topico
Primećen član
- Poruka
- 526
Ako uzimas psa za dvoriste, onda OK, ali ako ces ga uzeti za stan, grdno ces se pokajati![]()
da naravno za dvoriste!moja mama kad bi videla zlatnog retrivera unutra ona bi se onesvestila...i nikad se vise nebi digla!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako uzimas psa za dvoriste, onda OK, ali ako ces ga uzeti za stan, grdno ces se pokajati![]()
Meni je Radovan Bata Kokar prodao bolesno stene za cije sam lecenje dao oko 4oo eura,takodje rekao je jednu cenu koliko kosta stene a kad smo otisli digao je cenu jos 50 eura.Znam zenu kojoj je prodao stene toy pudle a ustvari je srednja,nije cak ni patuljasta.On je kinoloski sudija i te price kako su psi sampionskog porekla treba uzeti sa rezervom
.More obozava,u zadnji cas sam ga sprijecila da potpuno udje u vodu,skvasio se poprilicno,bojim se da bi bio u stanju usred zime da se okupa.
lutka. Nisam skoro videla takav stav i takvu pigmentaciju
A i fotke su takve, da mi dodje da ga naslikam ( samo kada Ognjeni ne bi bio ljubomoran
). Mada su i ostali na visini zadatka, ali Leo
Look, koliko ima tvoje luče? Prelepa mu je boja
A, Paša je šmeker. Ogi je kod mene od kraja avgusta, i čini mi se da je i Paša tada došao u svoju novu kuću.
Baš mi je drago što je naučio da ostaje sam u kući
Mi sa Ogijem izgibošmo 
Evo i Ognjenog, ali Gagasf kakav je Leolutka. Nisam skoro videla takav stav i takvu pigmentaciju
A i fotke su takve, da mi dodje da ga naslikam ( samo kada Ognjeni ne bi bio ljubomoran
). Mada su i ostali na visini zadatka, ali Leo
Look, koliko ima tvoje luče? Prelepa mu je boja
A, Paša je šmeker. Ogi je kod mene od kraja avgusta, i čini mi se da je i Paša tada došao u svoju novu kuću.
Baš mi je drago što je naučio da ostaje sam u kući
Mi sa Ogijem izgibošmo
![]()
E nikad necu prestati da zalim za tom bebecom dlakom, na slici se vidi kako je mekana, kako bih ga gnjavila

Pod hitno moram nešto da uradim po pitanju Ogijevog lajanja, u retkim situacijama kada ostane sam u stanu.
ali ako vrši posao, nek idu pare
Sutra, eventualno prekosutra je dan D
Help
Ljubi ga majkaNishta...sve ima kod strica![]()

Ja za Milicu, ostadoh bez dahaevo malo i nas...![]()

evo malo i nas...![]()
2 kuce i maca ili sam nekog propustila?Kiki pet godina neverovatno. Ajde, jo[ malo slika Look, da poverujem