makica3
Početnik
- Poruka
- 21
Nadjoh odgovor: http://www.zivotinjsko-carstvo.com/psi/agility instruktor.php
To mora da je zabavno, Sirli sigurno uziva?
To mora da je zabavno, Sirli sigurno uziva?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mi smo ranije, dok se nismo preselili, praktikovali isto to piskenje na terasi, na novinama i onda sam je setala jednom devno, duza setnjica a sad od kako nemamo terasu a gospojica odbija da prljave poslove obavlja u kupatilu, setam je 3 puta dnevno, nekad i 4.
Inace jos pre nego sto smo se preselili nekih mesec dana je iz nepoznatih razloga bojkotovala terasu i bila u stanju da trpi i po 13-14 satiOnda mi je bilo zao pa sam pocela da je izvodim 2 puta dnevno, sad eto i vise. Eh kako mi nedostaje to vreme kad nisam morala da je vodim po pljusku napolje
![]()
Hvala
Jel si se odlucila za kucu?![]()
ovako pa odlucila sam uzecu patuljastu pudlicu,zensko....ali tek na prolece!mislim tad je po meni mnogo bolje.....

ustvari nista od pudlice.....ja malo kasno odgovaram...ovako pa odlucila sam uzecu patuljastu pudlicu,zensko....ali tek na prolece!mislim tad je po meni mnogo bolje.....
![]()

svi su se u kuci slozili da uzmemo zlatnog retrivera......a posto je meni bilo sve jedno.....eto ipak zlatni retriver......

obe rase su lepi i pametni psi......

ipak hvalaaaaaa!!!na savetima....mozda mi jednom budu trebali...ustvari nista od pudlice.....svi su se u kuci slozili da uzmemo zlatnog retrivera......a posto je meni bilo sve jedno.....eto ipak zlatni retriver......
obe rase su lepi i pametni psi......
ipak hvalaaaaaa!!!na savetima....mozda mi jednom budu trebali...
![]()
Look, al dosta?

Evo Pase prije sisanja.Povela ga ja na posao a na poslu pedesetero djece.Ostavim ga ja sa par njih dok popijem kafu,vratim se a oni mu obukli zelenu majicicu.
Presladak je. Kad ga budes osisala.neces ga prepoznati. Trebace ti vreme da se naviknes na "novo" kuce![]()
.Osisan je vec i sladak je kao secer,sa zakasnjenjem stavljam slike jer mi ne valja aparat,uskoro cu.Mnogo je dobar i poslusan,trenutno vjezbamo izlaske na ulicu i savladavanje straha od auta i ostalih zivih bica,ometa nas strasna neprekidna kisa koja pada vec 3 dana
.

Kupila sam toy pudlu. Stara je 4 meseca a visoka 18 cm. Do kada raste i koliko maksimalno moze da poraste???![]()
. Inače spava sa nama u krevetu već godinu ipo, a do tada to nismo mogli ni da zamislimo!