DJM
Poznat
- Poruka
- 8.536
Najjaci lik na blakanu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:Beatles :shock::-o
mislis na one bube... sa crno belim spotovima, iz preistorije ljudi u smokinzima i sa kravatama?! FIOOOOOJ! nizsam niz znala koju muziku uopste oni sviraju?! M~R~Z~I~M~I~H . Aj, DJM, razocara me duboko.
Beatles :shock::-o
mislis na one bube... sa crno belim spotovima, iz preistorije ljudi u smokinzima i sa kravatama?! FIOOOOOJ! nizsam niz znala koju muziku uopste oni sviraju?! M~R~Z~I~M~I~H . Aj, DJM, razocara me duboko.
Vowim Sex pistols, Crash, TDS i jos neke... A owaj novokomponovani punk bih mogla svrstati bilo gde, osim u punk!
Doduse.. .o punku slabo znam, vise gotivim cuveni EMO (sada ce opset da mi se penju na glavu), metal i neki alternative i hard rock.
Znas... te bube bi mogle sve te emo bendove da oduvaju... i to bez muke...
Oni su znali da sviraju, za razliku od ovih malih klosara koji se kriju iza nekih distorzija...
Svako ko nema 3 cuke moze da uzme gitaru, da ukljuci distroziju i da nakaci wah-wah...
I onda je on kao kool. E pa nije... Kod mene to ne prolazi.
A znas li sta je jos gore i crnje.
Zato sto ti kao slusas emo a ne znas da su prva preteca toga upravo i bili Beatlesi.
Mislio sam da vise znas o muzici koju slusas... ali sta je tu je...
Ima vremena... 8)
Ae odoh ja u grad da pijem malo...
Alkohol ruleZ!
ok, a sta je sa the adicts, stiff little fingers, blitz, gbh, rezillos, uk subs, cockney rejects, the clash, the partisans, chaos uk, the exploited, the misfits, sham 69? mislim svi znaju za ramonse i pistolse. to je neka osnova koju treba da poznajes da bi bio punker...
bez uvrede ali i to je bas blizu osnove ...![]()
Nije al dise na skrge. Sta danas klinci znaju o tome. Osisaj se na krestu i slusaj hladno pivo i to je to. Gde je njima "akademija" nedeljom ili punk yu all. Kako i da znaju.