Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim ja neku devojku.. Valjda je prvi ili drugi razred srednje..
E evo.. Danas dok sam se šetkala po gradu za vozačku, vidim ja neku devojku.. Valjda je prvi ili drugi razred srednje... Pa dajte... Ono nije humano.. Ne zna da cigaru drži, a već se truje.. :S Tuga.
Mene nervira samo zato sto pusacka usta imaju ukus kao da lizes pepeljaru i zubi pocrne kao kod baba i deda od 90 godina.
Pa sta, ja sam pocela u osmom, eto![]()
a sta ima veze sto pusi, zasto ljudi dizu frku oko toga? neka pusi ko zeli, oni kojima se to gadi ne moraju ni da bleje sa pusacima niti da budu u vezi s njima i sta god.
mene samo nervira kad klinci puse zbog drustva, a ne jer im prija
Ljubavi moja..A što to radiš? xD
Pa nije da nema veze, čoveče... Ja znam druga koji je već u šestom razredu krenuo... Ali to je tako.. ma nema veze..![]()
![]()
Nekad su počinjali i mlađi da puše, a većina onih koji i dan danas puše su počeli krajem osnovne ili početkom srednje, nije to ništa čudno, pogotovo ne da serrete kao "jao ove današnje generacije užas, šta rade klinke od 14-15 godina"
znaš li ti koliko osnovaca puši? U kom svetu ti živiš bre Danijela bokte mazo
ajde genije pogledaj malo oko sebe u skoli recimo ko pusi? pa uvek oni koji su kao u centru paznje koji su najvece baje tuNe lupaj, ljudi puše jer su glupi i skloni porocima.