PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo jedna od Buzzcocksa
God, What Have I Done

Breakfast in the room continental
so went to find a small café
latin lovers can be temperamental
You have to be careful what you say
God what have I done?
trying hard to leave the past behind me
hoping to avoid the same mistake
haunting memories that still remind me
how lonely is the road that I must take
God what have I done?
everything seems so strange
God what have I done?
everything seems so strange...

A neke osobe racunaju i ove male svinjcice kao punk...emo...rock, sta li vec ...
muddyTH-1.gif

ma mrtav ...najbolji su ovi klinci- zajasu ove billy talent i linkin park pa misle da ceo zivot slusaju pank ...
a kad spomenes neke ... jao nemoj te drekavce ... ili one emocijone ... :roll:
ima ih dosta ovde na netu ... nickovi su libodni ... pankerka94 ... punk-boy , ili punksnotdead ...
pa naprave shirokanu i kupe martinke ... pa prave budale od sebe ... takve najvise volim ...
ili cela soba u posterima nekakvih grupa ili anarhisticka zastava ... budi bog snama ...
ili oce da bude dobra riba al da nosi minic i majcu th ...
od takvih na certu ne mozes da uzivas ...
njima treba samo paznja ...
pravite razliku izmedju biti panker i slusati new wave ...

ma mrtav ...najbolji su ovi klinci- zajasu ove billy talent i linkin park pa misle da ceo zivot slusaju pank ...
a kad spomenes neke ... jao nemoj te drekavce ... ili one emocijone ... :roll:
ima ih dosta ovde na netu ... nickovi su libodni ... pankerka94 ... punk-boy , ili punksnotdead ...
pa naprave shirokanu i kupe martinke ... pa prave budale od sebe ... takve najvise volim ...
ili cela soba u posterima nekakvih grupa ili anarhisticka zastava ... budi bog snama ...
ili oce da bude dobra riba al da nosi minic i majcu th ...
od takvih na certu ne mozes da uzivas ...
njima treba samo paznja ...
pravite razliku izmedju biti panker i slusati new wave ...

zao mi je , ali moram priznati da s eslazem s`tobom.. mis`im i meni je tek 15, ali barem nesto malo znam o muzici.. i onako kanim da se posvetim muzici i akademiji

evo recimo, jednom sam upoznala jednu ribu, 90 i neko godiste i kaze mi da slusa punk. ja ono kao super, drago mi je da neko sa toliko malo godina zna neke stvari. na pitanje sta slusa, dobila sam odgovor pa blink 182 su mi omiljeni. i good charlotte. ok, pomislila sam, mozda i to gotivi. kad sam je pitala dal slusa pistolse, ona je rekla ne znam nista od njih, ne slusam te novije. takve iste odgovore sam dobila kad sam je pitala za ramonse, gbh, clash i ostale... to je stvarno bilo, ne preterujem. sto se mene tice, ona slusa pop. ja stvarno volim punk i ne volim kad se neko folira a nema blage veze sa zivotom...

Back