Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj cilj i jeste da otvorim salon cim dobijem diplomu ali da to zaista bude na nivou u svakom smislu. Meni iskustvo ne nedostaje ali cinjenica je da se se stilovi i u friziranju mijenjaju a ja to nisam pratila jako dugo. Osim Milene i Aleksandar (ne znam mu prezime) sisa pse ali on ne pravi frizure vec samo skracuje dlaku pudlama kod njega je sisanje 20 e a kod Milene 45 e. Aleksandrov broj nemam ali ga imaju u Montvetu pa mozes zvati njih ako ti odgovara taj tip usluge (mislim na skracivanje dlake)
S obzirom da sam svoju pudlu prvi put sisala kod Aleksandra i upste nisam mogla da nadje mzajednicki jezik sa covjekom, biste li mi mogli dati broj gdje. Milovic? Ne planiram da sisam pudlu za izlozbu, vec samo da mu malo skratim, stilizujem dlaku, skratim kandze i sredim usi. Da li ona radi te stvari?
Длака на местима која се влаже на мојој белој пудли (стомак, препоне, доњи део груди) постала је црвена. Чуо сам да је то због неких гљивица и да има неки препарат који се у преводу са енглеског зове ваљда "анђелска белина". Ко зна нешто о овом проблему и препарату, молим нека напише. Поздрав
Odlicno znam o cemu pricas, imali smo isti problem. Nisu to gljivice, vec bakterija koja zivi na mokroj dlaci.
Nista od ovde prporucenih "lekarija" ne pomaze osim Angel glou-a ili Angel eys, ili kako vec...
Njega ima samo u Americi, i jedino pomaze,
Muku sam mucila dve godine dok ga nisam nabavila i konacno resila problem.
Ako te jos vise o tome zanima, kontaktiraj me na pp.
To je verovatno ekzem,zar ne?Pokusavam da stavim sliku ali mi nesto jos ne ide!Pozdrav svima.
Jos se mucim sa postavljanjem slika ali nadam se da cu uspeti.