lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Da li je ovo pudla ili maltezer?Bila sam ubedjena da je maltic u pitanju,ali me je sad zbunilo sto je na ovoj temi...
Pudla valjda, nisam dobro videla

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je ovo pudla ili maltezer?Bila sam ubedjena da je maltic u pitanju,ali me je sad zbunilo sto je na ovoj temi...
Ja sam odgajivac pudli ali u mom coporu obitavaju i tri maltezera. Zorica je kupila maltezera i ono je maltezer
. Nisam znao da nesmem da spominjem maltezere u ovoj temi. Izvinjavam se.
Bez obzira na neke komentare meni se onaj maltezer bas svidja. O ukusima ne treba raspravljari.
Pa, dajte ljudi, šta fali što je pas trenutno drugačije boje nego što smo mi svi navikli da vidimoUostalom to nije trajno farbanje, i da je ostao beo, ne bi se toliko ni komentarisalo, o inače preslatkoj kuci
Savo, bravo i tebi, i tvojim kucama
![]()
Pa, dajte ljudi, šta fali što je pas trenutno drugačije boje nego što smo mi svi navikli da vidimoUostalom to nije trajno farbanje, i da je ostao beo, ne bi se toliko ni komentarisalo, o inače preslatkoj kuci
Savo, bravo i tebi, i tvojim kucama
![]()
Super Gagasf...lavicazar, hvala
Sutra idem da vidim bebe i da ih slikam!!!! Ne mogu docekati![]()
Naše bebe su konačno progledale pre 2-3 dana i vrlo su nestašne, a tako male.Evo par novih slikica.Nisu najkvalitetnije, ali pogodićete ko je moj ljubimac.![]()
E pa dragi moji,redovno citam vase postove i gledam slicice najlepsih pudli na svetu
Vec dugo se kanim da sebi ulepsam zivot jednom,i to ce se naverovatnije destiti uskoro.Naime,dogovor je da kada diplomiram dobijem malenu pudlu.Pa me zanima kome da se obratim sto se kupovine tice,jer zaista ima toliko odgajivacnica. . .Pa bi mi jako znacio savet vas iskusnih koji imate vec vase slatkise
Hvala vam unapred.
Naše bebe su konačno progledale pre 2-3 dana i vrlo su nestašne, a tako male.Evo par novih slikica.Nisu najkvalitetnije, ali pogodićete ko je moj ljubimac.![]()
Pa sto se tice velicine volela bih patuljastu.Boja siva ili aprikot.
Kucni ljubimac,definitivno.Nisam nesto orna za izlozbe,zaista![]()