ovi pustili niz vodu zbog svojih interesa.
Ne znam na sta tacno mislis kada pricas da zeli da bude kao zapad? Da, Rusija je kapitalisticka zemlja ali bila je i pre Oktobarske revolcuje.

Poslednja izmena:
Zapad se nije dzabe plasio SSSR-a,zapad se dzabe ne plasi ustajuce i svejace Rusije,zapad jeste jak,Rusija nije slaba,cinjenica je da su nam Rusi istorijski blizi nego zapad,cinjenica je da vecina Srba vise voli Ruse nego zapad.Rusi kad hoce,mogu,i ne moze im niko nista.Nadajmo se da putin dolazi sa ultimatumom i da Tadic sta god mislio i s kim god se savetova,da ce morati da ga prihvati.

shto se taj putin nije 1999 vratio na balkan i u majcicu srbiju?

nek si **** mater i nek se vrati u japan
sad nam treba ko kisha poplavi

SHto?Pa vidis buraz,svim NORMALNIM politicarima je sopstvena drzava na prvom mestu,pa tek onda "prijateljske" zemlje.Ako se ne secas,podseticu te da su rusi od raspada SSSR-a pa do neke 2002 bili slabi u svakom,a specijalno u ekonomskom smislu.Putin je morao prvo da izgradi drzavu iz temelja,pa da se petlja u medjunarodne zahebancije.Najvise sto je mogao je da osudi agresiju,i to je i uradio.Nije bio u poziciji da preti bilo com(sem nuklearkama,sto bi bilo normalno da koristi samo u trenucima kada je njegova drzava vojno ugrozena).E,sad nece da preti,ali ruska vojska je 20% modernizovana,i nastavlja se dalje sa tim.Kakogod,se secas da se jeljcin povukao iste 99',a onda se priseti i koliko ga je ruski narod voleo....

SHto?Pa vidis buraz,svim NORMALNIM politicarima je sopstvena drzava na prvom mestu,pa tek onda "prijateljske" zemlje.Ako se ne secas,podseticu te da su rusi od raspada SSSR-a pa do neke 2002 bili slabi u svakom,a specijalno u ekonomskom smislu.Putin je morao prvo da izgradi drzavu iz temelja,pa da se petlja u medjunarodne zahebancije.Najvise sto je mogao je da osudi agresiju,i to je i uradio.Nije bio u poziciji da preti bilo com(sem nuklearkama,sto bi bilo normalno da koristi samo u trenucima kada je njegova drzava vojno ugrozena).E,sad nece da preti,ali ruska vojska je 20% modernizovana,i nastavlja se dalje sa tim.Kakogod,se secas da se jeljcin povukao iste 99',a onda se priseti i koliko ga je ruski narod voleo....

drugar oni od kad su nam bratski narod i od kad nas brane sve teze zivimo

izradili su nas ko zivinu i pred turcima i pred austrijom a vala i pred natoom

vidim da im je njihova zemlja na prvom mestu to su uvek dokazali
ali ne kapiram shto nam onda glume bracu
ja svoju bracu branim..

da ne budem licemeran onim rusima shto su se u nashim ratovima borili svaka cast to su zaista heroji i slovenska braca
ali im je uprava trula vala ko i nama

prodace nas putin amerima za ugovor od milijardu dve shto ce ameri odstampaju ko iz ****** a mi nikad necemo moci da si priustimo

u sveri interesa nema pobratimstva
a u okeanu velika riba jede malu a mi smo mala riba a oni velika
a ako vec treba budem pojeden je.be mi se tachno da l od amera ili rusa

ovi drugi mi bar ne glume bracu..

ja svoju bracu branim..

da ne budem licemeran onim rusima shto su se u nashim ratovima borili svaka cast to su zaista heroji i slovenska braca

prodace nas putin amerima za ugovor od milijardu dve shto ce ameri odstampaju ko iz ****** a mi nikad necemo moci da si priustimo

kakva gomila gluposti i debilizam par ekselans

znaci treba da volim i guzim se onom ko me ubija a da mrzim onoga ko me ne ubija i podrzava kad god moze

decko i tebi slicni drugosrbijasi ste zreli za jednu dobru psihoseansu a ako i to ne pomogne onda lobotomiju

jasno je da vama mozak sluzi samo za ukras.

voleti neprijatelja krvnika i zlotvora sopstvenog naroda a mrzeti prijatelja "jer ti nije dovoljno pomogao" je ozbiljno psihijatrijsko oboljenje da ne kazem bolest.

ja svoju bracu branim..

