levrone
Domaćin
- Poruka
- 4.131
A Goca Tržan? Šta misliš o njoj?

. . .:Joj bre sto mi se spava. . .
Kad smo kod zagorelog babo mi je ostavio celu noc da se krcka sos od makarona i zagoreo je naravno, ali mu se vec tri puta desilo isto!!! Sad mi ce stan mirisi.Anarhist:Mene najbolje probude zagorele shnicle. Ona gorcina te oma digne na noge.
Wow, wow, wow... Slow down lil' bro!!!(al nijesi bas mali) Nemoj ovde da nas zayebavas!!!!!! :mad: Evo, prvi put se naljutih na tebe ako ovo sto govoris ozbiljno mislis! :mad: :mad: :mad: :mad:levrone:Zato što metalci znaju da sviraju, a pankeri su najobičniji pozeri. "Nije važna muzika, važan je pokret"!
Lil'_hell92:Wow, wow, wow... Slow down lil' bro!!!(al nijesi bas mali) Nemoj ovde da nas zayebavas!!!!!! :mad: Evo, prvi put se naljutih na tebe ako ovo sto govoris ozbiljno mislis! :mad: :mad: :mad: :mad:
Ja za razbudjivanje uzmem ma legnem da odspavam jedno 15-20 minmilentisha:pa uzmi nešto da se razbudiš...
ja npr. pijem kafu, moj muž pivo, a jedan naš drugar voli da popije rasol, kaže to ga baš fino prodrma![]()
Ja bih vala isao sa sve kezom od uveta do uveta da mogu. . .*drunken_butterfly*:mene boli glava.... aaaaaaaaaaaa... ko ce sad u shkolu...![]()
pa bitan je pokret.....levrone:Zato što metalci znaju da sviraju, a pankeri su najobičniji pozeri. "Nije važna muzika, važan je pokret"!
saznaces to s godinamaLil'_hell92:xexexexexexexexe... A sto se mrze metalci i punkeri? To mi nije jasno.