PUDLE

Djina, nadam se da ce i "nashe" biti tako napredne i lude:D

Leo je postao tata, dobio je dve devojcice i dva decka!!! :vatromet::vatromet::vatromet:

Mama Lina je obavila sve sama, bebe su poprilicno ujednacene po tezini i boji i ja jedva cekam da odem da ih vidim i uslikam :heart::heart::heart::heart:

Hvala svima na chestitkama, cim odem bice slika:)

Mila, kud nije lako, u mojim godinama sam vec mogla i normalna baba da budem ;)
Da ne bi ovog "mladjeg" mogla sam josh da se shvercujem :per:

Samo da se pohvalim. Trenutno najpopularniji pas u zemlji LEON, vlasnistvo Zorice Brunclik, koji je zvezda na FARMI je iz nase odgajivacnice.
Zorica i Kemis su se odlucili za nasu odgajivacnicu sto nam je velika cast (s obzirom da su mogli da biraju psa u zemlji i inostranstvu).:D:manikir::maramica:

Prilozi

• Slika0031.jpg
    Slika0031.jpg
    32,4 KB · Pregleda: 42
  • Slika0030.jpg
    Slika0030.jpg
    33,5 KB · Pregleda: 39
  • Slika0028.jpg
    Slika0028.jpg
    31,8 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
Samo da se pohvalim. Trenutno najpopularniji pas u zemlji LEON, vlasnistvo Zorice Brunclik, koji je zvezda na FARMI je iz nase odgajivacnice.
Zorica i Kemis su se odlucili za nasu odgajivacnicu sto nam je velika cast (s obzirom da su mogli da biraju psa u zemlji i inostranstvu).:D:manikir::maramica:

A jesi video sta je uradila psu??? :rida:
Jadan..ofarbala ga i povela ga na "Farmu" ...tamo jadan udise onu prasinu tamo... :(
Meni ga bas zao...a kakv je bio sladak....beli.... :heart:

A jesi video sta je uradila psu??? :rida:
Jadan..ofarbala ga i povela ga na "Farmu" ...tamo jadan udise onu prasinu tamo... :(
Meni ga bas zao...a kakv je bio sladak....beli.... :heart:

Nemoj mnogo da citas novine;)
Na zapadu postoje boje za pse (ako se vec tako zovu verovatno nisu stetne za njih). A kako se neki doticni dusebriznici nisu pobunili sto u toj "prljavstini" zive ljudi a toboze, brinu se za psa?
Da je srece da svi psi zive u uslovima u kakvim zivi Leon psi bi bili najsrecnija stvorenja. Zameriti Zorici da zlostavlja psa je valika glupost i idiotizam.:mrgreen:

Kako god, Leon je pravi šećerko.:heart: Kad je Farma u pitanju, mislim da ga najviše zbunjuje gužva koju prave, njemu nepoznati ljudi.U svakom slučaju:kiss: za Leona, a tebi Savo čestitke.:super:

Na zapadu postoje boje za pse (ako se vec tako zovu verovatno nisu stetne za njih). A kako se neki doticni dusebriznici nisu pobunili sto u toj "prljavstini" zive ljudi a toboze, brinu se za psa?
Da je srece da svi psi zive u uslovima u kakvim zivi Leon psi bi bili najsrecnija stvorenja. Zameriti Zorici da zlostavlja psa je valika glupost i idiotizam.:mrgreen:

I zar ti nije zao sto ti je ofarbala psa?:D Ja da meni neko ofarba stene mog maltezera..... ma pojma nemam sta bi uradila....:lol: Verovatno bi vikala na sav glas tipa: :azdaja::tiganj::histericna: Svaka cast sto tako mislis, ja....:lol: ne bi tako reagovala:zper:

I zar ti nije zao sto ti je ofarbala psa?:D Ja da meni neko ofarba stene mog maltezera..... ma pojma nemam sta bi uradila....:lol: Verovatno bi vikala na sav glas tipa: :azdaja::tiganj::histericna: Svaka cast sto tako mislis, ja....:lol: ne bi tako reagovala:zper:

Da li si se ti nakad ofarbala? Zar te nije zao ovoliko zena na svetu sto se farbaju.
Ja ne vidim raziliku. A ti? :dontunderstand: Sta je tu strasno?

Da li si se ti nakad ofarbala? Zar te nije zao ovoliko zena na svetu sto se farbaju.

Razlika je u tome sto se zene farbaju jer to zele, a oni psa muce! I nije mi zao zena koje se farbaju jer imaju razum da odluce zele li to ili ne, a jadni psic nema tu slobodu da bira....:roll: Necu se svadjam. I da se vratimo na temu-Pudle,
dakle, gagasf, ne znam jesam li cestitala, ali eto ako nisam
Congratulations.jpg
:vatromet:

Moje misljenje na ovu temu, i bicu iskrena (cak i malo previse), je da to rade samo poremeceni likovi. Psu to ama bas nije potrebno, oni su ziva bica a kojima njihovi vlasnici treba odgovorno da brinu a ne igracke. Jedno je kada se malo preteruje sa odelicma, ali farbati psa, mislim stvarno! Ne cudi me sto je doslo iz Amerike :roll:...

Ako nije nista stetno...onda ok.... :heart:
A on mi je mnogooo sladak...ali me nesto vise lici na maltezera..nzm zasto...:aha:
A danas sam u setnji videla prelepu pudlicu ..belu... :heart:

Ako vam neće smetati, iznela bih svoje mišljenje (u vezi farbanja psa).

Lično mislim da je mnogo veća tortura friziranje nego farbanje. I ne samo kod pudla, nego i kod pasa tipa ši-cu ili maltezera... naravno mislim na izložbene.

Jasna ne slazem se, sisanjem se pas izmedju ostalog odrzava i zdravim i cistim, ako naidjete na dobrog groomera pas nece ni osjetite razliku izmedju izlozbene i frizure za kucnog ljubimca (jer tada vise manje svi biraju kracu varijantu), znaci sisanje je neophodno, farbanje nije, nikad nisam pristala da ogarbam psa niti cu, mislim da je to vec ponizavanje psa i meni je neshvatljivo.

Jasna ne slazem se, sisanjem se pas izmedju ostalog odrzava i zdravim i cistim, ako naidjete na dobrog groomera pas nece ni osjetite razliku izmedju izlozbene i frizure za kucnog ljubimca (jer tada vise manje svi biraju kracu varijantu), znaci sisanje je neophodno, farbanje nije, nikad nisam pristala da ogarbam psa niti cu, mislim da je to vec ponizavanje psa i meni je neshvatljivo.

Ma ne i ja mislim da je preterivanje farbanje pasa, mislim..... sto neko uopste kupuje psa ako ga nece voleti takvog kakav jeste...... i sve zbog "trenda" Covece!!!!:dash::udriglavu:
Ja bi da se vratim na temu ako moze....

Da li je ovo pudla ili maltezer?Bila sam ubedjena da je maltic u pitanju,ali me je sad zbunilo sto je na ovoj temi...

Back