Pune ruke posla

Sad cu da se iznerviram i da odem da izdinstam luk za gulas:sad2:

Gulas...
561943.gif

Pa, sta me briga :lol:
Nije uspelo, ali se pojelo i krajn :lol:

Cim je jestivo iz prvog puta... dobro je :lol:

Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?
Odmah to treba išutirati u gu.zicu i poslati njenoj kući.
Nikad ništa neće od nje biti, pa nek traži drugu budalu koja će da rinta za nju.
Tako jedan čovek reče devojci da napravi palačinke, a ona se zgranu, i reče da on treba da zna- kako ona to ne zna.
On se nasmeja, reče da se šalio, i da je vodi na kolače.
Posle kolača , savim mirnim tonom, bez imalo ostrašćenosti, on njoj reče da je kraj, i da se rastaju, zauvek.
Ona se opet zgranu.
"Zašto, pa ništa nisam uradila?!"
"Baš zato, devojko. Ništa nisi uradila, a nikad ništa uraditi i nećeš"
Hteo je da joj kaže kako je suviše matora da bi uhvatila lovatora, i kako je suviše "emancipovana" da bi nekoga "služila", da gaji aristokratski prezir prema radu, iako ne zna načina ni 1000 dinara da zaradi, a zna hiljadu načina da mnogo više potroši....i još dosta toga, ali je slutio da je to jalov posao, pa je oćutao.

uh, ti ko dete neko da si čuvala a ne odraslog muškarca...:confused:
Pa to ti je isto,isti vakat..ja sam za to da ljubav sa hranom na usta ulazi,i da treba umeti i znati,ali sta je bre sa onim muskarcima koji treba to da zasluze.PO CEMU JE TAJ ZASLUZIO DA MU KUVAS PASULJ,I DVORIS GA..ko vas hebe bre..sve ovo ono treba da smo domacice vrsne,da budemo voljne i spremne da titramo njihovim zeljama..a neka mi neko sada nadje muskarcinu kakav treba da bude,sposobnog da radi i zaradi,da me cuva i brani,mazi i pazi...ajd to da vidim..nema,e pa cvrc milojko.

Poslednja izmena:
Odmah to treba išutirati u gu.zicu i poslati njenoj kući.
Nikad ništa neće od nje biti, pa nek traži drugu budalu koja će da rinta za nju.
Tako jedan čovek reče devojci da napravi palačinke, a ona se zgranu, i reče da on treba da zna- kako ona to ne zna.
On se nasmeja, reče da se šalio, i da je vodi na kolače.
Posle kolača , savim mirnim tonom, bez imalo ostrašćenosti, on njoj reče da je kraj, i da se rastaju, zauvek.
Ona se opet zgranu.
"Zašto, pa ništa nisam uradila?!"
"Baš zato, devojko. Ništa nisi uradila, a nikad ništa uraditi i nećeš"
Hteo je da joj kaže kako je suviše matora da bi uhvatila lovatora, i kako je suviše "emancipovana" da bi nekoga "služila", da gaji aristokratski prezir prema radu, iako ne zna načina ni 1000 dinara da zaradi, a zna hiljadu načina da mnogo više potroši....i još dosta toga, ali je slutio da je to jalov posao, pa je oćutao.

Pa da joj je platio 1000 dinara da ti isprži palačinke, možda i bi.:lol:

Posebno zanimljiv mi je deo "kako se pravi psihološki profil ženske osobe na osnovu debilne stvari napravljene od par jaja, brašna i vode". :roll:
A i ne vidim svrhu zašto bi iko normalan zasukao rukave, usmrdeo dušu i mlatio se sat vremena zbog nečega što imaš kupiti na svakom ćošku.

A i ne vidim svrhu zašto bi iko normalan zasukao rukave, usmrdeo dušu i mlatio se sat vremena zbog nečega što imaš kupiti na svakom ćošku.
?Možda zato što neko voli da učini nešto za nekoga koga voli (a za i sebe), a kako nam nije život toliko ispunjen da ne možemo odvojiti tih sat vremena za to, i kako/možda nam je previše da platimo dvadeset palačinki koje mogu da se naprave za cenu jedne, i kako nam ne smeta da činimo puno toga čemu ne vidimo svrhu, i šta već sve ne... Ne podržavam čoveka koji prosipa pamet jer nije dobio palačinke kada je hteo, samo ne dozvoljavam da se banalizuju one male stvari koje činimo jedni zarad drugih, bilo iz svoje želje ili njihovih očekivanja. Nekada su te želje i očekivanja u neskladu sa mogućnostima, i tu mož da nastane konflikt, pogotovu kada neko još misli da ima pored sebe drugu mamu koja je dužna mu udovoljava/tatu koji će učiniti sve što njoj treba, samo da zatraži. Što često ne može tako, i zahteva prilagođavanja sa obe strane, na šta masa njih nije spremna, jer smo sad kao najpametniji i šta nam treba da činimo ustupke, ma da činimo išta onom drugom. Kada tome ionako ne vidimo svrhu, šta će njoj dvaes šesti par cipela kada ima samo dve noge, i šta će on na fudbalu sa društvom kada može da u slobodan dan preuređuje stan i isto se oznoji...

Pa da joj je platio 1000 dinara da ti isprži palačinke, možda i bi.:lol:

Posebno zanimljiv mi je deo "kako se pravi psihološki profil ženske osobe na osnovu debilne stvari napravljene od par jaja, brašna i vode". :roll:

zato shto ce se jednog dana mozda naci u situaciji da ne moze da kupi i crci od gladi :lol: mnogo ste se zaboravili da je novac chista ljudska izmishljotina i da moze jednog dana sve da se promeni :roll:

Back