bilo kako bilo to ce se sigurno desiti....ali nije stvar u tome, nego mi je muka od nase tzv. velicine prastanja i dopustanja u svim medijima........ne treba reci koliko je to tamo sve suprotno(cenzurisano)...cak su isekli i emisiju u kojoj se prikazuje Beograd...da ne poverujes!!!! a ovde neki priprosti bednici prodaju pamet i kulturu..da ti se smuci![]()
Ne znam o kojoj emisiji prichash... Imam samo HRT1 i HRT2 od njihovih kanala, i nisam uopshte stekao utisak da su neshto "srbofobichni" ili slichno...
Shto se tiche njihovih foruma, koliko sam video na index.hr i forum.hr ima dosta Srba...
Mada su to sranja od foruma... Barem su na mene ostavili takav utisak... Svashta je dozvoljeno... I Hrvatima i Srbima... Ali nisam primetio da tamo neko banuje Srbe zbog toga shto su Srbi... Ako ih i banuju, banuju ih jer se ne ponashaju prema pravilima foruma... Kao i Hrvate...

re neki dan su na Kosovu,ne znam tacno u kom mestu,doslo do fizickog obracunavanja izmedju Srba,tacnije zato sto neki lik iz NS-a nije hteo da preda vlast nekom liku iz SRS-a iako je pobedio taj lik iz SRS-a.Zato cemo da nestanemo za 20-tak godina!
normalan svijet
...