Pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme JE$KA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A nemoj tako,ipak covek mora da ima neki porok.
Kocka,pice,droga,duvan,lake zene.. Ja znam po sebi,kad mi pocne ispitni rok ja bi se najradije ubio koliko ima da se uci,a mrzi me i jos zapadnem u neku depresiju i moram da pijem inace hocu da poludim.
E tako nekog i cigare smiruju,jednostavno se malo opustis.

E evo.. Danas dok sam se šetkala po gradu za vozačku, vidim ja neku devojku.. Valjda je prvi ili drugi razred srednje... Pa dajte... Ono nije humano.. Ne zna da cigaru drži, a već se truje.. :S Tuga.

E evo.. Danas dok sam se šetkala po gradu za vozačku, vidim ja neku devojku.. Valjda je prvi ili drugi razred srednje... Pa dajte... Ono nije humano.. Ne zna da cigaru drži, a već se truje.. :S Tuga.

Pa sta, ja sam pocela u osmom, eto :lol:
a sta ima veze sto pusi, zasto ljudi dizu frku oko toga? neka pusi ko zeli, oni kojima se to gadi ne moraju ni da bleje sa pusacima niti da budu u vezi s njima i sta god.
mene samo nervira kad klinci puse zbog drustva, a ne jer im prija

Ja primetih da ovih dana imam višak kinte, a to je jer sam smanjio pivo, a i našao jeftinu gandžu(trista kinti a odlična :mrgreen: ) Pošto ne pušim ni ovako, imam uvek nešto u šteku.. častim sebe povremeno sa nekoliko piva tokom nedelje, a imam za vikend taman.
I ostane mi još i da kupim neku knjigu :)

Pa sta, ja sam pocela u osmom, eto :lol:
a sta ima veze sto pusi, zasto ljudi dizu frku oko toga? neka pusi ko zeli, oni kojima se to gadi ne moraju ni da bleje sa pusacima niti da budu u vezi s njima i sta god.
mene samo nervira kad klinci puse zbog drustva, a ne jer im prija

Ljubavi moja.. :lol: A što to radiš? xD
Pa nije da nema veze, čoveče... Ja znam druga koji je već u šestom razredu krenuo... Ali to je tako.. ma nema veze.. :lol: :D

Ljubavi moja.. :lol: A što to radiš? xD
Pa nije da nema veze, čoveče... Ja znam druga koji je već u šestom razredu krenuo... Ali to je tako.. ma nema veze.. :lol: :D

Nekad su počinjali i mlađi da puše, a većina onih koji i dan danas puše su počeli krajem osnovne ili početkom srednje, nije to ništa čudno, pogotovo ne da serrete kao "jao ove današnje generacije užas, šta rade klinke od 14-15 godina"

Prvi put sam povukla dim na raspustu pred prvi srednje (Malboro crveni, i dalje se sećam). Ah, dobri stari dani...
Kašljala sam k'o magarac narednih nedelju dana.

Međutim, navukla sam se na cigare tek krajem trećeg razreda gimnazije, i od tada je to moj ukorenjeni porok. Povrh alkohola, razume se. Zapravo, u to doba sam počela i da nosim pljosku sa sobom u gimnaziju...

Da, uvek sam inklinirala ka ulozi seoske prostitutke...

ljudi puse zato sto misle da su kul ovo ono ali zapravo nisu prave onu odvratnu riblju facu kad uvlace ta sranja u svoj organizam moja bivsa riba je pljugala i dobro se secam tog mirisa dima -.-

Nekad su počinjali i mlađi da puše, a većina onih koji i dan danas puše su počeli krajem osnovne ili početkom srednje, nije to ništa čudno, pogotovo ne da serrete kao "jao ove današnje generacije užas, šta rade klinke od 14-15 godina"

Pa možda to što živim u porodici nepušača... Možda zato mi je čudno.. :)

Back