Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.026
za mene je ok kad je kucna varijanta da napravim klopicu ali on da opere sudove.
Za mene nije..iz razloga kad ja spreman nesto NE PROCENJUJEM dal ce se ona uvatiti posudja..nego kad sam poco da jedem gomna jescu do kraja..necu sedeti i frktati sto sam samoinicijativno krenuo u tu avanturu spremanja..da i nema nje sebi bih spremao..a ako to ona ne vidi i ne ceni da isto uradi nek se tera u k
ko sto rekoh garantujem da je lakse staviti pasulj da se kuva i sminkati se 3 sata dok se ne skuva..nego dati joj da oljusti kilo kpompira..jabuku ne znaju da oljuste te koje se kao protive..kao nece meni a zna..zna k..jer ce joj sutra biti tesko i deci da sprema..ona koja zna se nikad nece protiviti..ona koja ne zna mora vezba

. ona u 19, 20 godina NEMA decu i ne planira ih jos x godina. i retko zaista retko imamo primere losih majki cija deca gule pastetu celi zivot. znaci, kad deca dodju to je sasvim druga situacija. sada kao treba da kuva MOMKU, o tome je tema, a on jeste dete li nije njeno. i na kraju, ako toliko voli pasulj sto ga ne skuva? lencuga muska igra igrice na trosedu a zna da teoretise. ona da mu pere ves???? a zasto zaboga? da bi posle 10 godina znala da opere benkice svojoj bebi??? ma sta mi napricaste
o cemu pricas bre pogledaj pun mek nesposobnih roditelja i buckaste dece jer im daju samo sendvice..aj nemoj me zamajavas

dakle jelo..obrok je nesto neophodno..neko mora da spremi..necemo jesti iz papirnih tanjira zato sto ona glumi finocu..a takvih zena ima..nema svaka masinu za sudove..jel ja nju procenjujem koliko kg moze poneti sa pijace?ne
i da znas da ce mi to bude svaki sledeci test..i ne da me zove da joj ja otfikarim sekirom glavu..i jurim takvu po dvoristu..ona ima sve zavrsi