Pusenje

• Začetnik teme Začetnik teme JE$KA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa lepo, uzmeš jednu pa drugu pa treću, prvo ti je odvratno, i misliš u sebi "ma nikad ja neću ovo da nastavim, ovo je sra.nje", ali nastaviš da pokušavaš jer kako je moguće da su toliki ljudi koji puše u krivu; posle nekog vremena prestane da ti bude odvratno, i počne da ti se sviđa, a ubrzo nakon toga više i ne možeš da zamisliš sebe bez cigareta i unervoziš se svaki put kad vidiš da ti je paklica pri kraju. Onda postaješ pušač. :) Ja i nisam neki naročit, u proseku pušim pola pakle do paklu dnevno maksimalno, ali ne vidim da mi nešto posebno škodi (možda baš zato što sam umeren), i volim to zaista, jer mi pruža tih 5 minuta neki osećaj slobode, rasterećenja i odvojanja od realnosti, a ponekad je i zaista ukusna, na primer posle jela ili uz pivo. Ne planiram da prestajem, bar ne u neko dogledno vreme.

apsolute, budi moj čovek i puši samo gandžu
cigarete su njesra, ne nude ništa a puno koštaju.
Nikad u životu nisam kupio paklu cigara, jesam pušio i to uglavnom pijan i kad mi neko ponudi(što najviše mrzim jer postanem mazohista kad sam pijan pa uzmem zato cigaretu) ali od sad se kontrolišem.
Eto sinoć sam jetru ispustio koliko sam popio a nisam uzeo
Obično dođe želja sa većim pijanstvima a sinoć beše najveće u poslednjih par meseci pa nisam uzeo :cool:

Grim lepo rece. Prve dve-tri paklice su bile haoticne, ali sam pokusavala da zadrzim dim sto vise u plucima da mi se naviknu... vrlo vrlo brzo sam se navukla, vec kroz mesec sam purnjala po kutiju i po, posle na dve.
Pokusavala sam i da smanjim, al' k.urac, dok god postoji psihicka zavisnost svejedno mi, rob sam necemu i to me ubijalo.
Ebem li ga, sto vise vremena prolazi meni se vise pusi al' sam zrtvovala liniju za ostavljanje cigareta i crkla ako bih se vratila na staro. Zaokruglila sam se. :sad2:

Grim lepo rece. Prve dve-tri paklice su bile haoticne, ali sam pokusavala da zadrzim dim sto vise u plucima da mi se naviknu... vrlo vrlo brzo sam se navukla, vec kroz mesec sam purnjala po kutiju i po, posle na dve.
Pokusavala sam i da smanjim, al' k.urac, dok god postoji psihicka zavisnost svejedno mi, rob sam necemu i to me ubijalo.
Ebem li ga, sto vise vremena prolazi meni se vise pusi al' sam zrtvovala liniju za ostavljanje cigareta i crkla ako bih se vratila na staro. Zaokruglila sam se. :sad2:

Oh, ma nisi... :*

I jesam ja jedini kojem nista nije bilo na pocetku ? :D

Samo od prve mi se malo zavrtelo u glavi i toliko...

Pa lepo, uzmeš jednu pa drugu pa treću, prvo ti je odvratno, i misliš u sebi "ma nikad ja neću ovo da nastavim, ovo je sra.nje", ali nastaviš da pokušavaš jer kako je moguće da su toliki ljudi koji puše u krivu; posle nekog vremena prestane da ti bude odvratno, i počne da ti se sviđa, a ubrzo nakon toga više i ne možeš da zamisliš sebe bez cigareta i unervoziš se svaki put kad vidiš da ti je paklica pri kraju. Onda postaješ pušač. :) Ja i nisam neki naročit, u proseku pušim pola pakle do paklu dnevno maksimalno, ali ne vidim da mi nešto posebno škodi (možda baš zato što sam umeren), i volim to zaista, jer mi pruža tih 5 minuta neki osećaj slobode, rasterećenja i odvojanja od realnosti, a ponekad je i zaista ukusna, na primer posle jela ili uz pivo. Ne planiram da prestajem, bar ne u neko dogledno vreme.

Okej je to sve, nego mi nije jasno zasto je posle prvih nekoliko paklica tek pocelo da joj se svidja? Da nije to previse? Meni je prva cigareta bila cudna, druga isto, treca vec okej. I posle ide sve ovo sto si rekao...
A tako je i najbolje.. ja evo pokusavam da smanjim na pola pakle dnevno sada (: a isto ne zelim da prestanem skroz...

Nisi jedini, meni je samo grebalo grlo kad sam uvlačio u početku, nekako zagolica mi grlo :lol:
Ali kasnije je sve normalno

Jel ti zagrebe grlo dok uvlacis xD

Ma ja u zadnje vreme to bacam, al ne moze, cim se nadjem u prilici, ja zapalim... A svaki dan sedim kod druga i svaki dan dimimo... :3

Srecom Monte Carlo meko pakovanje 100 dinara... Ne bi imao da kupim a su vise cigare :D

wild, mislim da mi je prvi bio crveni pall mall, to je deracina od cigarete, najlepsa ali sabija
svaki organizam je razlicit

.apsolut nemoj da si atensn hoe

sibaj neki sport i radi nesto dok jos nisi zaglibio

wild, mislim da mi je prvi bio crveni pall mall, to je deracina od cigarete, najlepsa ali sabija

Pall Mall :P Meni on zesce smeta :D

Ali mi odgovara LD i Monte Carlo... Takodje i Walter Wolf mi ne smeta :D

lako je tebi da pričaš tako kad nisi u toj situaciji pa ti sve sad izgleda kul i misliš da je sve prosto i jednostavno..

****** moj, depra je zaebana kurrva

Pall Mall je bljak. Ja trenutno (i to duže vreme unazad), pušim plavi Winston, a pušio sam sve od Dunhilla i Davidoffa, preko Lucky-ja do sra.njca poput LD-a i Classic-a; najviše mi odgovara jer nema oštar ukus kao recimo Lucky, a nije ni odvratno sladunjav kao Pall Mall.

Buraz me pošalje da mu kupim Davidoff i da mi 200 kinti
I ja ko retard, nisam ni znao koliko koštaju čekam da mi prodavačica vrati kusur
Nakon pola minuta kad je još skontala da stojim, reče mi da je tačno 200.

Ebote, izgoreti dvesta kinti, bogohuljenje
Za te pare kupiš dvolitru i dupe te boli

Pall Mall je bljak. Ja trenutno (i to duže vreme unazad), pušim plavi Winston, a pušio sam sve od Dunhilla i Davidoffa, preko Lucky-ja do sra.njca poput LD-a i Classic-a; najviše mi odgovara jer nema oštar ukus kao recimo Lucky, a nije ni odvratno sladunjav kao Pall Mall.

Da, Winston sam zaboravio, al *** mnooogooo skup... :D

@Direkt

Tu se slazem s tobom, dati 200 dinara je proseravanje....

Buraz me pošalje da mu kupim Davidoff i da mi 200 kinti
I ja ko retard, nisam ni znao koliko koštaju čekam da mi prodavačica vrati kusur
Nakon pola minuta kad je još skontala da stojim, reče mi da je tačno 200.

Ebote, izgoreti dvesta kinti, bogohuljenje
Za te pare kupiš dvolitru i dupe te boli

E, a na zapadu, u Njemackoj konkretno, su najjeftinije oko 5 evra, tako nesto, bar sam ja tako cula
Al' je hrana kod njih jeftinija, bar osnovne namirnice, msm gledajuci po standardu kod njih

Poslednja izmena:

Back