PUDLE

Djina, Inina frizura je savršena :super: Odlično si to uradila :ok: Daj još neku sliku, pa se možda i ja odlučim da mog Ognjenog tako doteram :think: A, i dobroj Pudli, sve lepo stoji:zper:

Stvarno niste fer,ja redovno pratim ovu temu a odavno nema novih slicica. :rida: Juce smo moja cerkica i ja na Banjici videle jednu finu gospodju sa dve crne pudle i letnjim frizurama,istopile smo se od lepote. :zaljubljena:

Poslednja izmena:
Evo kad niko neće, ja postavljam nove fotkice u letnjoj frizuri.:)

Prilozi

• Jupii-2god.jpg
    Jupii-2god.jpg
    66,3 KB · Pregleda: 31
  • Jupii-2g.jpg
    Jupii-2g.jpg
    54,4 KB · Pregleda: 29
  • Jupi-inv-nasi-psi.jpg
    Jupi-inv-nasi-psi.jpg
    23,1 KB · Pregleda: 27
Ljudi, dajte mi savet, kako da poboljsam dlaku kod Ognjenog :think: Nesto mu je retka:sad2: A momak vec ima godinu dana :per: O.K.sveze jaje, ali koliko cesto, i sta je jos dobro i efikasno :zper:

Internet mi je bio u kvaru pa nije bilo ni mene ni slikica, za dlaku je odlicna kombinacija ulja koja sadrze omega 3 i omega 6 masne kiseline ( riblje, laneno, ulje od boreca) takodje sam citala da kikiriki puter pomijesan sa medom i svjezim kvascem daje super rezultate, ja upravo to sad koristim (po pola kasicice svakog sastojka i to je kolicina za tri psa) bebe obozavaju tu brlju a Ina se najezi ali mora pojesti. Zumance ja dajem svjeze najvise tri puta nedeljno i to podijeljeno na njih troje

NEMOJTE PSIMA DAVATI KIKIRIKI I OSTALE MAHUNARKE! :rtfm: Srediće im se dlaka ali će da im strada imuni sistem. Bolje se lepo držite lanenog i ribljeg ulja, provereno su efikasni.

NEMOJTE PSIMA DAVATI KIKIRIKI I OSTALE MAHUNARKE! :rtfm: Srediće im se dlaka ali će da im strada imuni sistem. Bolje se lepo držite lanenog i ribljeg ulja, provereno su efikasni.

Stvarno bih cijenila ako bi ovdje iskopirala neki tekst koji argumentovano dokazuje da je kikiriki (tacnije puter od kikirikija) u kolicini koju sam ja navela stetan za psa, da ne trujem vise imuni sistem svojih pasa...............................

Jasna, Gaga frizure su super :heart::heart::heart:

Poslednja izmena:
Ja sam bila odusevljena kada sam ga videla. S obzirom da je bio u punoj dlaci, strah me hvatao kako cu ga odjednom videti "celavog" , medjutim MIla je odradila Majstorski, pa ja odoh sretna i zadovoljna kuci :D

pozdrav svima. dragi i ja trazimo da kupimo aprikot srednju ili toy zensku pudlu iz nekog provjerenog legla/odgajivacnice (iskljucivo radi zdravstvenih razloga i karaktera). necemo se baviti uzgojem, nego je hocemo kao ljubimca.
dragi je 18 godina imao crnu pudlu, koja je nazalost uginula prije 2 godine i konacno je spreman za novog clana porodice. ukoliko imate vi sami stene aprikot pudle na prodaju, znate nekog ko ima tj. ko ce imati (nije vazno da to bude sad, ali vazno nam je da bude!) molim vas da mi javite.

hvala vam svima i
POODLE RULES! :D najsladje su, stvarno!

Anuska, nadam se da ce biti jos, samo ako mozete malo da sacekate :)
S Magbetinom vlasnicom se cujem jako cesto i ona je ...prezadovoljna njenim karakterom, brzinom kojom uci stvari, uopste razvojem.
U izgledu mi je novo parenje, samo se ceka da "devojka" bude ...ZA ;))
Samo pitanje...izmedju toya i srednje postoji i patuljasta pudla, da li znash za to? ;)

Poslednja izmena:
Ovo je Mona. Porasla je u pravu patuljastu pudlu. Stara je 14 meseci. Nije da se hvalim (i nije sto je moja) al mnogo je lepa;) Dajte i vi neke slike. Sta ste se olenjili. Nemojte posle da kazete da ste svi bili na odmoru u isto vreme.:mrgreen:

Prilozi

• Slika2526.jpg
    Slika2526.jpg
    65,5 KB · Pregleda: 31
  • Slika2549.jpg
    Slika2549.jpg
    101,7 KB · Pregleda: 30
  • Slika2552.jpg
    Slika2552.jpg
    79,3 KB · Pregleda: 30

Back