PUDLE

Ostavlja fleke :neutral: I to dosta. Ona se zaista čisti, ali očigledno da ima i dosta krvi zato što kako sedne ostavlja fleke. Doduše meni je i sav naeštaj beo tako da to odmah pada u oči.

Bas mi je zao sto to cujem :(... Jadnicak mali, pomazi je za mene i nadam se da ce je brzo proci. S vremenom ce mozda imati normalnu manju menstruaciju pa necete imati problema. Nadam se da ce biti tako. A sto se tice belog namestaja :worth:, mi se nikad ne bi usudili :lol: !

Pa za sada već traje 4 dana, ali nadam se da si u pravu i da će uskoro prestati :) Koliko sam shvatila i intezitet i trajanje su vrlo individualni, zar ne?
Koliko dana obično traje krvarenje?

Poslednja izmena:
Ja vec pisah da sam se letos susrela s kujom koja je intenzivno krvarila i vishe od 10 dana...ali me poznavaoci zenki ne shvatishe ozbiljno. ZATO treba reci svim buducim vlasnicima da se i TO moze desavati, pa sve manje od toga ce biti super, a oni nece biti iznenadjeni - neprijatno.
Za BG izlobu mi je u gostima bila ista kujica, sa ponovnim teranjem i situacija se ponovila. Nosila je sve vreme gacice, a krvarenje je bilo bash, bash obilno. Znaci, nije retko i nije neobicno.

Uzgred, Leo na izlobi CAC, CACIB :)

Ja znam da nije neobično, čak je vrlo uobičajeno i 10, 15, 20 dana da krvare. I takođe mislim da to nije ništa strašno, pas nosi gaćice i to je to. Na početku je čudno, ali posle se navikne. Ali takođe verujem i da postoje neke genetske predispozicije za obilnost krvarenja..

A inače ja sam bila na izložbi u organizaciji agilitija, pa sam se penjala da vidim i pudle, ali nisam vas videla. Doduše samo sam svratila, nisam se puno zadržavala..

I sve čestitke!

Krofnice, nismo se ni mi videli ;) Shalim se, najmanje me je bilo kod pudli, tu su nam bile stvari, ali sam se non-stop shetkala, obilazila prijatelje s foruma raznih. Bile su mi u gostima dve prijateljice iz Slovenije, a stigle su na izlozbu i josh dve iz Zagreba. Trebalo je sve to videti, obici, popricati... a svi znamo da Bg izloba i nije tako mala :D
Mada, jako mi je zao shto se nismo srele, poznale bi se po psima sigurno :)

@Unatara, hvala puno na podeljenom iskustvu. I Širli su gaćice definitivno neophodne. Sada već ima 4 komada :D

@Gagasf, i meni je baš krivo. Ništa, sledeći put se vidimo obavezno :D

Najsrdacnije bih se zahvalila,
ako bi mi neko objasnio kako da postavim slike mog Ogija

Mozes preko spajalice, a ja znam ovako (i vise volim ovaj nacin): Napravi account na http://photobucket.com/ Kada to uradis, upload-uj slike koje zelis. Onda kada misem predjes preko slike pojavice se mala porukica gde izmedjuostalog pise Direct Link. Na url (adresu ili link) koji pise odmah posle toga klikni desnim dugmetom misa i izaberi Select All. Onda dok je selectovano (obojeno) opet klikni desnim i izaberi Copy. Onda izaberi ovde Umetni Sliku (ovu malu zutu slicicu sa sivom planinom i suncem), i kada ti se pojavi mali prozor u tom mestu gde vec stoji pocetak Url opet desni klik i izeberi Paste z:D.

forum-krstarice-srbija-srl.gif

Samo da jos dodam, ovako mogu svi da vide slike (i ljudi koji nemaju account na krstarici), a kada stavljas preko spajalice, onda ljudi moraju da naprave account da bi mogli da pogledaju sliku kada kliknu na adresu koja se pojavi.

Poslednja izmena:
Nadam se da se ova vidi bolje.Unapred vam se izvinjavam a nadam se da ste ukapirali da sam pocetnik na forumu.Inace Krofnice,ti i Sirli ste bili inicijalna kapisla da nabavim Ogija i mnogo toga sam naucila iz tvog licnog iskustva
32_14072009216.jpg
[/IMG]//

Nadam se da se ova vidi bolje.Unapred vam se izvinjavam a nadam se da ste ukapirali da sam pocetnik na forumu.Inace Krofnice,ti i Sirli ste bili inicijalna kapisla da nabavim Ogija i mnogo toga sam naucila iz tvog licnog iskustva
32_14072009216.jpg

Back