PUDLE

Pozdrav svima:zjelka2:
Posle tri godine odlaganja odlucili smo pariti nasu Inu, posto je izabranik iz Novog Sada prije nedelju dna smo otisli tamo.
Naravno sve sto je moglo da se iskomplikuje i iskomplikovalo se. Zbog snijega nismo mogli ici kolima pa smo moja cerka, Ina i ja krenule spavacim kolima , voz je naravno kasnio satima i nije bilo grijanja a spoljna temperatura je dosezala -20.
Kad smo konacno stigli u Novi Sad i povezali se sa gospodjom Nedelko Ini se nikako nije htjelo, stane namjesti se a onda pobjegne. Samo su se jednom sparili
Povratak je bio gori od polaska, kasnili smo jos i vise a nasla se i jedna gospodja kojoj je smetalo da putuje u istom vagonu sa psom iako smo mi imali zasebnu kabinu.
Sad nam ostaje samo da cekamo...z:)

Poslednja izmena:
Evo mi smo bili kod Deda Mraza po pokon, a vi?z:)

Prilozi

• DSC_0169 - kopija.jpg
    DSC_0169 - kopija.jpg
    29,8 KB · Pregleda: 34
Pozdrav svima:zjelka2:
Posle tri godine odlaganja odlucili smo pariti nasu Inu, posto je izabranik iz Novog Sada prije nedelju dna smo otisli tamo.
Naravno sve sto je moglo da se iskomplikuje i iskomplikovalo se. Zbog snijega nismo mogli ici kolima pa smo moja cerka, Ina i ja krenule spavacim kolima , voz je naravno kasnio satima i nije bilo grijanja a spoljna temperatura je dosezala -20.
Kad smo konacno stigli u Novi Sad i povezali se sa gospodjom Nedelko Ini se nikako nije htjelo, stane namjesti se a onda pobjegne. Samo su se jednom sparili
Povratak je bio gori od polaska, kasnili smo jos i vise a nasla se i jedna gospodja kojoj je smetalo da putuje u istom vagonu sa psom iako smo mi imali zasebnu kabinu.
Sad nam ostaje samo da cekamo...z:)

a odakle ste putovale do NS?

Mi smo iz Podgorice, ipak ispalo je da smo odlicno prosli jer dan pred putovanje zeljeznici je iskljucena struja pa su vozovi kasnili minimum pet sat a dan po povratku nekoliko stabala se srusilo na prugu pa su vozovi kasnili 12 sati.

Mi smo iz Podgorice, ipak ispalo je da smo odlicno prosli jer dan pred putovanje zeljeznici je iskljucena struja pa su vozovi kasnili minimum pet sat a dan po povratku nekoliko stabala se srusilo na prugu pa su vozovi kasnili 12 sati.

Iz Podgorice ste isli u NS? Niste imali blize nista?
Koja je to pudla (boja i velicina) koja je tolki put isla po takvim uslovima da se "sprijatelji" sa muzijakom? Koji je taj muzijak? (kad je zasluzio takvo "zrtvovanje")

Poslednja izmena:
U Podgodici nema ama bas nista upotrebljivo,ona je bijela patuljasta pudla (ustvari je tacno na granici pp-sp), Mladic je Del Amor of Holly Hobby,nije od onih "izvikanih"ali ima neke karakteristike koje bih voljela imati kod stenaca (kratak, kompaktan,harmonicanima dobru pigmentaciju i crne nokte) ali posto se nikad ne zna vidjecemo kakvi ce biti.

Poslednja izmena:
Pre dva dana moje male bebe su otisle svojim novim vlasnicima.Nemogu da vam opisem kako mi je tesko.Svesna sam da nisam mogla sve da ih zadrzim.Svi su otisli u porodice koje su vec ranije imale pudle,i svi novi vlasnici su ok.Ali ..........toliko sam se vezala za ta mala luda stvorenja............

Pre dva dana moje male bebe su otisle svojim novim vlasnicima.Nemogu da vam opisem kako mi je tesko.Svesna sam da nisam mogla sve da ih zadrzim.Svi su otisli u porodice koje su vec ranije imale pudle,i svi novi vlasnici su ok.Ali ..........toliko sam se vezala za ta mala luda stvorenja............

:( ... Nadam se da ce ti uskoro biti bolje :heart:... Znam kako ti je :( ...

Sto se tice novosti kod nas, za vikend sam bila po Pegi koja se spominje ovde na forumu. Sada moja pudla ima predivnu drugaricu, i njih dve se fantasticno slazu, toliko mi je drago da recima ne mogu da vam opisem :heart:! Kada su se upoznale (nasa pudla je isla sa nama da preuzmemo Pegi naravno), po ulasku u stan, nije proslo ni pola minuta, a njih dve su pocele da se igraju kao lude, stvarno je bilo neverovatno! Bolje nisam mogla ni da zamislim. A gospodja Ljiljana ima jos tri pudle, ali ove dve su se odmah nasle :D.

imam pitanje...kupila sam purinu dog chow pappy i pise da je i za odrasle male rase i sad je dajem svojoj pudlici od 3 god......kakva su vam iskustva sa dog chow jer ona bas voli da je jede.....

Back