Pi ebote al ti sve shvatas bukvalno....pa nisu ti oni rodjena braca....
Normalno,rusija im je na prvom mestu,podrzavam,ali putin nije jeljcin.Jeljcina je bolelo uvo i za rusiju i narod,a putin od kad je dosao,sve im ide na bolje.
Nece putin da napusti interes rusije za pare(nije jeljcin),a sada je interes rusije da se vrati na scenu kao svetska sila sa najvecim uticajem na svetu.Ovde,na balkanu,znaju da ce srbija najlakse da prati ruske interese,jer su i interesi srbije slicni.pri tome,ruski i srpski narod se podrzava.
Aj sad iskreno,sta smo mi uradili sto je toliko pomoglo rusima,pa da nam pomazu kroz istoriju?Jel smo mi nekada njima pomogli koliko oni nama pomazu?Njihova pomoc je dobrodosla,i kao i svaka druga,uslovljena je.Ti uslovi su mnogo manji i mnogoprihvatljiviji od uslova fasisticke amerike koja otvoreno pokazuje da mrzi sve srpsko,i da im je cilj raskomadati i zaglupljivati srpski narod.

Poslednja izmena:
kakva gomila gluposti i debilizam par ekselans

znaci treba da volim i guzim se onom ko me ubija a da mrzim onoga ko me ne ubija i podrzava kad god moze

decko i tebi slicni drugosrbijasi ste zreli za jednu dobru psihoseansu a ako i to ne pomogne onda lobotomiju

jasno je da vama mozak sluzi samo za ukras.

voleti neprijatelja krvnika i zlotvora sopstvenog naroda a mrzeti prijatelja "jer ti nije dovoljno pomogao" je ozbiljno psihijatrijsko oboljenje da ne kazem bolest.

ti "decko" ako si rusoljub mrsh lepo u rusiju
ja amere ne volim ali ne volim ni ruse, lepo bi oni uz meze po dogovru na slamku isparchali srbiju, i konachko se dodirnuli granicama u evropi a srbe ko ****

ja samo nisam ko ti mutant i rusoljub, bez ikakvog razloga da budem to

a ko je zreo za analizu i psihoseansu o tome nek sude oni koji upoznaju i tebe i mene
misljenje je vrlo jeftino svaka budala ga ima pa i ti

Pi ebote al ti sve shvatas bukvalno....pa nisu ti oni rodjena braca....
Normalno,rusija im je na prvom mestu,podrzavam,ali putin nije jeljcin.Jeljcina je bolelo uvo i za rusiju i narod,a putin od kad je dosao,sve im ide na bolje.
Nece putin da napusti interes rusije za pare(nije jeljcin),a sada je interes rusije da se vrati na scenu kao svetska sila sa najvecim uticajem na svetu.Ovde,na balkanu,znaju da ce srbija najlakse da prati ruske interese,jer su i interesi srbije slicni.pri tome,ruski i srpski narod se podrzava.
Aj sad iskreno,sta smo mi uradili sto je toliko pomoglo rusima,pa da nam pomazu kroz istoriju?Jel smo mi nekada njima pomogli koliko oni nama pomazu?Njihova pomoc je dobrodosla,i kao i svaka druga,uslovljena je.Ti uslovi su mnogo manji i mnogoprihvatljiviji od uslova fasisticke amerike koja otvoreno pokazuje da mrzi sve srpsko,i da im je cilj raskomadati i zaglupljivati srpski narod.

svaka pomoc je dobro dosla, ali bojim se drugar da su to sve gole koske
nek oni prvo nesto urade pa onda nek pricaju a ne da mi pricaju a nikad nista

je.be mi se i za ruse i amere, ma i za srbe mi se vishe je.be sve u 16
ima ovde toliko neprijatelja naroda unutra da oni spolja ne mogu na red da dodju

U 19.-om veku je svim glavnim evropskim silama bilo u interesu da izbace Tursku sa Balkana,nije to nikakav ruski izum...

