PUDLE

Moj cilj i jeste da otvorim salon cim dobijem diplomu ali da to zaista bude na nivou u svakom smislu. Meni iskustvo ne nedostaje ali cinjenica je da se se stilovi i u friziranju mijenjaju a ja to nisam pratila jako dugo. Osim Milene i Aleksandar (ne znam mu prezime) sisa pse ali on ne pravi frizure vec samo skracuje dlaku pudlama kod njega je sisanje 20 e a kod Milene 45 e. Aleksandrov broj nemam ali ga imaju u Montvetu pa mozes zvati njih ako ti odgovara taj tip usluge (mislim na skracivanje dlake)

S obzirom da sam svoju pudlu prvi put sisala kod Aleksandra i upste nisam mogla da nadje mzajednicki jezik sa covjekom, biste li mi mogli dati broj gdje. Milovic? Ne planiram da sisam pudlu za izlozbu, vec samo da mu malo skratim, stilizujem dlaku, skratim kandze i sredim usi. Da li ona radi te stvari?

S obzirom da sam svoju pudlu prvi put sisala kod Aleksandra i upste nisam mogla da nadje mzajednicki jezik sa covjekom, biste li mi mogli dati broj gdje. Milovic? Ne planiram da sisam pudlu za izlozbu, vec samo da mu malo skratim, stilizujem dlaku, skratim kandze i sredim usi. Da li ona radi te stvari?

Moj savet ti je da sacekas Djinu da se vrati iz Beograda i da ti pas bude jednom sredjen kako treba. Inace je na usavrsavanju bash shishanja pasa.

Vidim, ucutali se pudlashi... nikakog abera od njih :)
Aj da prodrmam temu, a i da prijavim novog chlana ovog drushtva :
Stigla nam je Papagena, mala crvena patuljica :D

DSC01154-1.jpg

DSC01156-1.jpg

Hvala svima :)
Jasna, ona je zemljakinja tvojih pudli - Nemica je rodjenjem :)
Ime joj je Papagena Hot Love Von der Salana
Inace, gledajuci familiju, malo je Finkinja, malo Dankinja...
Mala je kao zvrkic, vec pravi uveliko stetu po kuci, a kada se stavi na povodac, otima se kao konjce :)
Ja sam vec zaboravila kako je to imati stene u kuci, posebno sto je moj Leo jako miran pas (u kuci), a sada samo pazimo da ne nagazimo ili nju, ili ono sto ostaje iza nje :D

Длака на местима која се влаже на мојој белој пудли (стомак, препоне, доњи део груди) постала је црвена. Чуо сам да је то због неких гљивица и да има неки препарат који се у преводу са енглеског зове ваљда "анђелска белина". Ко зна нешто о овом проблему и препарату, молим нека напише. Поздрав

Длака на местима која се влаже на мојој белој пудли (стомак, препоне, доњи део груди) постала је црвена. Чуо сам да је то због неких гљивица и да има неки препарат који се у преводу са енглеског зове ваљда "анђелска белина". Ко зна нешто о овом проблему и препарату, молим нека напише. Поздрав

Odlicno znam o cemu pricas, imali smo isti problem. Nisu to gljivice, vec bakterija koja zivi na mokroj dlaci.
Nista od ovde prporucenih "lekarija" ne pomaze osim Angel glou-a ili Angel eys, ili kako vec...
Njega ima samo u Americi, i jedino pomaze,
Muku sam mucila dve godine dok ga nisam nabavila i konacno resila problem.
Ako te jos vise o tome zanima, kontaktiraj me na pp.

Cao svim ljubiteljima pudlica,Nova sam i imam harlekin pudlicu staru godinu dana,zove se Chanel.Imam nekih problema oko njene ishrane pa bih volela sa nekim da razmenim iskustva,Problem je u tome sto bi ona sve i stalno jela ali stomacic joj ne podnosi bas bilo koju hranu,obozava sir,voce skoro svo,svinjsku dzigericu i jos neke stvari ali posle mi dobije proliv.Negde sam procitala da im treba davati zumance za lepu dlaku,ali kako da joj dam,zivo ili kuvano?Nadam se da ce neka dobra dusa i meni i mojoj kuci da pomogne nekim savetom.Probacu da stavim sliku!

Odlicno znam o cemu pricas, imali smo isti problem. Nisu to gljivice, vec bakterija koja zivi na mokroj dlaci.
Nista od ovde prporucenih "lekarija" ne pomaze osim Angel glou-a ili Angel eys, ili kako vec...
Njega ima samo u Americi, i jedino pomaze,
Muku sam mucila dve godine dok ga nisam nabavila i konacno resila problem.
Ako te jos vise o tome zanima, kontaktiraj me na pp.

To je verovatno ekzem,zar ne?Pokusavam da stavim sliku ali mi nesto jos ne ide!Pozdrav svima.

Pudlasi ,tri dana je moj Ogi imao mucninu,povremeno proliv ,a posto je jako mrljav na jelu,mislili smo da je pokvario stomak i dobijao je terapiju skladno tome. Na srecu nas doktor ALEKSANDAR KALUDJEROVIC iz Kraljeva je testom ustanovio da je u pitanju KORONA VIRUS koji je inace jako opasan i poguban za pse.Ogi je veceras bolje,moze da stoji na nogama,mase repom,i pojeo je posle 4 dana mrvicu mesa.U bolnici je pod budnim okom divnog doktora,prima infuziju i nadam se da je najgore pregrmeo.MOLIM VAS NE IGNORISITE NAVEDENE SIMPTOME.

To je verovatno ekzem,zar ne?Pokusavam da stavim sliku ali mi nesto jos ne ide!Pozdrav svima.

Kao sto rekoh, nije, vec bakterija. Nema potrebe da nagadjas, vrati se malo unazad, nacices slike mog psa s takvim ruznim mrljama.
Uostalom, vec sam napisala sta je (i na ovoj i na nekim predhodnim stranama) i cime se leci.... da ne ponavljam ponovo.

Ogiju brzi opravak zelimo, Marina, javljaj kako je!!!

Back