PUSA ILI POLJUBAC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bilo kako bilo to ce se sigurno desiti....ali nije stvar u tome, nego mi je muka od nase tzv. velicine prastanja i dopustanja u svim medijima........ne treba reci koliko je to tamo sve suprotno(cenzurisano)...cak su isekli i emisiju u kojoj se prikazuje Beograd...da ne poverujes!!!! a ovde neki priprosti bednici prodaju pamet i kulturu..da ti se smuci:evil:

Ne znam o kojoj emisiji prichash... Imam samo HRT1 i HRT2 od njihovih kanala, i nisam uopshte stekao utisak da su neshto "srbofobichni" ili slichno...

Shto se tiche njihovih foruma, koliko sam video na index.hr i forum.hr ima dosta Srba...
Mada su to sranja od foruma... Barem su na mene ostavili takav utisak... Svashta je dozvoljeno... I Hrvatima i Srbima... Ali nisam primetio da tamo neko banuje Srbe zbog toga shto su Srbi... Ako ih i banuju, banuju ih jer se ne ponashaju prema pravilima foruma... Kao i Hrvate...

Ma daj...Emisija o celom Balkanu....proputovanje nekog Brita.....Svi gradovi po pola sata a BG 5min...Pitala sam da li je to sve sto je i snimljeno I rekli su mi ljudi koji su gledali na nekom drugo kanalu da naravno nije....Poznajem stvarno puno ljudi koji su izbegli i koji malo bolje prepoznaju stvari, to sto govoris za njihovu Tv definitivno nije tacno.

Ma daj...Emisija o celom Balkanu....proputovanje nekog Brita.....Svi gradovi po pola sata a BG 5min...Pitala sam da li je to sve sto je i snimljeno I rekli su mi ljudi koji su gledali na nekom drugo kanalu da naravno nije....Poznajem stvarno puno ljudi koji su izbegli i koji malo bolje prepoznaju stvari, to sto govoris za njihovu Tv definitivno nije tacno.

Ja govorim samo o onim kanalima koje imam... HRT1 i HRT2... I govorim o njima danas... Znam da je bilo svachega tokom rata na tim kanalima... Ali pricham o danashnjici...
A na kom kanalu je bila ta emisija o Balkanu...?

Pitanje je zasto moderatori ne cenzurisu izjave i"forme" kao sto su "traktor divizije", "srPovanje", "Tudjman je antifasista", "nije bilo etnickog ciscenja Srba u Hrvatskoj" itd..itd?. Zasto je dozvoljeno omalovazavanje Jasenovca i drugih logora u Hrvatskoj i srpskih zrtava?. Zasto je dozvoljeno velicanje OLUJE? Ciji je ovo forum i ko ste vi?
Meni su vise puta cenzurisali postove koji su samo bili odgovor na provokaciju koja je ostala bez cenzure...Nemam reci koliko je to bedno....:rtfm:
pa Tudjman i jeste bio antifasista iz komunjarske porodice cak je i licno tamanio ustase na Blajburgu pa je zato postao najmladi partizanski general i predsednik SD "Partizan " :mrgreen:

Mislim da ste malo odlutali od pravog pitanja na ovoj temi! ja sam za poljubaci sve srpske reci makar bile i psovke! A sto se tice toga zasto se medjusobno pljujemo jedan primer ce vam sve pokazasti:juce sam na dnevniku gledao kako se u nekom selu u pravoslavnoj ckrvi tuku popovi i vernici. To samo moze kod Srba! I jos nesto:Pre neki dan su na Kosovu,ne znam tacno u kom mestu,doslo do fizickog obracunavanja izmedju Srba,tacnije zato sto neki lik iz NS-a nije hteo da preda vlast nekom liku iz SRS-a iako je pobedio taj lik iz SRS-a.Zato cemo da nestanemo za 20-tak godina!

traktor divizije

Ne secam se da sam to video, ali i ukoliko je bilo, verovatno je korisnik banovan. To mi deluje kao neshto shto bi ZDS izgovorio, a on je valjda josh uvek banovan...

Е... Колико пута су споменули тракторијаде и остала чуда...... :rtfm:
Сети се, а наћи ћу ускоро и линк...

Tudjman je antifasista

To se odnosilo na Drugi svetski rat, kad on i jeste bio antifashista...

