Pune ruke posla

Sto si bre ljubomoran kolega pa to spustanje uopste nije djentlmenski..ovo ti je veliki - kod forumaljki

prijatelju jel cujes kako puca? to puca tamo dole kod mene sta ce neko misliti o meni ;)

kad bi ti se u zivotu desile stvari koje su se desile meni a ja ti to ne zelim onda ne bi tako pricao, zelim ti da to nikad ne dozivis.
ali plitko razmisljas, opet to je tvoje pravo:ok:

Znas kako, koliko god se mi ovde zezali, i ja negde (u sebi doduse :D ) se slazem sa tim.
Naravno, okrenula sam malo na ozbiljno, citajuci tvoj post o porodicama u restoanima brze hrane, i slazem se sa tim
Ima li nesto lepse od porodicne atmosfere za obrokom?
Kada je kuvanje u pitanju, ni meni nije jasno zasto je dana IN ne znati kuhati? Stavrno mi nije jasno.
Da se razuemo, moze onda prihvati i tvoje nekuvanje a da bude tipican primer blavana u trosedu pred TV.
Ako je obrok uslov za srecan brak/vezu... i ako druga strana daje isto na drugim sferama, zasto je obrok problem?
Nravno, ogradjujem se pri tome od retarda kojima zena mora da servira u tacno vreme svaki obrok koji jede... ima tu sredina, ne zovu je dzabe zlatnom, gde sve moze da se postigne :)

Ja sam (doduse, odavno to utvrdih) budala koja voli da svog muzjaka usreci dobrim zalogajem, ali ako je samo taj zalogaj uslov za sagledavanje mene... dovidjenja ;)

Ali to je priznaces ipak stvar vaspitanja i vredna stvar u svacijem zivotu..da si full sposoban da se brines o sebi a tek je + ako ti ne pada nadrk i za druge..e ovo ti je zbog ljubomornih kolega:heart:

prijatelju jel cujes kako puca? to puca tamo dole kod mene sta ce neko misliti o meni ;)

kad bi ti se u zivotu desile stvari koje su se desile meni a ja ti to ne zelim onda ne bi tako pricao, zelim ti da to nikad ne dozivis.
ali plitko razmisljas, opet to je tvoje pravo:ok:

Oket brale..evo preporucujem ovo iskustvo koje prshti iz tvojih prstiju svim forumaljkama da vide potencijal:zag:

Ne moze bre dobar pasulj kaki ja beba kuvala nigde se nadje:besna:a ona ako ima to vaspitanje iz kuce nece joj pasti tesko vec ce trcati da kuva:banovati:

И то не зато што јој ти тражиш него зато што зна шта је квалитетна клопа, односно из истог разлога због којих се и ја мантам по кујни иако имам кеша за кафану :)
Иначе, може свако да скува, опере, опегла, али је само будали то испод части, без обзира на пол.

И то не зато што јој ти тражиш него зато што зна шта је квалитетна клопа, односно из истог разлога због којих се и ја мантам по кујни иако имам кеша за кафану :)
Иначе, може свако да скува, опере, опегла, али је само будали то испод части, без обзира на пол.

Šta da ti kažem, kad vidim da znaš ...........

ako covek ima motiv nista nije tesko,cim popuste opne kod dva ega onda je svesjedno ko ce sta raditi sujeta je muka,sjebe ljude a da toga nisu ni svesni
tacka

a o cijoj sujeti se radi u temi?
njegovoj. njegovom egoizmu ili primitivizmu. ako su zajedno na letovanju po kojoj logici stvari ona treba da pere njegov ves? po kojoj inteligentnoj logici? tip iz teme je primitivac. sta ce on to na tom letovanju da radi ukoliko mu ona kuva i pere? da cepa drva, donosi vodu sa izvora udaljenog 6 kilometara??
ajte ljudi srednji vek prosao odavno. nekad je takva podela poslova bila neophodna jer su muskarci radili teske posleve kako bi svi oni preziveli, a zene (na neki nacin zasticene) ostajale kuci pored sporeta i dece. danas je muskarac rasterecen takvih obaveza pa ce naravno ucestvovati u kucnim. inace imamo pred sobom lenstinu koja lezi na trosedu i podriguje dok je zena i dalje negde u nekom srednjem veku. kako vas bre nije sramota? pred sobom, od tolike sopstvene zatucanosti. sa takvim stavom idite na neku nepristopacnu planinu gde se i dalje zivi kao u srednjem veku pa cete imati zenu pored sporeta ali cete vi dobro da se znojite i teglite radeci teske fizicke poslove. ovako ste postali paraziti, invalidi u mozak, ruke i kicmu. ni za sta na kraju niste.

ps. nije ovo tebi nego ja u globalu:)

njegovoj. njegovom egoizmu ili primitivizmu. ako su zajedno na letovanju po kojoj logici stvari ona treba da pere njegov ves? po kojoj inteligentnoj logici? tip iz teme je primitivac. sta ce on to na tom letovanju da radi ukoliko mu ona kuva i pere? da cepa drva, donosi vodu sa izvora udaljenog 6 kilometara??
ajte ljudi srednji vek prosao odavno. nekad je takva podela poslova bila neophodna jer su muskarci radili teske posleve kako bi svi oni preziveli, a zene (na neki nacin zasticene) ostajale kuci pored sporeta i dece. danas je muskarac rasterecen takvih obaveza pa ce naravno ucestvovati u kucnim. inace imamo pred sobom lenstinu koja lezi na trosedu i podriguje dok je zena i dalje negde u nekom srednjem veku. kako vas bre nije sramota? pred sobom, od tolike sopstvene zatucanosti. sa takvim stavom idite na neku nepristopacnu planinu gde se i dalje zivi kao u srednjem veku pa cete imati zenu pored sporeta ali cete vi dobro da se znojite i teglite radeci teske fizicke poslove. ovako ste postali paraziti, invalidi u mozak, ruke i kicmu. ni za sta na kraju niste.

o obostranoj

kad odes na planinu ili vec negde tamo se ne kuva tamo se nista ne radi tamo se seta ,jede koziji sir i yebe ,naravno koliko ko moze
:)

:)

Juce cuh da se momak zalio kako mu devojka nikad nije skuvala pasulj. Svadjali se, on joj pobrojao sve zive minuse izmedju ostalog da mu ne pegla vesh i nikad nije skuvala pasulj :lol: a zna da mu je to omiljeno jelo i nikad mu nista nije oprala iako su recimo po 15, 20 dana zajedno.. Na moru, budu kod nje, njega..
Meni je ovo hit izjava. Ja kuvam, doduse ne pasulj, perem, i peglam , ali sebi ;)
Jel ste sve vi forumashice skuvale svakom momku pasulj, da li mu perete vesh iako ne zivite zajedno? Koliko su nasim alfa muzjacima ovde :mrgreen::heart::lol: potrebne domacice koliko devojke ili vam se to podrazumeva da devojka = domacica uvek , ali u fullu, znaci pasulj and co?

opet si u problemu...imas u Tempu pasulj gotov sa sve slaninicom u konzervi, tvoje je samo da ga podgrejes sa sve konzervom u vreloj vodi i tvoji ljubavni problemi bice reseni..ali posle ces imati "gasne" probleme;)))

Ti ono baš mrziš muškarce :think:

Back