PUDLE

Ako uzimas psa za dvoriste, onda OK, ali ako ces ga uzeti za stan, grdno ces se pokajati ;)

da naravno za dvoriste!moja mama kad bi videla zlatnog retrivera unutra ona bi se onesvestila...i nikad se vise nebi digla!!!:roll:i kad smo mislili pudlicu da uzmemo ona se malo premisljala iako je bila vise za pudlicu nego za retrivera....bas i nevoli zivotinje za kucu.....sad smo nabavili morske prasice i vec je tela da ih izbaci napolje!:roll:

Meni je Radovan Bata Kokar prodao bolesno stene za cije sam lecenje dao oko 4oo eura,takodje rekao je jednu cenu koliko kosta stene a kad smo otisli digao je cenu jos 50 eura.Znam zenu kojoj je prodao stene toy pudle a ustvari je srednja,nije cak ni patuljasta.On je kinoloski sudija i te price kako su psi sampionskog porekla treba uzeti sa rezervom

DEMANTI
Citamo razne klevete koje pisu anonimni ljudi iz ko zna kojih motiva i pobuda. Nase iskustvo je suprotno. Pre 2 godine kupili smo od Bate Kokara stene aprikot pudlice. Od tada nam je mnogo puta besplatno izlazio u susret u smislu odrzavanja, nege i saveta tim pre sto nam je to prvi pas u stanu. Uvek je bio korektan i cudi nas sto ga neko klevece i blati. Nas pas nam je priustio mnogo radosti i zadovoljstva zahvaljujuci Bati Kokaru.
Porodica Jelovac
N.Sad, Bul. Cara Lazara 52

Nema nikog vec dugo pa evo da se javim-pocela sam sa Pasom ici na duze setnje i primjecujem da je jako plasljiv u odnosu na druge pse-danas se plasio mopsa i bisona a o velikim i da ne pricam.Htjela bih da ga nauciti da bude druzeljubiv ,ne zelim ga previse stititi a opet mi se cini da pri ovim susretima dozivljava veliki stres.Ko moze neka mi da par savjeta kako da se ponasam :rtfm:.More obozava,u zadnji cas sam ga sprijecila da potpuno udje u vodu,skvasio se poprilicno,bojim se da bi bio u stanju usred zime da se okupa.:eek:

Evo i Ognjenog, ali Gagasf kakav je Leo :vatromet:lutka. Nisam skoro videla takav stav i takvu pigmentaciju :per: A i fotke su takve, da mi dodje da ga naslikam ( samo kada Ognjeni ne bi bio ljubomoran :zcepanje:). Mada su i ostali na visini zadatka, ali Leo :heart: Look, koliko ima tvoje luče? Prelepa mu je boja :super: A, Paša je šmeker. Ogi je kod mene od kraja avgusta, i čini mi se da je i Paša tada došao u svoju novu kuću.:think: Baš mi je drago što je naučio da ostaje sam u kući :) Mi sa Ogijem izgibošmo :worth:

Prilozi

• Malo smo porasli.jpg
    Malo smo porasli.jpg
    49,9 KB · Pregleda: 49
  • u dubokom snu.jpg
    u dubokom snu.jpg
    38,6 KB · Pregleda: 46
Evo i Ognjenog, ali Gagasf kakav je Leo :vatromet:lutka. Nisam skoro videla takav stav i takvu pigmentaciju :per: A i fotke su takve, da mi dodje da ga naslikam ( samo kada Ognjeni ne bi bio ljubomoran :zcepanje:). Mada su i ostali na visini zadatka, ali Leo :heart: Look, koliko ima tvoje luče? Prelepa mu je boja :super: A, Paša je šmeker. Ogi je kod mene od kraja avgusta, i čini mi se da je i Paša tada došao u svoju novu kuću.:think: Baš mi je drago što je naučio da ostaje sam u kući :) Mi sa Ogijem izgibošmo :worth:

Kako je lep:zaljubljena: E nikad necu prestati da zalim za tom bebecom dlakom, na slici se vidi kako je mekana, kako bih ga gnjavila:heart:

Kiki ima 5 godina:)

evo malo i nas...:super:

Prilozi

• danas je ovako izgledalo 003.jpg
    danas je ovako izgledalo 003.jpg
    45,8 KB · Pregleda: 45
  • ošišana Pegi.jpg
    ošišana Pegi.jpg
    22,1 KB · Pregleda: 45
  • pegi8.jpg
    pegi8.jpg
    22,7 KB · Pregleda: 43
  • danas je ovako izgledalo 002.jpg
    danas je ovako izgledalo 002.jpg
    25,8 KB · Pregleda: 39
  • milica lepotica.jpg
    milica lepotica.jpg
    27 KB · Pregleda: 50
Nego, ljudi da li je neko imao iskustva sa "ogrlicom protiv lajanja", ali koja radi na principu ultra zvuka i vibracija:think: Pod hitno moram nešto da uradim po pitanju Ogijevog lajanja, u retkim situacijama kada ostane sam u stanu.:confused:Cifra je 48 jura :sad2: ali ako vrši posao, nek idu pare:whistling:Sutra, eventualno prekosutra je dan D:rtfm:Help:eek:

Back