Ostavlja flekeI to dosta. Ona se zaista čisti, ali očigledno da ima i dosta krvi zato što kako sedne ostavlja fleke. Doduše meni je i sav naeštaj beo tako da to odmah pada u oči.
Bas mi je zao sto to cujem
 ... Jadnicak mali, pomazi je za mene i nadam se da ce je brzo proci. S vremenom ce mozda imati normalnu manju menstruaciju pa necete imati problema. Nadam se da ce biti tako. A sto se tice belog namestaja
... Jadnicak mali, pomazi je za mene i nadam se da ce je brzo proci. S vremenom ce mozda imati normalnu manju menstruaciju pa necete imati problema. Nadam se da ce biti tako. A sto se tice belog namestaja  , mi se nikad ne bi usudili
, mi se nikad ne bi usudili  !
 ! 

Koliko sam shvatila i intezitet i trajanje su vrlo individualni, zar ne?
 Koliko sam shvatila i intezitet i trajanje su vrlo individualni, zar ne?

Shalim se, najmanje me je bilo kod pudli, tu su nam bile stvari, ali sam se non-stop shetkala, obilazila prijatelje s foruma raznih. Bile su  mi u gostima dve prijateljice iz Slovenije, a stigle su na izlozbu i josh dve iz Zagreba. Trebalo je sve to videti, obici, popricati... a svi znamo da Bg izloba i nije tako mala
 Shalim se, najmanje me je bilo kod pudli, tu su nam bile stvari, ali sam se non-stop shetkala, obilazila prijatelje s foruma raznih. Bile su  mi u gostima dve prijateljice iz Slovenije, a stigle su na izlozbu i josh dve iz Zagreba. Trebalo je sve to videti, obici, popricati... a svi znamo da Bg izloba i nije tako mala  

.
.