PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Beatles :shock::-o
mislis na one bube... sa crno belim spotovima, iz preistorije ljudi u smokinzima i sa kravatama?! FIOOOOOJ! nizsam niz znala koju muziku uopste oni sviraju?! M~R~Z~I~M~I~H . Aj, DJM, razocara me duboko.

Vowim Sex pistols, Crash, TDS i jos neke... A owaj novokomponovani punk bih mogla svrstati bilo gde, osim u punk!
Doduse.. .o punku slabo znam, vise gotivim cuveni EMO (:lol: sada ce opset da mi se penju na glavu), metal i neki alternative i hard rock.

Beatles :shock::-o
mislis na one bube... sa crno belim spotovima, iz preistorije ljudi u smokinzima i sa kravatama?! FIOOOOOJ! nizsam niz znala koju muziku uopste oni sviraju?! M~R~Z~I~M~I~H . Aj, DJM, razocara me duboko.

Vowim Sex pistols, Crash, TDS i jos neke... A owaj novokomponovani punk bih mogla svrstati bilo gde, osim u punk!
Doduse.. .o punku slabo znam, vise gotivim cuveni EMO (:lol: sada ce opset da mi se penju na glavu), metal i neki alternative i hard rock.

Znas... te bube bi mogle sve te emo bendove da oduvaju... i to bez muke...
Oni su znali da sviraju, za razliku od ovih malih klosara koji se kriju iza nekih distorzija...
Svako ko nema 3 cuke moze da uzme gitaru, da ukljuci distroziju i da nakaci wah-wah...
I onda je on kao kool. E pa nije... Kod mene to ne prolazi.

A znas li sta je jos gore i crnje.
Zato sto ti kao slusas emo a ne znas da su prva preteca toga upravo i bili Beatlesi.
Mislio sam da vise znas o muzici koju slusas... ali sta je tu je...
Ima vremena... 8)

Znas... te bube bi mogle sve te emo bendove da oduvaju... i to bez muke...
Oni su znali da sviraju, za razliku od ovih malih klosara koji se kriju iza nekih distorzija...
Svako ko nema 3 cuke moze da uzme gitaru, da ukljuci distroziju i da nakaci wah-wah...
I onda je on kao kool. E pa nije... Kod mene to ne prolazi.

A znas li sta je jos gore i crnje.
Zato sto ti kao slusas emo a ne znas da su prva preteca toga upravo i bili Beatlesi.
Mislio sam da vise znas o muzici koju slusas... ali sta je tu je...
Ima vremena... 8)

eh, a ja sam isto to mislila. i takodje sam mislila da bitlsi siraju neki pop/rock, a ja tu vrstu muzike najmanje podnosim. Mozda jesu preteca, ali mi se danasnji emo zvuk neuporedivo vise svidja. No, kako ti kazes, sta je tu je 8-) , ukusi su razliciti

Back