Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.956

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve to oce da se uda, al im neshto slabo ide...![]()
nije mi problem da skuvam,ali kuvam ono sto ja volim da jedem,ali da skuvam i podelim nije mi problem. al suljpa je nesto sto jednostavno ne jedem jer mi se gadi,i miris,i ukus,i osecaj u ustima kad zagrizes zrno....i to definitivno nemam nameru da kuvam. zapravo to je jedna od one hrane od koje imam i dalje traumuJuce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulja zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi![]()
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovdepotrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?
Hm,ja ovu temu dozivljavam ocigledno preozbiljno,vidim mnogi se zezaju ,dopisuju,nadmudruju..ali ajde,mora i takvih biti.....
Ne znam sta da kazem na ovaj tekst....to je razmisljanje,hiljadu svetlosnih godina daleko od mog.......sad treba da budem bolesna i operisana,da bi mi tada neki buduci muz kuvao rucak....oh zaboga.....eto potrudio se jednom u zivotu i on......meni je sve stvar dogovora,ja radim ovo,ti ono......ravnopravno,neopterecujuce......zajedno spremamo,zajedno posle cistimo,ili podelimo poslove.......misli ja sam zaposlena zena....i ja zelim kad dodjem kuci da me ceka toplo jelo i spavanjac.....kupujem garderobu koja se ne pegla,ne znam da peglam,niti me zanima da naucim......ja nikoga ne bih terala da meni nesto pegla,zasto bih ja onda bila u obavezi da to radim......volim restorane,putovanja,volim lep zivot......tako i sad zivim.....zasto bi moj zivotni standard se smanjio kad bih se udala....nema sanse...znam sebe....ni pod razno....![]()
kikiki, ne radi se o nikakvom buducem muzu ili sl.
jjbt, tek sam 18 napunila, zezanjeeeeeeeeeeeeeee
a to za bakine kolace sam navela samo kao fini gest, u stvari sve sto sam navela su samo neke sitnice, meni interesantne
nzm, kada tj. ako nekada budemo ziveli zajedno, zenili se i udavali, ondaK cu ozbiljno da porazmislim i odgvorim na ovu temu kako i pristoji
sada nmg da razmisljam o takvim stvarima, mislim, smesno mi, ja sam ovo shvatila kao zebanciju![]()
kikiki, ne radi se o nikakvom buducem muzu ili sl.
jjbt, tek sam 18 napunila, zezanjeeeeeeeeeeeeeee
a to za bakine kolace sam navela samo kao fini gest, u stvari sve sto sam navela su samo neke sitnice, meni interesantne
nzm, kada tj. ako nekada budemo ziveli zajedno, zenili se i udavali, ondaK cu ozbiljno da porazmislim i odgvorim na ovu temu kako i pristoji
sada nmg da razmisljam o takvim stvarima, mislim, smesno mi, ja sam ovo shvatila kao zebanciju![]()
E ebi ga,ja sam mom pravila kuvala i to ne samo pasulj...tacnije od pasulja sam pocela a zavrsila na krecenju kuce i asovljenju dvorista,dok on gleda fudbal.Mrs stoko..lepo sam mu ispred nosa iscupala kabal od televizora i izjurila ga van..trebalo mi jue podosta dok mi je doslo iz dupeta u glavudzu..kad me video sa zakrvavljenim ocurdama,samo se pokupio..bem ti leb..tako ti je to..sve cico mico,ajd da nije gladan,da nije go i neopeglan,pa ajd dodaj ovo te da ne ustaje iz kreveta,te pokrij ga da ne ozebe..e a kad je doslo do toga da ja skapavam napolju na plus 35 e a njega dusa ne boli za mene...e od tada nikad vise..zene pamet u glavu..
Brukate se majke mi
Hocete da vas ja naucim da kuvate?
Nema sta ne znam da skuvam,a pri tome sam bivsi DJ.,bajker,privatnik...
Frajer bre![]()
Cipelicka morash mi recept prebaciti...ovako ipak ne znam da je spremim![]()
DanasPohvalila sam se na svim pdfovima..
![]()
Zagolelo, ali pojelo se![]()
Do pasulja necu skoro da stignem...