А одакле знаш да се то на тај период односи?
Нико не наглашава кад каже.....

nije bilo etnickog ciscenja Srba u Hrvatskoj

Ne znamo da li je bilo. Niko nema pojma, osim shto k'o papagaj ponavlja ono shto je chuo od nekog drugog. Chekamo ishod sudjenja Gotovini i ekipici...

Тачно је, не знамо баш ал ако погледамо мало реалније.... хм, па можда можемо и рећи да је.......

velicanje Oluje...

Nisam video nikog da velicha Oluju, vec negira da je ona bila akcija etnichkog chishcenja... Kao shto rekoh, chekamo ishod sudjenja...

НИКОГ ниси видео да велича Олују и Бљесак? Ало? Јел знаш ти да они славе ово као државним, национални празник. А ти се правиш..... Како бре ниси видео, лаж.

Jos samo da dodam da su mi zatvorene sve teme u vezi sa Miskovicem..Ne znam kako da ustvari izbegnem katanac a da se ne taknem sustine problema?

a zasto su ti zatvorene sve teme u vezi miskovica????
zar nije bilo dovoljno da ti se zatvori jedna????
ili ti se mora ponoviti vise puta da bi shvatio prostu stvar.
ps. inace za bilo kakav "nesporazum" mozes se obratiti moderatoru na PP. i dobiti objasnjenje

za njihove forume ne znam...ne posecujem ih..tako da ne mogu da sudim.

Не узбуђуј се, Срби су познати као веома, веома стрпљив народ. Нашим душманима једино преостаје да им се услиши она молба: Не дај Боже да се Срби сложе - у противном #?*=)($&%/()$%=*)"*$%?=*)((?=/)(((((((((( :evil::evil::evil:

ajde mitke jedno malo pitanjce, ti kao stari iskusan forumas, sta mislis, imali sanse da se to dogodi u bliskoj buducnosti???? makar u ovom veku:whistling::whistling:

Наравно да има шансе - Срби би стали СВИ К'О ЈЕДАН за 7 дана - само ако би се појавио ЈЕДАН - АЛИ ВРЕДАН...:whistling::whistling::whistling:

Молим се Богу да се то догоди........

п.с. Прецизније речено - ти, а и остали антисрпски настројени људи, не схватате да су Срби веома, веома бесни и да тај бес лагано расте - потребно је само да ЈЕДАН кресне оцила да би избила варница ---

Poslednja izmena:
a zasto su ti zatvorene sve teme u vezi miskovica????
zar nije bilo dovoljno da ti se zatvori jedna????
ili ti se mora ponoviti vise puta da bi shvatio prostu stvar.
ps. inace za bilo kakav "nesporazum" mozes se obratiti moderatoru na PP. i dobiti objasnjenje

dobro je! vidim da sve mora da se crta ovde.....vidis cudno je to da sam postovala na tudjim temama o mr. MISkovicu, a moje su obrisane, a nisu bile uvredljive. sa moderatorima ne komuniciram....neko objasnjenje koje bi mi dali mogu da dam i ja njima ...ali to na kraju nista ne menja...

Наравно да има шансе - Срби би стали СВИ К'О ЈЕДАН за 7 дана - само ако би се појавио ЈЕДАН - АЛИ ВРЕДАН...:whistling::whistling::whistling:

п.с. Прецизније речено - ти, а и остали антисрпски настројени људи, не схватате да су Срби веома, веома бесни и да тај бес лагано расте - потребно је само да ЈЕДАН кресне оцила да би избила варница ---

I ja cekam taj dan....da se napokon svi slozimo!!!!!!!!!

e i ja se molim bogu da se malo opametimo, prolukavimo i istrosimo na savetsku propagandu kukanja, pa da i neko drugi dobije bombe gratis

Е... Колико пута су споменули тракторијаде и остала чуда...... :rtfm:
Сети се, а наћи ћу ускоро и линк...

А одакле знаш да се то на тај период односи?
Нико не наглашава кад каже.....

Тачно је, не знамо баш ал ако погледамо мало реалније.... хм, па можда можемо и рећи да је.......

НИКОГ ниси видео да велича Олују и Бљесак? Ало? Јел знаш ти да они славе ово као државним, национални празник. А ти се правиш..... Како бре ниси видео, лаж.

:lol::lol::lol: ma kakvi to sam sve ja izmislila:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back