red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeći put kad ti sarma "uhvati", skini zagoreli deo, umuti kiselu pavlaku sa malo origana ili majčine dušice pa preli preko. Na vrh stavi seckani peršun i eto ti kamuflaže. Ako te neko pita šta je, reci "sarma na francuski način".![]()
Beba jede kasice covecea sta kad se uda ,pa rodi bebu
jel ce i njoj da kupuje palacinke na cosku??
![]()
Beba jede kasice covecekoje se spremaju za sekund..
A detetu cu sa zadovoljstvom kuvati i jelo o 16 h. Ali nikada se hvala bogu sa bebom nisam zabavljala ili ne daj boze sa nekim invalidom u ruke.
Sta mu se jede moze sam da spremi. Joj, citajuci ovu temu sve vise volim svog decka koji nije Balkanac![]()
![]()
hvalaljubic bebic,avatar i je dojajajn da ne moze biti dojajniji
![]()
dobro dobro
samo se vi zezajete
ali za jedno desetak godina kad ne budete ni za gledanje ni za ebanje
na sta ce te onda navatati musko?
;![]()
a jel ti imas predstavu sta se nalaazi u tim kasicama?
a jel ti decko latinoamerikanac
??
sad mene optuzujes za sovinizamVidi, recicu ti samo da se sovinizam kaznjava bodom. Makar na ljisu![]()
Umrecemo same, ah avaj..![]()
zanaci deca ce imati plava krvna zrnca .Decko mi je Italijan, grof![]()
A šta kada se venčaju i dobiju bebu? Je l je samo žena predodređena da kuva? Vama sakate ruke? Ne umete da nahranite dete?a sta kad se uda ,pa rodi bebu
jel ce i njoj da kupuje palacinke na cosku??
![]()
A šta kada se venčaju i dobiju bebu? Je l je samo žena predodređena da kuva? Vama sakate ruke? Ne umete da nahranite dete?
jasta pile,jos i pitasima i da radis, i da cistis, i da kuvas za dva para gladnih usta. ti ne moras da jedes, sta i onako ces samo da se gojis a moras da se doteras nakon porodjaja, nece valjda muz da gleda to salo i celulit!!! zna se sta je uloga zene!
Sledecu sarmu jede kod mame![]()
Bitno da mi "fil" uspelo i da je stvarno bilo ukusno, bice lepse na oko neki tamo sledeci put.
LM, da te ne citiram 2x, apropo palacinki i tog posla, danas sam posle sarme prala sudove jos pola h i ribila sporet, rernu, zatim sam morala da iako sam jutros prala kosu da istu perem opet jer taj kome sam spremala sarmu je jos tu i ne dolazi u obzir da lezem u krevet sa "mirisom domacice" Ipak je 21.vek.
Naravno da se ne gadim na hranu, posebno ako sam je ja spremala, ali u mom sistemu vrednosti nema sanse da se ikad pretvorim u kucnu pomocnicu i "kucanicu"![]()
Naravno da cu kuvati muzu, kuvam i sebi u 23.god i momku sto apsolutno ne moram niti se od mene ocekuje (![]()
), ali nikada necu biti zena rob kuhinje..
Ono sto je isto kod kuce i kupljeno u "Kulini" recimo, ili u Keopsu ce se kupovati jer postoji milion stvari koje cu radije da radim nego da kuvam.
Da spremam palacinke kuci pored sporeta i da stojim 3h? Cemu?
Ukus je isti, a hiljadu puta jednostavnije. Ono sto treba da bude domace, bice domace..Ali da budem tip zene koja sa komsinicom razmenjuje recepte, prica o kuvanju, nikad.
Kod moje majke se rucak sprema ujutru za taj dan sat vremena uz kafu ujutru bez price o tome sta ce da se kuva i neke fame "danas su vanilice" , bez komplikovanih torti i bespotrebnih sati u kuhinji..
Tako ce i kod mene biti, pa kome se bude svidjalo, svidja mu se kome ne, shiroko mu polje.
I sad mi tema moze pod lock![]()
pa valjda je u redu da zene posle porodjaja rade na sebi da dodju u neko priblizno stanje u kojem su bile pre porodjaja
u prvom redu zbog sebe
pa zar to nije nesto sto je normalno??
georgeMa one ne rade ni pre porodjaja..a pos im je kao jos i izgovor ako se vrsi presija da je kontraproduktivno![]()
jasta pile,jos i pitasima i da radis, i da cistis, i da kuvas za dva para gladnih usta. ti ne moras da jedes, sta i onako ces samo da se gojis a moras da se doteras nakon porodjaja, nece valjda muz da gleda to salo i celulit!!! zna se sta je uloga zene!
Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulja zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi![]()
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovdepotrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?