Апсолутно нетачно. Будалаштина обична.
Британија i Француска су чак ратовале на страни Турске против Русије у тзв. Кримском рату . У питању је средина 19-ог века, ...
Зато седи - ЈЕДАН.

Када већ волиш Историју онда мало књигу у руке.
После овог твог поста и показаног незнања за мене си постао неозбиљан саговорник.

Или како млади данас кажу Ако немаш у вуглу имаш на гуглу.

Чак си ми и огадио сваки пост који сам написао у полемици са тобом.
Европске силе су свим силама спречавале Русији да избаци Турску из Европе. И то је факт.

Poslednja izmena:
Lako je sada Putinu da dodje u Srbiju i pokupi srpske ovacije i aplauze, iz prostog razloga sto srbi nemaju valjanog predsednika i vodju, pa ta osecanja umesto na svog projektuju na ruskog predsednika.Rusija je mnogo uradila za Srbe na kosovu, o Republici Srpskoj da ne pricam, zato Putina treba docekati kako dolikuje, on je najmocnija i najharizmaticnija licnost pravoslavne civilizacije, bivsi direktor stazija, sportista, faca, podigao je Rusiju na noge i samo on moze zastititi i spasiti Srbe......

Lako je sada Putinu da dodje u Srbiju i pokupi srpske ovacije i aplauze, iz prostog razloga sto srbi nemaju valjanog predsednika i vodju, pa ta osecanja umesto na svog projektuju na ruskog predsednika.
Putina treba docekati kako dolikuje
Da. Svi gubitnici tranzicije na jedan miting, pa se prebrojte.

Ako se ispostavi da ste manjina, onda više nemojte da maltretirate ostali narod vašom ličnom tragedijom.

Da. Svi gubitnici tranzicije na jedan miting, pa se prebrojte.

Ako se ispostavi da ste manjina, onda više nemojte da maltretirate ostali narod vašom ličnom tragedijom.

Nezadovoljan narod je opasna stvar, posebno ako tadic odbije Putinove predloge, to bi moglo da se zavrsi fatalno za neke izdajnike na vlasti... Putin je popularniji u Srbiji od Tadica, cak je i Dodik popularniji od Tadica medju Srbima

balkan je od strateskog interesa za EU,rusiju i ameriku....zbog velike snage amerike i nespremnosti da se zameri americi EU i rusija su gledali kako se 99 bombarduje srbija...posle bombardovanja amerika dominira na balkanu zili kucavici evrope--tako da kontrolise i EU i rusiju...svesne toga rusija pokusava da se povrati na balkan preko juznog toka...EU je primorana da koristi energente iz rusije...kako bi imala razlog povratka na balkan rusija trasira juzni tok preko balkana time je primorala EU da je podrzi....
trenutno se poklapaju interesi rusije i srbije...srbija pametnom politikom moze da profitira...problem je sto je u srbiji postavljena proamericka marionetska vlast koja po svaku cenu mora da zastupa americke interese....samo ako iko misli da je gasovod juzni tok da kontrolisu amerikanci iz bonstila grdno se vara...JUZNI TOK CE PROCI ONUDA GDE CE RUS IMATI KONTROLU NAD SVOJOM INVESTICIJOM...sto je valjda i normalno....
juzni tok ce primorati EU da se odluci....ili ce uzeti ruski gas ili ce i dalje biti pod unicajem amerike i NATO-a....zato je amerika ekspresno i primila bugarsku i rumuniju u NATO i EU....ali su se preracunali.....zavisnost EU od ruskih energenata i sirovina je neresiv rebus....

Back