PUNK (ujedinjene teme o njemu)

• Začetnik teme nancy_spungen
  • Datum pokretanja

Wesley Earl Craven

Zainteresovan član
Poruka
250
*drunken_butterfly*:
jesam iz filoloske... tanjo ti li si?:) bas SVE od 999a?

M. i ja imamo

- 999
- Separates
- Biggest Prize In Sport
- Concrete
- 13th Floor Madness
- Live in L.A.
- You Us It

Nije baš sve, fale nam Face to Face, Takeover... Ali zato mislim da smo u priličnoj meri kompletirali Stifove, Ejndželike i Bizis. 999 ionako valjaju do Concrete, posle je nastupio sunovrat.

Wesley Earl Craven

Zainteresovan član
Poruka
250
*drunken_butterfly*:
dajem dusu telo levi bubreg onome ko ima full mp3 999-a.... anybody?

Tek sad videh ovu nepristojnu ponudu. Daj mi nedelju-dve dana, prvo da vidim šta im je kompletna diskografija (bogovi su mi svedoci da je Sabse nemoguće kompletirati zbog fantastičnog broja raritetnih singlova), a potom šta sve skriva globalna mreža. Spremaj levi bubreg. :twisted:

Wesley Earl Craven

Zainteresovan član
Poruka
250
*drunken_butterfly*:
pa zato sto hocu ako imate i full mp3 descendentsa, scathu, all, angry samoans, riverdales i agent orange. :mrgreen: a to sve ne moze stati na jedan obican cd od 700mb...

E, sad sam zvao M da vidi ovu poruku. Tebi se pruži prst, a ti bi celu šaku? :lol: Pazi, od Descendentsa nam fali All i poslednji album, sa tim da su oba lako nabavljiva (imamo i mi drugare). Za Scathu nikad čuo, All su davež (mada imamo dupli live CD sa Descendentsima), a Riverdales nikad nije pobudio neko interesovanje. Od Angry Samoans imamo Unboxed Set, tj. prva tri albuma, oni povratnički su bzvz. Agent Orange, u neobičnoj igri sudbine, sam se spremao da detaljno preslušam ovije dana, ali za sad imamo samo Living in Darkness i When You Least Expect It.

Ja bih rado slušao Electric Frankenstein, npr.

Wesley Earl Craven

Zainteresovan član
Poruka
250
*drunken_butterfly*:
ma moze i electric frankenstein.

Rekoh, ja bih rado slušao EF. Nemam niš', pa reko' nek mi nađe neko.

uostalom obecala sam bubreg

Okej, držim te za reč. Neka duša & telo ostanu nedosanjani snovi ostatka muške populacije ovoga foruma, meni je bubreg dovoljan. Biće sjajan ukras, naročito kada nam matorci budu dolazili u posete. Opet će imati razloge da prevrću očima.

*drunken_butterfly*

Primećen član
Poruka
853
aham;)

e pa ajde ljubim te narezi mi neki diskic i stavi 999, ali da nisu ovi albumi
- 999
- Separates
- Biggest Prize In Sport
- Concrete
- 13th Floor Madness
- Live in L.A.
- You Us It
poshto cu to vec dobiti.
sta jos imas zanimljivo? stavi i neke extra nepoznate bendove, nesto po svom izboru. Ak' ti neshto treba pitaj, ili cu ti doneti prazan! K?