VilleLover
Početnik
- Poruka
- 45
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pozdrav svima
Posle tri godine odlaganja odlucili smo pariti nasu Inu, posto je izabranik iz Novog Sada prije nedelju dna smo otisli tamo.
Naravno sve sto je moglo da se iskomplikuje i iskomplikovalo se. Zbog snijega nismo mogli ici kolima pa smo moja cerka, Ina i ja krenule spavacim kolima , voz je naravno kasnio satima i nije bilo grijanja a spoljna temperatura je dosezala -20.
Kad smo konacno stigli u Novi Sad i povezali se sa gospodjom Nedelko Ini se nikako nije htjelo, stane namjesti se a onda pobjegne. Samo su se jednom sparili
Povratak je bio gori od polaska, kasnili smo jos i vise a nasla se i jedna gospodja kojoj je smetalo da putuje u istom vagonu sa psom iako smo mi imali zasebnu kabinu.
Sad nam ostaje samo da cekamo...
Mi smo iz Podgorice, ipak ispalo je da smo odlicno prosli jer dan pred putovanje zeljeznici je iskljucena struja pa su vozovi kasnili minimum pet sat a dan po povratku nekoliko stabala se srusilo na prugu pa su vozovi kasnili 12 sati.
Pre dva dana moje male bebe su otisle svojim novim vlasnicima.Nemogu da vam opisem kako mi je tesko.Svesna sam da nisam mogla sve da ih zadrzim.Svi su otisli u porodice koje su vec ranije imale pudle,i svi novi vlasnici su ok.Ali ..........toliko sam se vezala za ta mala luda stvorenja............
 ...   Nadam se da ce ti uskoro biti bolje
 ...   Nadam se da ce ti uskoro biti bolje  ... Znam kako ti je
... Znam kako ti je  ...
 ... ! Kada su se upoznale (nasa pudla je isla sa nama da preuzmemo Pegi naravno), po ulasku u stan, nije proslo ni pola minuta, a njih dve su pocele da se igraju kao lude, stvarno je bilo neverovatno! Bolje nisam mogla ni da zamislim. A gospodja Ljiljana ima jos tri pudle, ali ove dve su se odmah nasle
! Kada su se upoznale (nasa pudla je isla sa nama da preuzmemo Pegi naravno), po ulasku u stan, nije proslo ni pola minuta, a njih dve su pocele da se igraju kao lude, stvarno je bilo neverovatno! Bolje nisam mogla ni da zamislim. A gospodja Ljiljana ima jos tri pudle, ali ove dve su se odmah nasle  .
.u principu, ako hrana nije mnogo jeftinaa kuca je dobro jede, stolica joj je kompaktna i nije meka onda je za tvog ljubimca OK.
 mislis da je to dovoljno????.....cena na pijaci za 3 kg je 650 din, znaci u pet shopu je i vise....lepo kaki i svidja joj se ukus.....
 mislis da je to dovoljno????.....cena na pijaci za 3 kg je 650 din, znaci u pet shopu je i vise....lepo kaki i svidja joj se ukus.....